Saol cnm isteyen herkese nasp etsnMerak ediodm guzel bi soru sormussun tecrubeliler yardim ederse sevibiriz.. Hamisliginde hayirli olsun
Cnm benm yemene icmene dikkat et internetten bi beslemenme düzeni seç kendine gebelik için olanlar var herseyi taze ye!arabayla çok seyahat etmemeye çalış ilk 3 ay! Ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma en önemlisi moralin hep iyi olsn!!! Kendini özel hisset ve tadını çıkar bebisinin inşallah hersey iyi olurAyrica kizlar benm dr um gercekten ilgisiz kendi memleketimde yasamiyorum bi yildir arastriorm suan size ne gibi onlemler almanizisoyledi drlar paylasirsaniz cok mtlu olurum..
Kızlar benimde ilk gebeligim doktor 7inci hafta kalp atisina kadar ara verin dedi risklymis doktorum iyi bi doktor çok memnunum operator doktor çok arastirdim yersiz hicbisi demiyor bence riske atmayin!!!!Merak ediodm guzel bi soru sormussun tecrubeliler yardim ederse sevibiriz.. Hamisliginde hayirli olsun
Cok tskkur ederim canimCnm benm yemene icmene dikkat et internetten bi beslemenme düzeni seç kendine gebelik için olanlar var herseyi taze ye!arabayla çok seyahat etmemeye çalış ilk 3 ay! Ağır kaldırma yüksek yerlere uzanma en önemlisi moralin hep iyi olsn!!! Kendini özel hisset ve tadını çıkar bebisinin inşallah hersey iyi olur
Ama aradan cok saat gecti emin olamıyorumBence var canim bende ilk testimi akşam yapmıştım böyle çıkmıştı
Ama aradan cok saat gecti emin olamıyorum
Canim ben 2.ye hamileyim ilk hamileligimde dusuk tehlikesi gecirmistim sadece o zaman 1 hafta kadar ara vermistik sonra zaten kanamam falan durmustu. Kanama olmadigi surece bi ttehlikesi yok canim hicbi doktordan da duymadim ama tabi cinsel iliski sirasindaki hareketlerine de dikkat et cok acik konusamiyorum insaallah anlatabilmisimdir :)Kizlar mrb bu ay hamile oldugumu ogrendim bugun adet gunum ve btcg degerim 134 cinsel iliskiye bu donemde girmemdde bir sakinca var mi doktorum yok girebilirsin dedi ama ben yine de korkuyorum yardimci oluur musunuz
Kızlar benimde ilk gebeligim doktor 7inci hafta kalp atisina kadar ara verin dedi risklymis doktorum iyi bi doktor çok memnunum operator doktor çok arastirdim yersiz hicbisi demiyor bence riske atmayin!!!!
Gunaydin kizlar. Ben test yaptim ama emin olamadim ilk kirmizi biraz daginik ikinci kirmizi cook silik
Çok normal merak etmeKizlar ilk gebeligim 3 yildan sonra geldi benim mucizem de. Suan 4+4 gorunuyor sata gore ama kese gorulmedi. Normal mi bu durum cok korkuyorum...
Benim de adet 1 gün geçince 2437 idi 2 gun sonra dra gittim 5616 olmus hcg karindan bakildi hatta doktor suan katından görünmez ama diyerek baktı ve göründü. Hcg yüksek ve kese buyuk olduğu için bende ikiz ihtimali varTesekkur ederim senin de hayirli olsun. Benim korkumun nedeni beta hcg 2300 yani bu yukseklikte gorulmesi lazim senib kacti degerin? Yarin tekrar kan vericem umarim degerde artis olur...
Benim de adet 1 gün geçince 2437 idi 2 gun sonra dra gittim 5616 olmus hcg karindan bakildi hatta doktor suan katından görünmez ama diyerek baktı ve göründü. Hcg yüksek ve kese buyuk olduğu için bende ikiz ihtimali var
Teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsinAyy ne güzel xanim ya tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?