Cnm ben adetimin gectgi 3. Gun 788 cikmisti cok kucuk on gun sonra gel dedi dr biraz arastrdm da her bunyede ayni olmuomus 2000 de goren varmis daha ustunde goremeyen varmis.. Rabbim hayrlsii ile gormemizi nasip eylesin..Tesekkur ederim senin de hadrrli olsun. Benim korkumun nedeni beta hcg 2300 yani bu yukseklikte gorulmesi lazim senib kacti degerin? Yarin tekrar kan vericem umarim degerde artis olur...
Hepimiz birbirimze dua edip hamis dongusu olusturalim :)Bana da 1500 de gorunur dedi doktor
aynen oyle canm, hepimizin buna ihtiyacı var. Ustelik bn gebeliğimi iğnelerle geçircem ve ilk iğnemi bugun oldum bileİnsallah saglikla sihhatle bizlere tutunurlar
Hepimiz birbirimze dua edip hamis dongusu olusturalim :)
Neden canm seker mi?aynen oyle canm, hepimizin buna ihtiyacı var. Ustelik bn gebeliğimi iğnelerle geçircem ve ilk iğnemi bugun oldum bile
İnsallah vardir yarin sabah ilk idrarla yaparsan daha saglikli bi sonuc alirsin adetin gecmis miydi?Kızlaarr sabahki yaptığım teste baktım sabah birşey yoktu negatifti ama şimdi incecik bir çizgi var olabilir mi sizce yaaa
yok daha 3 gün varİnsallah vardir yarin sabah ilk idrarla yaparsan daha saglikli bi sonuc alirsin adetin gecmis miydi?
Sabah bdha yap bakalim daha erken sanki silik cizgi belli mi
silik çizgi var ben görüyorum ama resimde billi değill Eki Görüntüle 1702413
yok canm. Kanmda pıhtılşma var. Bu iğnelerden haberim olmadığı için 2 duşuğum oldu.Neden canm seker mi?
Normal cnm benm sat ekim 21 di kesesi yeni gördüm yerleşme olayı bazen uzun surebiliyor içini ferah tut ve asla yorma kendiniKizlar ilk gebeligim 3 yildan sonra geldi benim mucizem de. Suan 4+4 gorunuyor sata gore ama kese gorulmedi. Normal mi bu durum cok korkuyorum...
Merak ediodm guzel bi soru sormussun tecrubeliler yardim ederse sevibiriz.. Hamisliginde hayirli olsunKizlar mrb bu ay hamile oldugumu ogrendim bugun adet gunum ve btcg degerim 134 cinsel iliskiye bu donemde girmemdde bir sakinca var mi doktorum yok girebilirsin dedi ama ben yine de korkuyorum yardimci oluur musunuz
Cok gecmis olsun canm Allah bdha yasatmasn kotu okaylari..yok canm. Kanmda pıhtılşma var. Bu iğnelerden haberim olmadığı için 2 duşuğum oldu.
aminn canm. Bnmde tek duam buCok gecmis olsun canm Allah bdha yasatmasn kotu okaylari..
silik çizgi var ben görüyorum ama resimde billi değill Eki Görüntüle 1702413
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?