Yaptircam cnku bi problem olmuo benim abimin eside ilk iki ay allttan muayene oldu dr bana progestron verdi vajinal yolla atyrm fitil gibi tutunmasini sagliomus dusuk tehlikesini azaltiomusbenımde yarın gtcenmı kan testıne... 7 aralığı beklemek cok zor ya nasıl beklıcezzz.. Doktor alttan muayene derse yaptrcan mı gttınde
ben cok korkuorum bısıkıntı olur dıe ya ... bakalım kısmet nasıl olcak 7 aralıkda yazarız artık ıkımzıde gorduk duyduk derız ınşallahYaptircam cnku bi problem olmuo benim abimin eside ilk iki ay allttan muayene oldu dr bana progestron verdi vajinal yolla atyrm fitil gibi tutunmasini sagliomus dusuk tehlikesini azaltiomus
Insallah yarabbim senide benide yavrumuza kavusturmayi nasip etsinben cok korkuorum bısıkıntı olur dıe ya ... bakalım kısmet nasıl olcak 7 aralıkda yazarız artık ıkımzıde gorduk duyduk derız ınşallah
amin canım amin bn sadece şu an ılaç olarak folıkasit kullanıorumYaptircam cnku bi problem olmuo benim abimin eside ilk iki ay allttan muayene oldu dr bana progestron verdi vajinal yolla atyrm fitil gibi tutunmasini sagliomus dusuk tehlikesini azaltiomus
Doktor mu verdi sanaamin canım amin bn sadece şu an ılaç olarak folıkasit kullanıorum
Cnm geç yazım k bakma , çok memnunum ve Avcılar da dolu müşterim var onlar tavsiye etti yakın arkadslarmda ablamda gitti !!! Avcılar hospital da dogum yaptırıyor özel muayenehane si var ben Oray'a gidiyorum ve Balıkesir'den arkadasım 2 kere üst üste dogum icin türkan a geldi bide MS hastasıydı bitek ona güvendi . Açıkcası banada bu olay güven verdi bizde onunla birlikte yasadık etrafında bu olaylari o kadar yani !!! İsmi Türkan operatör doktor zaten ve çok iyi işindecanım memnunmusun doktorundan. hangi hastane ve doktor?
Senin kesen suanda gozukmez mi 6 hafta olmus btcg degern kac
Tesekkurler dun doktora gittim 5 haftalik bebis kesede gorundu kendiside nokta halinde normalde bu kadar cabuk gorunurmuoğğğ hayırlı olsun cnm. tebrikler sağlıkla kucağına alasın inşallah.
Gunaydin taze annişlerrrrrr:))günaydın kızlar,
Tesekkurler dun doktora gittim 5 haftalik bebis kesede gorundu kendiside nokta halinde normalde bu kadar cabuk gorunurmu
ben yine kendi doktorumda karar kıldım çünkü riksli oluyor benim gebeliklerim o yüzden herşeyide biliyor hafta içi mecburen izin alıp kendi doktoruma gidicem,pazartesi yada salı giderim artık
Nokta halinde evet içinde silik bişeyyyhayırlı olsun ben keseye razıyım derken siz bebeğidemi gördünüz ?
Nokta halinde evet içinde silik bişeyyy
cnm hangi doktora gidiyordun hangi hastane . senmiydin medipol megaya giden?
Ben günseli hnma gidiyorum
yok ben avrasya hospitale giidyorum oranın bebek yoğun bakımı çok iyi,doktorumda çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?