Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Ayrica kizlar benm dr um gercekten ilgisiz kendi memleketimde yasamiyorum bi yildir arastriorm suan size ne gibi onlemler almanizisoyledi drlar paylasirsaniz cok mtlu olurum..
Cnm benm yemene icmene dikkat et internetten bi beslemenme düzeni seç kendine gebelik için olanlar var herseyi taze ye!arabayla çok seyahat etmemeye çalış ilk 3 ay! Ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma en önemlisi moralin hep iyi olsn!!! Kendini özel hisset ve tadını çıkar bebisinin inşallah hersey iyi olur

Cok tskkur ederim canim

bende kasımda öğrendim hamile olduğumu artık umudu kesmişken denemediğim ne soğan kürü ne incir kürü nede ovulasyon testi kaldı artık 8. denemede tutu ama hiç belirti yok ne kusma ne bulantı ne baş dönmesi inşallah böyle devam eder :):)

Kizlar mrb bu ay hamile oldugumu ogrendim bugun adet gunum ve btcg degerim 134 cinsel iliskiye bu donemde girmemdde bir sakinca var mi doktorum yok girebilirsin dedi ama ben yine de korkuyorum yardimci oluur musunuz
Canim ben 2.ye hamileyim ilk hamileligimde dusuk tehlikesi gecirmistim sadece o zaman 1 hafta kadar ara vermistik sonra zaten kanamam falan durmustu. Kanama olmadigi surece bi ttehlikesi yok canim hicbi doktordan da duymadim ama tabi cinsel iliski sirasindaki hareketlerine de dikkat et cok acik konusamiyorum insaallah anlatabilmisimdir :)

Gunaydin kizlar. Ben test yaptim ama emin olamadim ilk kirmizi biraz daginik ikinci kirmizi cook silik

Tesekkur ederim senin de hayirli olsun. Benim korkumun nedeni beta hcg 2300 yani bu yukseklikte gorulmesi lazim senib kacti degerin? Yarin tekrar kan vericem umarim degerde artis olur...
Benim de adet 1 gün geçince 2437 idi 2 gun sonra dra gittim 5616 olmus hcg karindan bakildi hatta doktor suan katından görünmez ama diyerek baktı ve göründü. Hcg yüksek ve kese buyuk olduğu için bende ikiz ihtimali var

Cinsel lik olayını eşim araştırmiş haftada 1 sonlara doğru ayda 2-3 en Son dönemlerde yapmamak gerektiği sonucuna varmış. Ben 13 kasımda öğrendim hamileliği bu zamana kadar 1 defa oldu ve sonrasında ve ilişki esnasında çok yoğun kasik ağrılarım oldu.

Ayy ne güzel xanim ya tebrik ederim :)

Bende bu salı öğrendim hamile oldugumu hemen ultrasona koştum daha kese yeni oluşuyor pek net değil görüntü hemen yaninda da kist var bayağı sancı yapıyor bende, sizde de oldu mu?

günaydın arkadaşlar bende değişik bir gebelik geçiriyorum,hafif bir bulantı ,tiksinme yok hiç bişeyden,kanama hiç olmadı,maşallahım mı var deyim,yoksa sıkı dur daha beter mi olacağım bilemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…