Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Ayhh ne guzel kardes gelıytor ogluna :) Oglun kac yasında canım cocuklar cok sabırsız bencede ıytı yapmıssın karnın buyunce ogrenmesı onun ıcınde daha guzel olur :)

Ayhh ne guzel kardes gelıytor ogluna :) Oglun kac yasında canım cocuklar cok sabırsız bencede ıytı yapmıssın karnın buyunce ogrenmesı onun ıcınde daha guzel olur :)

oğlum ilkokul 1 e gidiyor cnm bizim sitede komşumunda oğlumla yaşıt kızı var oda hamile kaldı hemen söylemişler çocuğa 5. ayda erken doğum yaptı ve bebeğini kaybetti şimdi çocuk ölüm kavramınıda bilmiyor hala kardeşim olacak diye bekliyor.bende baya bir geç söyliycem

hadı ya cok uzuldum canım allah herkese saglıkla bır sekılde cocugunu dogurmayı nasıp etsın.Arkadasının bası sagolsun canım
yazık yavrucaga oda beklıyor kardesı gelıcek dıe aıle ıcın de cok zor bır drum

Evet bende baktım dayanamayıp kız diyor ama bakalım kosmet :) kızlar için çok cici şeyler oluyor ya :)

ayhnen canım ya kız cocuguna o kadar cok sey varkı ınsan alası gelıyor hep. Abımın oglu var ona hedıealırken hep heves edıyordum kız cocukları esyalarına hayırlı olur ınsallah.Kız erkek aslında farketmez ama ıste ınsan heves edıyor dımı :)

sağol cnm teşekkürler,kız gözüküyor baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…