- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
İnş canım ya hemen gitmemek için zor tutuyorum kendimi haftaya cuma 6 haftamiz dolacak ins o zamana kadar dayanacagim :)
Aynen katılıyorum :) 1 hafta kontrol beklemek 1 ay gibi gelmişti. Umarım bu 10 gün çabuk gecer :) Sende büyük ihtimal keseyi görürsün :) Garip bir duygu Rabbim isteyen herkese tattırsın..
Canım keseyi gordun ama değil mi bende 6 haftayı doldurunca gitmeyi düşünüyorum ama ins görünür
hayır canım yapmadım yarın yapacam evet herkes yazarsa nasıl söylediğini başkalarınada fikir olur teşekkür ederim paylaştığın için :)Merhba yaptin mi test? İnsallah hayirli haberi almissindir.. Ben gebe olsgmu ogrwndgmde esimin eve gelmesjne yarim saat vardi hemen gidip emzik biberon vs bsiler aldim bi kuuya koydum susledim kutuyu ustune de merhaba babacim yazdim:) sana bi hediye aldim dedm eve gelince şok gecirdi ya inanamadi bacaklarim tutmuyo ya dedi :) cok guzeldi..
Sizlerde nasil pasylastgnzi yazin arkdslar baskalarina da fikir olur:)
Gecmis olsun sanirim aramizda 11 gun var bende daha bulanti kusma baslamadi cok erken galiba.. maden suyunun rahatlattgni soyleyenler olmstu ama tecrubeli arkdslar yardimci olacaktir sanirim ben cok acemiyim:)Kızlar çok halsizim tansiyonum düşüyor sürekli mide bulantısı ve yavaş yavaş kusmalar da başladı. Mide bulantısından iyi beslenemiyorum da.ve bunlara rağmen okula gitmek zorundayım öğretmenim.sizlerde durumlar nasıl,neler yapıyorsunuz bulantı ve halsizlik için
Ne demek :) vallahi ben 4 gun sabrettim ne gibi belirtilerin var peki bnde o kdr adet sancisi vardi ki geldi gelecek dye umudum yoktu smdidiorm nasil dayanmisim:)hayır canım yapmadım yarın yapacam evet herkes yazarsa nasıl söylediğini başkalarınada fikir olur teşekkür ederim paylaştığın için :)
Ne demek :) vallahi ben 4 gun sabrettim ne gibi belirtilerin var peki bnde o kdr adet sancisi vardi ki geldi gelecek dye umudum yoktu smdidiorm nasil dayanmisim:)hayır canım yapmadım yarın yapacam evet herkes yazarsa nasıl söylediğini başkalarınada fikir olur teşekkür ederim paylaştığın için :)
vala çok sık idrara çıkıyorum göğüslerim ağırıyor gaz var ve bende adet olacakmışım gibi hissediyorum arada adet sancılarına benzer sancılarım oluyo bide beyaz akıntı var dayanıyorum vala :)Ne demek :) vallahi ben 4 gun sabrettim ne gibi belirtilerin var peki bnde o kdr adet sancisi vardi ki geldi gelecek dye umudum yoktu smdidiorm nasil dayanmisim:)
ay çok teşekkür ederim tatlım şimdi çıkamıyorum yarın yapacam haber veririm :)Canim bende 4. Gun bide ilk idrar bile deildi direk cift cizgi cikti hic gorecgmi sanmiodm bence sende hemen yao goguslerm sismsti gazdan duramiodm bnde insallah hamilesndir su Cuma vakti dualarm snjnle..
Kizlar ilk gebeligim 3 yildan sonra geldi benim mucizem de. Suan 4+4 gorunuyor sata gore ama kese gorulmedi. Normal mi bu durum cok korkuyorum...
Çok teşekkürler :)Tebrik ederim canım :)
aynı belirtiler ^^ adete son 3 gün :)vala çok sık idrara çıkıyorum göğüslerim ağırıyor gaz var ve bende adet olacakmışım gibi hissediyorum arada adet sancılarına benzer sancılarım oluyo bide beyaz akıntı var dayanıyorum vala :)
Tesekkur ederim senin de hayirli olsun. Benim korkumun nedeni beta hcg 2300 yani bu yukseklikte gorulmesi lazim senib kacti degerin? Yarin tekrar kan vericem umarim degerde artis olur...Hayirli olsun daha cok yeni gorunmemesi cok normal benimde gorunmedi on gun sonra gidicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?