Zararliymis sesini duymak cocuk icin aklinda olsun...inşallah inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin... Ben ankaradayim iyivbir devlet hastanesinde gorundumBizde 5+5 olduk bugün daha gitmedim dr a beta baktırmak dışında . Cuma gideceğim ins bendr görürüm ya ve ins kalp atışı da duyariz
Zararliymis sesini duymak cocuk icin aklinda olsun...inşallah inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin... Ben ankaradayim iyivbir devlet hastanesinde gorundum
Sesli olarak kalp atisini duymak zararli radyasyon bebege zarar verebilir zekai tahire gidiyorum...ozelleri arastirdim hepsi ayni islevi goruyorne zararlıymıs anlayamadım ? bende ankaradayım nereye gidiyorsun
Sesli olarak kalp atisini duymak zararli radyasyon bebege zarar verebilir zekai tahire gidiyorum...ozelleri arastirdim hepsi ayni islevi goruyor
Sesli olarak kalp atisini duymak zararli radyasyon bebege zarar verebilir zekai tahire gidiyorum...ozelleri arastirdim hepsi ayni islevi goruyor
Devlet hastanesi artık ozellerden çok daha iyi makineler özel hastahaneden daha iyi ve Son model. Özel hastaneler artık sadece para tuzagiSesli olarak kalp atisini duymak zararli radyasyon bebege zarar verebilir zekai tahire gidiyorum...ozelleri arastirdim hepsi ayni islevi goruyor
Oraya gelen bayanlarin cogu ozelede gitmis sadece vakitten tasarruf saglikci dostlarimda var keza oyle esim zaten bu alanda uzman ben yine devlet hastanesini tercih ettim....Allah Allah cok ilginc ilk defa duydum böyle bişey sagol canım
Kesinlikleeeee... Bir hsg cektirmek 300 tl devlette ucretsizzzDevlet hastanesi artık ozellerden çok daha iyi makineler özel hastahaneden daha iyi ve Son model. Özel hastaneler artık sadece para tuzagi
Devlet hastanesi artık ozellerden çok daha iyi makineler özel hastahaneden daha iyi ve Son model. Özel hastaneler artık sadece para tuzagi
Valla dun doktorum bir bayana dedi sesini acarsam zarar verebilir dedi hasta acma dediama o zaman doktorlar niye bunu yapıyor. bilmiyorlarmı zararlı olduğunu
Ben devlete gidiyorum mükemmel ilgili var, dr ne zaman arasam ulaşıyorum , sık sık mesajlasiyoruz her soru işaretimi gideriyor. Ben çok memnun kaldimya zaten kötü diye özel e gitmiyoruz ki devlette ilgi alaka sıfır ve bu dönemde insan daha hassas oluyor sorularına cvp almak istiyor ilgi bekliyor bizi özele mecbur bırakıyorlar malesef
Oraya gelen bayanlarin cogu ozelede gitmis sadece vakitten tasarruf saglikci dostlarimda var keza oyle esim zaten bu alanda uzman ben yine devlet hastanesini tercih ettim....
Ben devlete gidiyorum mükemmel ilgili var, dr ne zaman arasam ulaşıyorum , sık sık mesajlasiyoruz her soru işaretimi gideriyor. Ben çok memnun kaldim
Hehe yogunlugundan mii olacak okadar zahmetsiz rahmet olmazzzz ayda 1 defa uzman hekim kontrolu var oteki asilamalari zaten aile hekimliginde yapabilirsinizben zekai tahir ismini bile duymak istemediğim bir hastanedir Allah yardımcınız olsun
Hehe yogunlugundan mii olacak okadar zahmetsiz rahmet olmazzzz ayda 1 defa uzman hekim kontrolu var oteki asilamalari zaten aile hekimliginde yapabilirsiniz
Bak ben okadarini bilmiyorum doktorun kimvalla bence o senin şansın ben ankarada hiç öyle bi devlet hastanesine denk gelmedim ki sağlıkçıyım
Ben devlete gidiyorum mükemmel ilgili var, dr ne zaman arasam ulaşıyorum , sık sık mesajlasiyoruz her soru işaretimi gideriyor. Ben çok memnun kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?