- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
aman ha ilaç kullanmiyasınBende 15 gündür çok hastayım. 8 günü öksürükle geçiyor. Özellikle geceleri yastığı görünce sinyal gönderiyor herhalde. Azıyor öksürük. Şimdi ılık süt içtim. Mandalina yedim. Tarçınlı bal yedim ama nafile
aman ha ilaç kullanmiyasın
kşke hiç yapmasayfın canm ya.. Bundan sonra dikkat et. Boğazın hala kotuyse bi ç.k tuz bi ç.k karbonat bi ç.bardağı soğuk suyla iyice karıştr gsrgara yap. O açar boğazınıYok cnm kullanmıyorum ama dökülüyorum. Dün ve ondan önceki gün dayanamadım majezik sprey sıktım boğazıma ve hemrn kalan sıvı kısmunı tükürüp çalkaladım. İnşallah bişey olmaz
kşke hiç yapmasayfın canm ya.. Bundan sonra dikkat et. Boğazın hala kotuyse bi ç.k tuz bi ç.k karbonat bi ç.bardağı soğuk suyla iyice karıştr gsrgara yap. O açar boğazını
bugun gebeliğimi oğrendim heyecandan uyuyamıyorum
günaydın bayanlar hayırlı olsun bebekleriniz
Günaydın canım nasılsın hersey yolunda mi?
günaydın tatlım evet yolunda şimdilik bulantı falan ara ara oluyor o gün ağladığım şeylere şimdi gülüyorum ,bana çok destek oldun çok teşekkür ederim.doktorada daha hiç gitmedim aralık sonunda gidicem galiba sen nasılsın?
Selam kızlarr. Bizde dün doktora gittik herşey yolunda sıkıntı yok ama.. gec yumurtlama olmuş..bir hafta daha bitti diye sevinirken aynı hafta ya geri döndük..kalp atışı ancak 10 gün sonraya kaldı..
aranızda hafta hesabında oynama olan oldumu :)
Selam kızlarr. Bizde dün doktora gittik herşey yolunda sıkıntı yok ama.. gec yumurtlama olmuş..bir hafta daha bitti diye sevinirken aynı hafta ya geri döndük..kalp atışı ancak 10 gün sonraya kaldı..
aranızda hafta hesabında oynama olan oldumu :)
Canım keseyi gordun ama değil mi bende 6 haftayı doldurunca gitmeyi düşünüyorum ama ins görünür
kızlar ben bugün test yaptım negatif. adetime 3 gün var sizce hala umut varmıı
kan testini adetim geçince yaparım.Canım en kesin sonuç kan bi kan testi yaptırmanı tavsiye ederim. 1,5 2 saatte sonuc cıkıyor.
Evet canım gözüküyor. İnşallah sende görürüsün :)
kan testini adetim geçince yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?