günaydın arkadaşlar bende değişik bir gebelik geçiriyorum,hafif bir bulantı ,tiksinme yok hiç bişeyden,kanama hiç olmadı,maşallahım mı var deyim,yoksa sıkı dur daha beter mi olacağım bilemedim
Daha çok erken değil mi xanim bende de pek bişey yok daha ama ben fırtına öncesi sessizlik diye düşünüyorum
Amin inşallah. Allah gönlüne göre versin.maşallah herkese bebişlerinizi Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başıma :)
ay evet fırtınamı kasırgamı çok korkuyorum,senin kalp atışları gözükmüşmüydü?
Kızlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu bugün 2. Kan testini yaptırdım yarın sonuç belli olacak inşallah değerim ikiye katlanmıştır haftayada kese için dra gideceğim
Gitmedim daha ya 5+ 3 olduk daha cuma günü gideceğim ins ama daha duyulmaz herhalde kese görmeye gitcez ins
Günaydıın, Merhaba kızlar ben de gecen hafta hamıle oldugumun haberini aldım. Ancak her an adet olcakmısım gıbı kasık agrılarım cok oluyor.
Teşekkür ederim :)Tebrikler canım :))
kızlar aranızda çalışan varmı? kaçıncı çocuğunuz?iş yeri ile ilgili tereddüt yaşayan varmı ?benim bugün sohbet edesim var
Kizlar merhaba bende cumartesi gunu idrar testinde ogrendim kismetse sali gunu kanda baktiracagim.
Muhtemel aynı zamanlarda hamile kalmışız. Tebrik ederim. Hayırlı olsunKizlar merhaba bende cumartesi gunu idrar testinde ogrendim kismetse sali gunu kanda baktiracagim.
kızlar aranızda çalışan varmı? kaçıncı çocuğunuz?iş yeri ile ilgili tereddüt yaşayan varmı ?benim bugün sohbet edesim var
ilkduyansenol tesekkur ederım canım.
kızlar nasıl gecıyor ılk haftalarınız ben de cok uyku yapıyortestte iki haftalık cıktı benım 17 aralık doktor randevu erdı en erken...
Bende çalısıyorum ısyerınde cok yakın ıkı arkadasıma soyledım sadece 3.ayım dolana kadar da soylemeyı dusunmuyorum ısyerıme.
Kısmetse ilk çocuugumuzolucak
Hayırlı olsun canım gözün aydın :)
Muhtemel aynı zamanlarda hamile kalmışız. Tebrik ederim. Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?