Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

benımde yarın gtcenmı kan testıne... 7 aralığı beklemek cok zor ya nasıl beklıcezzz.. Doktor alttan muayene derse yaptrcan mı gttınde
Yaptircam cnku bi problem olmuo benim abimin eside ilk iki ay allttan muayene oldu dr bana progestron verdi vajinal yolla atyrm fitil gibi tutunmasini sagliomus dusuk tehlikesini azaltiomus

Yaptircam cnku bi problem olmuo benim abimin eside ilk iki ay allttan muayene oldu dr bana progestron verdi vajinal yolla atyrm fitil gibi tutunmasini sagliomus dusuk tehlikesini azaltiomus
ben cok korkuorum bısıkıntı olur dıe ya ... bakalım kısmet nasıl olcak 7 aralıkda yazarız artık ıkımzıde gorduk duyduk derız ınşallah

amin canım amin bn sadece şu an ılaç olarak folıkasit kullanıorum

canım memnunmusun doktorundan. hangi hastane ve doktor?
Cnm geç yazım k bakma , çok memnunum ve Avcılar da dolu müşterim var onlar tavsiye etti yakın arkadslarmda ablamda gitti !!! Avcılar hospital da dogum yaptırıyor özel muayenehane si var ben Oray'a gidiyorum ve Balıkesir'den arkadasım 2 kere üst üste dogum icin türkan a geldi bide MS hastasıydı bitek ona güvendi . Açıkcası banada bu olay güven verdi bizde onunla birlikte yasadık etrafında bu olaylari o kadar yani !!! İsmi Türkan operatör doktor zaten ve çok iyi işinde

Senin kesen suanda gozukmez mi 6 hafta olmus btcg degern kac

Gözükür herhalde de belki kap atisini da duyarız kese de biraz buyusun diye bekliyoruz cuma tam 6+0 olcaz ins beta 4+3 te 1687ydi baya yükselmiştir şimdi 50 60 bini geçmiştir diye tahmin ediyorum görünür ins

ben yine kendi doktorumda karar kıldım çünkü riksli oluyor benim gebeliklerim o yüzden herşeyide biliyor hafta içi mecburen izin alıp kendi doktoruma gidicem,pazartesi yada salı giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…