Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Yok cnm kullanmıyorum ama dökülüyorum. Dün ve ondan önceki gün dayanamadım majezik sprey sıktım boğazıma ve hemrn kalan sıvı kısmunı tükürüp çalkaladım. İnşallah bişey olmaz
kşke hiç yapmasayfın canm ya.. Bundan sonra dikkat et. Boğazın hala kotuyse bi ç.k tuz bi ç.k karbonat bi ç.bardağı soğuk suyla iyice karıştr gsrgara yap. O açar boğazını

Günaydın canım nasılsın hersey yolunda mi?

günaydın tatlım evet yolunda şimdilik bulantı falan ara ara oluyor o gün ağladığım şeylere şimdi gülüyorum ,bana çok destek oldun çok teşekkür ederim.doktorada daha hiç gitmedim aralık sonunda gidicem galiba sen nasılsın?

meraba kızlar bende yarın test yapacam 3 gün geçti adet tarihim size bir sorum olcak hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz ben sürpriz yapmak istiyorum fikir verirseniz çok sevinirim

Çok şükür canım ya böyle olmasına çok sevindim :)) her zaman destekcinim ins üzme sen kendini de bebeğini de:)
Bende sadece beta için gittim csnim haftaya cuma fln da kese için gitmeyi düşünüyorum ins bu aksilik çıkmazsa

Selam kızlarr. Bizde dün doktora gittik herşey yolunda sıkıntı yok ama.. gec yumurtlama olmuş..bir hafta daha bitti diye sevinirken aynı hafta ya geri döndük..kalp atışı ancak 10 gün sonraya kaldı..
aranızda hafta hesabında oynama olan oldumu :)

işte bende bu yüzden 7 haftaya kadar gitmiycem kesede gözüksün kalp atışıda olsun psikoloji bozuluyor en iyisi hepsini bir görmek,benim bulantılarım başlamadı her hamileliğimde hafif kanama geçirdim bunda oda olmadı değişik bir hamilelik geçiriyorum galiba,önceki heyecanlarımda yok şimdiye kaç kez gitmiştim doktora

Canım keseyi gordun ama değil mi bende 6 haftayı doldurunca gitmeyi düşünüyorum ama ins görünür

kızlar ben bugün test yaptım negatif. adetime 3 gün var sizce hala umut varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…