Progestani ben de kullandim canim lekelenmem ve sancim vardi cok sukur bu ilactan sonra gecti kullandigim zaman asiri uyku ve bas donmesi yapti bende de doktor gunde 2 kereyken 1e dusurdu o bi taneyi de gece yatmadan once ic dediselam kızlarr..bu sabah büyük bir korkuyla doktoruma gittim. Hafif bir kaç damla kanama oldu. Allaha şükür bebeğimde bir şey yok eğer başınızıa gelirse korkmayın yerleşme kanamasıda olabilirmiş. ama hemen doktorunuza başvurun tabii progestan verdi aranızda kullanan varmı bende biraz baş dönmesi uyku yaptı..cayı bende cok acık içiyorum ögrendiğimden beri belki 4 5 bardak içimişimdir çok çok acık içiyorum bide bugün ilk defa türk kahvesi içtim bir zararı olmaz umarım canım cok istedi..garanızda içen oldumu erçi cayıda kahveyide içmemekte yarar var...
Ben bağcılar mega medipol üniversite hastanesine gidiyorum canım tavsiye ederimkızlar istanbul avrupa yakasında önereceğiniz bebek yoğun bakım üniteli vs olan hastane varmı dr hafta sonları yokmuş artık hafta içide ben gidemem napcamı şaşırdım,doktorumda herşeyi biliyor sıfırdan başlamakta istemiyorum kontrollere bi yere doğuma orayamı gitsem
benim için önemli olan bebek yoğun bakım üniteli olması ,muayene ücreti nekadar?Ben bağcılar mega medipol üniversite hastanesine gidiyorum canım tavsiye ederim
canım 5 üstü değerler pozıtıf gebelik var demek.... ama adet geçeli bayaı olmuş geç döllenme de olmuş olabılır kan testını en son ne zaman yaptırdın ıkı gun aralıklarla devam et hcg yaptrmayaSlm.cuma gunu test yaptim cok silik iki cizgi cikti.kanda bhcg baktirdim 18.1 di.adetim geceli uc hafta oldu. bu gun tekrar baktim yine cok silik cizginin biri.anlamadim hamilemiyim degilmiyim.bir yorum yapamiyorum Sizce hamilemiyim
Muayene ücreti gittiğin dr göre değişiyo cnm en yüksek 60tl sanırım düşük olanda 45 civarı bişeydi sgkllı fiyatı tabi bunlar normali nedir bilmiyorum çok kapsamlı bir hastane yoğun bakım üniteside vardır die düşünüyorum internetten bakabilirsinbenim için önemli olan bebek yoğun bakım üniteli olması ,muayene ücreti nekadar?
Muayene ücreti gittiğin dr göre değişiyo cnm en yüksek 60tl sanırım düşük olanda 45 civarı bişeydi sgkllı fiyatı tabi bunlar normali nedir bilmiyorum çok kapsamlı bir hastane yoğun bakım üniteside vardır die düşünüyorum internetten bakabilirsin
Bende se oluyo canim doktoruna soyle alttan fitil verebilirYa kızlar bende su gibi akıntı oluyor genellikle yürüyüş yaptığımda yada bişeylerle uğraştığımda oluyor bildiğiniz pantalonum aniden sırılsıklam oluyor. Sizde de böle bişi oldu mu ?peogestandan oluyo diye düşündüm ama dün kullanmadım bittiği için gene oldu
Söyledim sadece crinone gel verdiBende se oluyo canim doktoruna soyle alttan fitil verebilir
Ya kızlar bende su gibi akıntı oluyor genellikle yürüyüş yaptığımda yada bişeylerle uğraştığımda oluyor bildiğiniz pantalonum aniden sırılsıklam oluyor. Sizde de böle bişi oldu mu ?peogestandan oluyo diye düşündüm ama dün kullanmadım bittiği için gene oldu
Bu iyi bişeymi acaba :) normal mi yaniBende de oluyor canım ya bende anlamadim
Bu iyi bişeymi acaba :) normal mi yani
Aynen bende de aynısı inşallah kötü bişydeğildir Allah bebişlerimizi korusunBence normal ya şu gibi bisry zatrn renksiz kokusuz bişey olmaz ins :)))
epilasyon yaptırma canım ışın oluyor ya yapmıyorlar zaten devamlı agdaya gidiyordum. bende artık gitmiyorum 12. haftadan sonra gidicem ama genelde yaptırmışlar..cevremde de yaptıranlar vardı :)
Ben kendim yaptım geçen hafta .doktora gidecektim. Ne olur ne olmaz diye
Ben bağcılar mega medipol üniversite hastanesine gidiyorum canım tavsiye ederim
kızlar istanbul avrupa yakasında önereceğiniz bebek yoğun bakım üniteli vs olan hastane varmı dr hafta sonları yokmuş artık hafta içide ben gidemem napcamı şaşırdım,doktorumda herşeyi biliyor sıfırdan başlamakta istemiyorum kontrollere bi yere doğuma orayamı gitsem
benim için önemli olan bebek yoğun bakım üniteli olması ,muayene ücreti nekadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?