Ben günseli hnma gidiyorumCnm hangi doktora. Ben hamile kalmadan önce suna hnma gitmiştim. Kontrol için.
Senin kesen suanda gozukmez mi 6 hafta olmus btcg degern kacAyy hadi ins :))) bizde bu cuma tam 6+0 olcaz ins Sata göre bende o gün gitmeyi düşünüyorum belki kalp atisini da duyarız diye gerçi daha kese yi görmeye bile gitmedik :)))
bizde daha 7 aralıgı beklıek öfffSenin kesen suanda gozukmez mi 6 hafta olmus btcg degern kac
Yarin sbh gidip btcg degerimi bktrcm tekrar gelir mi 7 aralik acaba kalp atsinida duyablck miyizbizde daha 7 aralıgı beklıek öfff
kz bnce 7 aralıkda ınş kalbınıde duyarız bız hesaplamalarım o yonde hanı :)Yarin sbh gidip btcg degerimi bktrcm tekrar gelir mi 7 aralik acaba kalp atsinida duyablck miyiz
Hangi hstneye gidiosun ben Çamlıca medicana ömer faruk vanlioglu mükemmel bir doktorkz bnce 7 aralıkda ınş kalbınıde duyarız bız hesaplamalarım o yonde hanı :)
ah ah erzurumlardayım ben :) hastanem bıle bellı deıl daha karambole bı ozele gdecem :)Hangi hstneye gidiosun ben Çamlıca medicana ömer faruk vanlioglu mükemmel bir doktor
gel bi hesap yalaım ılk hcg değerinden son olçtrdune gore değerlerini bi yazsana banaah ah erzurumlardayım ben :) hastanem bıle bellı deıl daha karambole bı ozele gdecem :)
inşallah canım benım olsun bak artmış sonradan hadı hayırlı olsun haberlerını beklıoruz doktorundan tum merak edılen soruları ogren gel dualarımz senınleArkadaşlar benim HCG önce az yükseldi 4 günde 15.9 dan 23 e çıktı. Sonra da iki seferdir 3 e katlayarak yükseldi. Yarın kontrolum var. Dua edin lutfen. İnsallah hepimiz sağlıkla bebislerimize kavusuruz
Adetten 4 gun once 11.87gel bi hesap yalaım ılk hcg değerinden son olçtrdune gore değerlerini bi yazsana bana
yanı en son 648 i ayın kaçında gordun kasımın kaçıydı yaptrdında testiAdetten 4 gun once 11.87
Adetten 2 gun once 53.01
Adet gunu 134.0
Adetten 1 gun sonra 268
Adetten 3 gun son 648
En soon dun sabah yaptrmstin 2 gunde yaptiriyorumyanı en son 648 i ayın kaçında gordun kasımın kaçıydı yaptrdında testi
En soon dun sabah yaptrmstin 2 gunde yaptiriyorum
peki sende bi belirti var mi bende sadece kasik agrisi baska hc bsy yoktamam canım 7 aralıga ınşallah ıkımıznde 5000 lerde olcak değeri .. aynı gun yaptrmşz bnde dun yaptrdm 623 dü... yarında gtmeye üşenıorum açıkçası :)
aynı canım bndede sağ kasıgımda ağrı var bazen her tarafında iki gün önce filan uykudan bıle uyandırıyordu bu ağrı benı ama şimdi az hafıfledi başkada bişe yok ne bulantı ne iştah... daha erken heralde :)peki sende bi belirti var mi bende sadece kasik agrisi baska hc bsy yok
Benimde sol kasigimda agri oluo sanki her an adet olacak kan bosalcakmis gibi geliyoraynı canım bndede sağ kasıgımda ağrı var bazen her tarafında iki gün önce filan uykudan bıle uyandırıyordu bu ağrı benı ama şimdi az hafıfledi başkada bişe yok ne bulantı ne iştah... daha erken heralde :)
aynen ya sık sık wc gdıorum afedersın acaba geldımı yaa değerler yuksek ama dıe dıe paranoyak oldum ama hemen hemen herkesde varmş aynı adet sancısı hç farkı yok çok ılgınççBenimde sol kasigimda agri oluo sanki her an adet olacak kan bosalcakmis gibi geliyor
Benim en byuk korkum keseyi gorememek veya kalp atisini duyamamakaynen ya sık sık wc gdıorum afedersın acaba geldımı yaa değerler yuksek ama dıe dıe paranoyak oldum ama hemen hemen herkesde varmş aynı adet sancısı hç farkı yok çok ılgınçç
benımde yarın gtcenmı kan testıne... 7 aralığı beklemek cok zor ya nasıl beklıcezzz.. Doktor alttan muayene derse yaptrcan mı gttındeBenim en byuk korkum keseyi gorememek veya kalp atisini duyamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?