Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Arkadaşlar benim HCG önce az yükseldi 4 günde 15.9 dan 23 e çıktı. Sonra da iki seferdir iki gunde 3 e katlayarak yükseldi. Yarın kontrolum var. Dua edin lutfen. İnsallah hepimiz sağlıkla bebislerimize kavusuruz

Arkadaşlar benim HCG önce az yükseldi 4 günde 15.9 dan 23 e çıktı. Sonra da iki seferdir 3 e katlayarak yükseldi. Yarın kontrolum var. Dua edin lutfen. İnsallah hepimiz sağlıkla bebislerimize kavusuruz
inşallah canım benım olsun bak artmış sonradan hadı hayırlı olsun haberlerını beklıoruz doktorundan tum merak edılen soruları ogren gel dualarımz senınle

peki sende bi belirti var mi bende sadece kasik agrisi baska hc bsy yok
aynı canım bndede sağ kasıgımda ağrı var bazen her tarafında iki gün önce filan uykudan bıle uyandırıyordu bu ağrı benı ama şimdi az hafıfledi başkada bişe yok ne bulantı ne iştah... daha erken heralde :)

Benimde sol kasigimda agri oluo sanki her an adet olacak kan bosalcakmis gibi geliyor

Benimde sol kasigimda agri oluo sanki her an adet olacak kan bosalcakmis gibi geliyor
aynen ya sık sık wc gdıorum afedersın acaba geldımı yaa değerler yuksek ama dıe dıe paranoyak oldum ama hemen hemen herkesde varmş aynı adet sancısı hç farkı yok çok ılgınçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…