Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

günaydın arkadaşlar bende değişik bir gebelik geçiriyorum,hafif bir bulantı ,tiksinme yok hiç bişeyden,kanama hiç olmadı,maşallahım mı var deyim,yoksa sıkı dur daha beter mi olacağım bilemedim

Daha çok erken değil mi xanim bende de pek bişey yok daha ama ben fırtına öncesi sessizlik diye düşünüyorum

Kızlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu bugün 2. Kan testini yaptırdım yarın sonuç belli olacak inşallah değerim ikiye katlanmıştır haftayada kese için dra gideceğim

kızlar aranızda çalışan varmı? kaçıncı çocuğunuz?iş yeri ile ilgili tereddüt yaşayan varmı ?benim bugün sohbet edesim var

ilkduyansenol tesekkur ederım canım.
kızlar nasıl gecıyor ılk haftalarınız ben de cok uyku yapıyor testte iki haftalık cıktı benım 17 aralık doktor randevu erdı en erken...

Bende çalısıyorum ısyerınde cok yakın ıkı arkadasıma soyledım sadece 3.ayım dolana kadar da soylemeyı dusunmuyorum ısyerıme.

Kısmetse ilk çocuugumuzolucak

kızlar aranızda çalışan varmı? kaçıncı çocuğunuz?iş yeri ile ilgili tereddüt yaşayan varmı ?benim bugün sohbet edesim var

benim 2. çocuğum iş yerimdede 2 arkadaşım biliyor hatta söylerken salya sümük ağlamıştım ,şimdi gülüyorum halime çok rahatıım burda hep bi çıkartılma korkusu vardı,nerden esti onuda bilmiyorum ,gebeliğime sevineceğim yerde 2 gün kendimi yedim bitirdim özel sektörde olmanın en kötü yanı bu olsa gerek ,yeni eleman da değilimki bu hisse nasıl kapıldım onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…