- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
kaç çıktı canım ıkıncı değerin bende bugun 3. değer ıçındra gdıcem :)Amin inşallah. Allah gönlüne göre versin.
benim 2. çocuğum iş yerimdede 2 arkadaşım biliyor hatta söylerken salya sümük ağlamıştım ,şimdi gülüyorum halime çok rahatıım burda hep bi çıkartılma korkusu vardı,nerden esti onuda bilmiyorum ,gebeliğime sevineceğim yerde 2 gün kendimi yedim bitirdim özel sektörde olmanın en kötü yanı bu olsa gerek ,yeni eleman da değilimki bu hisse nasıl kapıldım onuda bilmiyorum
Benimde tahmini ovulasyon 14. Gün benim yrn bekliolusak sonuç senden hbr bekliyorum :)Tahmini 18 aralik ovulasyon tarihi canim:) tahmini dogum da 12/08/2016 allah nasip ederse. Yarin beta hcg testi yaptiracagim sonucu yazarim.
sıkma canını bence sonucta uzun zamandır orda calısıyormussun hamıleykende ısten cıkaramıyorlar yasal olarak da o sekılde hakkın var dıe bılıyorum..
Duyguların duygusal olarak yogunlasmıs olabılır. İçini ferah tut
Benimde tahmini ovulasyon 14. Gün benim yrn bekliolusak sonuç senden hbr bekliyorum :)
Çok teşekkürler. Amin inşallah Allah hepimizin bebişini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Ben baktırdım cnm cıma günü öğrendim bugün 2. Kan testini verdim bakalım dr artma olursa sıkıntı yok dediSen kanda baktirmismiydin canim birde ne zaman ogrendin:)
Daha belli değil sonuç cnm yrn çıkacakkaç çıktı canım ıkıncı değerin bende bugun 3. değer ıçındra gdıcem :)
maalesef ,hatta o gün ağlarken genel müdür aradı, bende gribim bi taraftan, ağlıyormusun dedi yoo dedim, gribim o yüzden dedim,aradan 1 saat geçti ben hala ağlıyorum bu sefer adam yanıma geldi evrak vermek için yok sen gerçekten ağlıyosun dedi :)))) yakalandım artık,yarım saat sonra tekrar yanımdan geçti bu sefer gülüyordum ama kahkahayla döndü iyimisin dedi ?iyiyim dedim ayy unutmuyorum o günümü ,bende 3 ay dolana kadar söylemiycem
Ben baktırdım cnm cıma günü öğrendim bugün 2. Kan testini verdim bakalım dr artma olursa sıkıntı yok dedi
193 çıktı cnmCuma gun yaptirdigin testin sonucu cikmadi mi canim?
193 çıktı cnm
Yaptırdığımda gecikmemişti ama aşılama ile oldu benim gebelik iğnelerin etkisi hala devam ediyormusur bilmiyorum o yüzden 2. Test sonucundaki artma önemli olacak benim içinMasallah iyi cikmis degerin adetin gecmismiydi
çok guzel cnm bn ılk yaptrdım 43 dü bayaı erken farkettım ıkı gun sonra bıda gttım 123 olmş..... şimdi 4 gun geçtı bugun bıda gtcem bakalım kaç olmş :)) 1000 lerı bı gorseydık kese gormeye gtcez daha hadı hayırlı olsun193 çıktı cnm
Yaptırdığımda gecikmemişti ama aşılama ile oldu benim gebelik iğnelerin etkisi hala devam ediyormusur bilmiyorum o yüzden 2. Test sonucundaki artma önemli olacak benim için
Benimde canım ekşi ve tuzlu çok istiyor. Süt gaz yaptığı için içemiyorum geçende ağrıdan öldüm onun yerine ayran içiyorum. Bide bol bol kuruyemiş tüketiyorum. Günde 1 adet meyve c vitamini için bide folikasit :)valla aklıma ne gelirse yiyorum, canım ne isterse üşenmeden kalkıp yapıyorum,oğlumda kivi ve keçi sütü çok içmiştim ,prematüre olmasına rağmen boyu uzun ve diğer yaşıtlarını geçti maşallah, normal zamanımda yediklerime ek olarak 1 bardak süt, günde 1 meyve yiyorum.1 folik asit içiyorum hergün.
çok guzel cnm bn ılk yaptrdım 43 dü bayaı erken farkettım ıkı gun sonra bıda gttım 123 olmş..... şimdi 4 gun geçtı bugun bıda gtcem bakalım kaç olmş :)) 1000 lerı bı gorseydık kese gormeye gtcez daha hadı hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?