Kızlar benımde ıcıme kız doguyor dayanamadım cın takvımınden baktım Kız cıkıyor sızde baktınız mı:)
sıkntı olmaz dımı en cok kafama o takılıyor cunku
Hayırlısı olsun inşallah. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin :)Aynen bende öyle düşünüyorum bizin dr ilk olcak ins :)
ben oğluma söylemedim hamile olduğumu zaman kavramını bilmediği için başımın etini yer ne zaman olacak diye.karnım büyümeye başlardığında kendisi anlayana kadar da söylemiycem ,ben oğlum olsun isterim yine sağlıklı sıhhatli olsunda başta ama bana hamile olduğumu bilenler kızın olacak diyor
Kızlar benımde ıcıme kız doguyor dayanamadım cın takvımınden baktım Kız cıkıyor sızde baktınız mı:)
Ben de baktım duramayip:) bana erkek çıktı ama bence yanlış :))
dogum tarıhın ne canımbenimkine de bir bakın merak ettim şimdi oğluda biri bakmıştı tuttu
Yaşın ve hamile kaldığın ayı girsiğinde çıkıyor cnm googledwn bakabilirsin çin takvimi diyebenimkine de bir bakın merak ettim şimdi oğluda biri bakmıştı tuttu
Ayhh ne guzel kardes gelıytor ogluna :) Oglun kac yasında canım cocuklar cok sabırsız bencede ıytı yapmıssın karnın buyunce ogrenmesı onun ıcınde daha guzel olur :)
Hayırlısı olsun canım :) senın ıcıne ne doguyorsa o daha dogrudur gıbı gelıyor bana ama bakalım :)
Evet bende baktım dayanamayıp kız diyor ama bakalım kosmet :) kızlar için çok cici şeyler oluyor ya :)bende 28 yasındayım +1 ekleyınce 29 oluyor cın takvımıne gore kasım - aralık da kız gorunuyordu
dogum tarıhın ne canım
Evet bende baktım dayanamayıp kız diyor ama bakalım kosmet :) kızlar için çok cici şeyler oluyor ya :)
oğlum ilkokul 1 e gidiyor cnm bizim sitede komşumunda oğlumla yaşıt kızı var oda hamile kaldı hemen söylemişler çocuğa 5. ayda erken doğum yaptı ve bebeğini kaybetti şimdi çocuk ölüm kavramınıda bilmiyor hala kardeşim olacak diye bekliyor.bende baya bir geç söyliycem
Evet bende baktım dayanamayıp kız diyor ama bakalım kosmet :) kızlar için çok cici şeyler oluyor ya :)
banada kız doğuyor bole süslü püslü bişey yapcam bn onu ınşallah :))) hahaytYa Allah bilir onrmli olan saglikli ollmasi ama Benim içime kız doğuyor açıkçası siz ne dusunuyorsunuz:)))
hadı ya cok uzuldum canım allah herkese saglıkla bır sekılde cocugunu dogurmayı nasıp etsın.Arkadasının bası sagolsun canım
yazık yavrucaga oda beklıyor kardesı gelıcek dıe aıle ıcın de cok zor bır drum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?