Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Progestani ben de kullandim canim lekelenmem ve sancim vardi cok sukur bu ilactan sonra gecti kullandigim zaman asiri uyku ve bas donmesi yapti bende de doktor gunde 2 kereyken 1e dusurdu o bi taneyi de gece yatmadan once ic dedi

Ben bağcılar mega medipol üniversite hastanesine gidiyorum canım tavsiye ederim

Ya kızlar bende su gibi akıntı oluyor genellikle yürüyüş yaptığımda yada bişeylerle uğraştığımda oluyor bildiğiniz pantalonum aniden sırılsıklam oluyor. Sizde de böle bişi oldu mu ?peogestandan oluyo diye düşündüm ama dün kullanmadım bittiği için gene oldu

Slm.cuma gunu test yaptim cok silik iki cizgi cikti.kanda bhcg baktirdim 18.1 di.adetim geceli uc hafta oldu. bu gun tekrar baktim yine cok silik cizginin biri.anlamadim hamilemiyim degilmiyim.bir yorum yapamiyorum Sizce hamilemiyim

Slm.cuma gunu test yaptim cok silik iki cizgi cikti.kanda bhcg baktirdim 18.1 di.adetim geceli uc hafta oldu. bu gun tekrar baktim yine cok silik cizginin biri.anlamadim hamilemiyim degilmiyim.bir yorum yapamiyorum Sizce hamilemiyim
canım 5 üstü değerler pozıtıf gebelik var demek.... ama adet geçeli bayaı olmuş geç döllenme de olmuş olabılır kan testını en son ne zaman yaptırdın ıkı gun aralıklarla devam et hcg yaptrmaya

benim için önemli olan bebek yoğun bakım üniteli olması ,muayene ücreti nekadar?
Muayene ücreti gittiğin dr göre değişiyo cnm en yüksek 60tl sanırım düşük olanda 45 civarı bişeydi sgkllı fiyatı tabi bunlar normali nedir bilmiyorum çok kapsamlı bir hastane yoğun bakım üniteside vardır die düşünüyorum internetten bakabilirsin

teşekkürler cnm çok sağol

Bende se oluyo canim doktoruna soyle alttan fitil verebilir

Bende de oluyor canım ya bende anlamadim

Bende tam bu konuya cevap arıyordum. Sen nereye gidiyosun doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…