Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

1 hafta sonra anca gözükür kese dedi dr kan testi belli olsun randevu alıcam

Insallah kat kat artmistir canim. Benim nasil bir deger cikar tahmin edemiyorum:) yarindan sonra cuma yaptirip insallah bi sikinti yoksa cumartesi esime supriz yapmayi planliyorum Allah nasip ederse.
Amin inşallah çok teşekkür ederim. İnşallah senin değerinde iyi çıkacak içini ferah tut

Aynen bende eksiye özellikle turşuya sardım bu ara Ayy söylerken bile ağzım sulandi:)

ay bnmkıde 123 değerım dedım 1 hafta sonra gel dedın ınternetden araştrıom değer 1000 olmadan kese gorunmez yazıo ne bılım kafam karıştı
Alttan muayenede gözüküyormuş ama üstten 1000 in üzerinde değer olması gerekiyomuş sanırım ben öyle bi yazı okumuştum. Bakalım hayırlısı hakkımızda inşallah sorunsuz devam eder kucağımıza alırız bebişlerimizi

Aynen bende eksiye özellikle turşuya sardım bu ara Ayy söylerken bile ağzım sulandi:)

bak bu turşu bendede var ,çok yiyorum içimi yakana kadar sonrada suuu diye ölüyorum,sen cuma sonucunu bize söylede bende ona göre gideyim cumartesi ,yoksa sonraki haftaya bırakıcam

bende kefır yogurt daha cok tuketmeye basladım bu ara ama ben hıc sut sevmıyorum kokusu mıdemı bulandırıyor naıcam bılmıyorum Düzenli olarak da folik asit alıyorum B12 vitamini taviyesi kullanan varmı?

Ya Allah bilir onrmli olan saglikli ollmasi ama Benim içime kız doğuyor açıkçası siz ne dusunuyorsunuz:)))
Çin takvimine göre kız gözüküyor :) ama bu işler hiç belli olmuyor benim arkadaşımda turşu kivi komasına girmişti oğlu oldu :) Allahtan hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini istiyom ben gerisi önemli değil benim ilk olcak çünkü

Ya Allah bilir onrmli olan saglikli ollmasi ama Benim içime kız doğuyor açıkçası siz ne dusunuyorsunuz:)))

ben oğluma söylemedim hamile olduğumu zaman kavramını bilmediği için başımın etini yer ne zaman olacak diye.karnım büyümeye başlardığında kendisi anlayana kadar da söylemiycem ,ben oğlum olsun isterim yine sağlıklı sıhhatli olsunda başta ama bana hamile olduğumu bilenler kızın olacak diyor

bende kefır yogurt daha cok tuketmeye basladım bu ara ama ben hıc sut sevmıyorum kokusu mıdemı bulandırıyor naıcam bılmıyorum Düzenli olarak da folik asit alıyorum B12 vitamini taviyesi kullanan varmı?

olsun yoğurt ve peynirdende kalsiyum alabilirsin içemiyorsan zorlama kendini

Aynen bende öyle düşünüyorum bizin dr ilk olcak ins :)

Ya sağlıklı olsun da hiç farketmez gerçekten ama öyle hissediyorum ben nedense kız olcak sanki :)

Kaç yasında hamıle kaldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…