Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

bız subattan berı ıstıoruz cnm..3 senelık evlıyım ben yasım 25.gttım doktora zaten sorunlu olucanı bılıodum az cok.ıkı kere klomen denedık ılkınde sabah aksam ıctık 1 tane 16mm yumurta oldu catlatma ıgnesı wermedı doktor senınkı gıbı.malesef regl oldum.ıkıncıde sabah ogle aksam ıctım malesef hıc gelısmedı.buna cok sasırdım dogrusu ıkı dozda az cok buyudu 3 dozda hıc olmadı ???sora doktor gonal f ıgneyle asılama yapalım dedı acıyla oldum asılama nasıp olmadı.ben doktoru yannıs sectım ılgısı sıfırdı.ne bılım belkıde zamanı gelmemıstı...tüplerıme bakmadan asılama yaptı dusun yanı hata bende aslında

Gercekten uc ilaca rahmen cok sasirtici olmus. Cnm bnce dr degistir sen

Gercekten uc ilaca rahmen cok sasirtici olmus. Cnm bnce dr degistir sen

zaten braktım o salagı cnm.okadar cok sınırlıyım kı hala suan bıle sınırlendım yanı..nasıl oyle bırıne asılama yaptırdın dıom kendıme :/ bakalım nasıp artık.yenı bı doktora baslıcam ıns

selam kızlar aranızda pko olup hamıle kalan war mıııııı?????

Öyle bi sormuşsun ki belli çok ümitsizsin..kaç yaşındasın ne zamandır çocuk istiyorsun bilmiyorum ama lütfen kendine bu eziyeti yapma.ben tarlusal kullanmadn adet olamam,tüp bebek,aşılama,bissürü sürwç yaşadm..şuan 4yaşnda bir oğlum,bikaç haftalıkta hamileyim...Rabbim ol desin yeter ki..pko lu olmak hamileliği etkilemiyor bunu bil ve rahatla canım

umudum war cnm ama regli bile ilaçla olmak inan çok yıpratıcı (( cevrenın 3 sene olmus daha ne beklıosun demesı bılmeden yargılanmak yakıyo canımı 25 yasındayım.bu subat ayından berı ıstıyoruz.ıkı kez klomen denedım we bırde gonalf ıgneyle tecrubesız we ılgısız bı doktor tarafından asılama oldum ama nasıp olmadı...aynen güzel Rabbimin ol demesını beklıorum tüm kalbımle...senın surecın nasıldı???tüp bebek asılama sayesınde mı oldu nasıl oldu???

Ben 8yıllık evliyim ve neredeyse hiç korunmadım.yumurtlama tembelliği,rahimde şekil bozukluğu,tek tüpümn kapalı olması,pko gbi bir sürü problemim vardı.önce aşılama 2kez,sonra tüp bebek denedik.bekleyemedm çünkü bahsettiğin o tüm baskılar vardı üzerimde.ama hiç biri tutmadı.ikinci tüp bebek için para biriktirirken oğluma hamile olduğumu öğrendim.o da sadece tarlusaldan önce test yapma alışkanlığımdan öğrendim.yoksa belkide aylarca haberim bile olmayacaktı.şimdi oğlum 4yaşında.ve doğumdan bu yana yine hiç korunmadım.nasıl olsa kalamıyorm diye.geçen ay bi dra gideyim dedim.kardeş düşünüyoruz ama böyle böyle geçmişim var bnm diye. Tarlusal kullandm ama adet olmadm,bekle bekke yook...test yaptm pozitif.şimdi inanamıurm yarın dra gidicem bakalm.ilkinde 3yıla yakın uğraştık,bu bu kadar kolay olabilrmi şokundayım..Kafanı rahat tut olursa oluur olmazsa olmaz de...Herşey Rabbimden..o kadar

çok dogrusun cnm benım.stres resmen yumurtalıkların dusmanı..Rabbım ne kadar buyuk ıste bak okadar sey denemıssınız ama Rabbim ol demıs olmus nekadar guzel..bı arkadas ta boyle olmustu tarlusal ıctıkten sonra adet olmayı beklıodu ama hamıle oldugunu ogrendı...oysakı tarlusal sokturucu.ne buyuksun Rabbım hıkmetınden sual olunmaz

Günaydı cnm..herşey kafada bitiyor inan..başka uğraşlar bul mümkünse kendine,düşünüp stres yapma,hayırlı zamanda olsun inşallah diye dua et.rabbim geri çevirmeyecektir eminim.

Günaydı cnm..herşey kafada bitiyor inan..başka uğraşlar bul mümkünse kendine,düşünüp stres yapma,hayırlı zamanda olsun inşallah diye dua et.rabbim geri çevirmeyecektir eminim.
Cnm mesajlarini okudum tuykerimndiken diken oldu. Masallah canim ins bu gebeligin sonucunda bebegini alirsin kucagina. . Allah ol desin akan sular durur. Ve birazda stressiz olmak acaip fayda ediyor cidden.ben kendimibdiger aya odaklamisken hamile kaldigimi ogrendim cokk mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Kesinlikle aklınız rahat olmalı. Benim oğlum 7 yıl sonra oldu. Artık hiiiç umudumuz kalmışken.annem ameliyat olmuştu. Onun hastanede bakımı evde bakımı derken zaman geçti. Bebek aklıma bile gelmiyordu. Öyleki adetim 9 gün geçmiş ama ben fark etmemiştim bile koşuşturmaktan. Meğer 5 haftalık hamileymişim. Şimdide oğlum kardeş istiyor. Nasılsa hemen olmaz yine diye düşünürken ilk aydan hamile kalmışım. Allahım ol der olur herşey. Bebeğe yoğunlaşmamak gerektiğini anladım. Rahat olmak gerekiyormuş meğer. Umarım Rabbim kucağımıza almayı da nasip eder.

Kızlar merhaba bende 5 haftalık hamileyim uzun süreli beklemenin sonunda Rabbim bu mucizeyi yaşamayı nasip etti bize çok şükür. Rabbim inşallah hepimizede evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Şimdi size birkaç birşeyler sormak istiyorum;
Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?
Progestan 200 mg kullanan var mı?
Keseyi ve kalp atışını duydunuz mu kaçıncı haftada duydunuz?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler :)

kızlar ben dün öğlen test yapmıştım hani bugün sabahta yaptım yine silik çıktı.6.gün oldu adetim geçeli bugün sağlık ocağına gittim doktor 3 haftalıktır ya da 3+6 günlüktür dedi muhtemelen o yuzden normal dedi ağrılaırm oluyor dedim aralıklarla yerleşme ağrısıymış şimdide de tek tarafım seğiriyo gibi oluyo sizde de böyle belirtiler oldu mu?

Benimde oluyor hem adet sancısı gibi hem de kasığımda batma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…