1 hafta sonra anca gözükür kese dedi dr kan testi belli olsun randevu alıcamçok guzel cnm bn ılk yaptrdım 43 dü bayaı erken farkettım ıkı gun sonra bıda gttım 123 olmş..... şimdi 4 gun geçtı bugun bıda gtcem bakalım kaç olmş :)) 1000 lerı bı gorseydık kese gormeye gtcez daha hadı hayırlı olsun
Amin inşallah çok teşekkür ederim. İnşallah senin değerinde iyi çıkacak içini ferah tutInsallah kat kat artmistir canim. Benim nasil bir deger cikar tahmin edemiyorum:) yarindan sonra cuma yaptirip insallah bi sikinti yoksa cumartesi esime supriz yapmayi planliyorum Allah nasip ederse.
ay bnmkıde 123 değerım dedım 1 hafta sonra gel dedın ınternetden araştrıom değer 1000 olmadan kese gorunmez yazıo ne bılım kafam karıştı1 hafta sonra anca gözükür kese dedi dr kan testi belli olsun randevu alıcam
Benimde canım ekşi ve tuzlu çok istiyor. Süt gaz yaptığı için içemiyorum geçende ağrıdan öldüm onun yerine ayran içiyorum. Bide bol bol kuruyemiş tüketiyorum. Günde 1 adet meyve c vitamini için bide folikasit :)
Alttan muayenede gözüküyormuş ama üstten 1000 in üzerinde değer olması gerekiyomuş sanırım ben öyle bi yazı okumuştum. Bakalım hayırlısı hakkımızda inşallah sorunsuz devam eder kucağımıza alırız bebişlerimiziay bnmkıde 123 değerım dedım 1 hafta sonra gel dedın ınternetden araştrıom değer 1000 olmadan kese gorunmez yazıo ne bılım kafam karıştı
Aynen bende eksiye özellikle turşuya sardım bu ara Ayy söylerken bile ağzım sulandi:)
ay kafam karışıo bı konu altında toplansak ne guzel olcak yenı gebişler olarak bı o konu bı bu konu derkenAynen bende eksiye özellikle turşuya sardım bu ara Ayy söylerken bile ağzım sulandi:)
Tatlıyı çok seven ben yüzüne bile bakamıyorum :))) acaba bebişler kızmı olcak erkek mi :)Aynen bende eksiye özellikle turşuya sardım bu ara Ayy söylerken bile ağzım sulandi:)
ay kafam karışıo bı konu altında toplansak ne guzel olcak yenı gebişler olarak bı o konu bı bu konu derkenkız bnmde sağ kasığım sancılanıo tatlı gormek ıstemıom turşu suyu fılan o derece
Tatlıyı çok seven ben yüzüne bile bakamıyorum :))) acaba bebişler kızmı olcak erkek mi :)
Cok tesekkur ederim canim amin insallah allah hepimize saglikla kucaklamayi nasip etsin bebislerimizi
valla aklıma ne gelirse yiyorum, canım ne isterse üşenmeden kalkıp yapıyorum,oğlumda kivi ve keçi sütü çok içmiştim ,prematüre olmasına rağmen boyu uzun ve diğer yaşıtlarını geçti maşallah, normal zamanımda yediklerime ek olarak 1 bardak süt, günde 1 meyve yiyorum.1 folik asit içiyorum hergün.
Çin takvimine göre kız gözüküyor :) ama bu işler hiç belli olmuyor benim arkadaşımda turşu kivi komasına girmişti oğlu oldu :) Allahtan hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini istiyom ben gerisi önemli değil benim ilk olcak çünküYa Allah bilir onrmli olan saglikli ollmasi ama Benim içime kız doğuyor açıkçası siz ne dusunuyorsunuz:)))
Ya Allah bilir onrmli olan saglikli ollmasi ama Benim içime kız doğuyor açıkçası siz ne dusunuyorsunuz:)))
bende kefır yogurt daha cok tuketmeye basladım bu ara ama ben hıc sut sevmıyorum kokusu mıdemı bulandırıyor naıcam bılmıyorumDüzenli olarak da folik asit alıyorum B12 vitamini taviyesi kullanan varmı?
Çin takvimine göre kız gözüküyor :) ama bu işler hiç belli olmuyor benim arkadaşımda turşu kivi komasına girmişti oğlu oldu :) Allahtan hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini istiyom ben gerisi önemli değil benim ilk olcak çünkü
Ya Allah bilir onrmli olan saglikli ollmasi ama Benim içime kız doğuyor açıkçası siz ne dusunuyorsunuz:)))
sıkntı olmaz dımı en cok kafama o takılıyor cunkuolsun yoğurt ve peynirdende kalsiyum alabilirsin içemiyorsan zorlama kendini
ben oğluma söylemedim hamile olduğumu zaman kavramını bilmediği için başımın etini yer ne zaman olacak diye.karnım büyümeye başlardığında kendisi anlayana kadar da söylemiycem ,ben oğlum olsun isterim yine sağlıklı sıhhatli olsunda başta ama bana hamile olduğumu bilenler kızın olacak diyor
Çin takvimine göre kız gözüküyor :) ama bu işler hiç belli olmuyor benim arkadaşımda turşu kivi komasına girmişti oğlu oldu :) Allahtan hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini istiyom ben gerisi önemli değil benim ilk olcak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?