Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Bizde 5+5 olduk bugün daha gitmedim dr a beta baktırmak dışında . Cuma gideceğim ins bendr görürüm ya ve ins kalp atışı da duyariz
Zararliymis sesini duymak cocuk icin aklinda olsun...inşallah inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin... Ben ankaradayim iyivbir devlet hastanesinde gorundum

Sesli olarak kalp atisini duymak zararli radyasyon bebege zarar verebilir zekai tahire gidiyorum...ozelleri arastirdim hepsi ayni islevi goruyor
Devlet hastanesi artık ozellerden çok daha iyi makineler özel hastahaneden daha iyi ve Son model. Özel hastaneler artık sadece para tuzagi

Allah Allah cok ilginc ilk defa duydum böyle bişey sagol canım
Oraya gelen bayanlarin cogu ozelede gitmis sadece vakitten tasarruf saglikci dostlarimda var keza oyle esim zaten bu alanda uzman ben yine devlet hastanesini tercih ettim....

Devlet hastanesi artık ozellerden çok daha iyi makineler özel hastahaneden daha iyi ve Son model. Özel hastaneler artık sadece para tuzagi

ya zaten kötü diye özel e gitmiyoruz ki devlette ilgi alaka sıfır ve bu dönemde insan daha hassas oluyor sorularına cvp almak istiyor ilgi bekliyor bizi özele mecbur bırakıyorlar malesef

ve devlet hastaneleri cok kalabalık oluyor insanın günü sıra beklemekle geciyor ve ne yazıkki devlet hastaneleri cok pis o yüzden ben özel düsünüyorum açıkçası

ya zaten kötü diye özel e gitmiyoruz ki devlette ilgi alaka sıfır ve bu dönemde insan daha hassas oluyor sorularına cvp almak istiyor ilgi bekliyor bizi özele mecbur bırakıyorlar malesef
Ben devlete gidiyorum mükemmel ilgili var, dr ne zaman arasam ulaşıyorum , sık sık mesajlasiyoruz her soru işaretimi gideriyor. Ben çok memnun kaldim

Ben devlete gidiyorum mükemmel ilgili var, dr ne zaman arasam ulaşıyorum , sık sık mesajlasiyoruz her soru işaretimi gideriyor. Ben çok memnun kaldim

valla bence o senin şansın ben ankarada hiç öyle bi devlet hastanesine denk gelmedim ki sağlıkçıyım

ben zekai tahir ismini bile duymak istemediğim bir hastanedir Allah yardımcınız olsun
Hehe yogunlugundan mii olacak okadar zahmetsiz rahmet olmazzzz ayda 1 defa uzman hekim kontrolu var oteki asilamalari zaten aile hekimliginde yapabilirsiniz

Hehe yogunlugundan mii olacak okadar zahmetsiz rahmet olmazzzz ayda 1 defa uzman hekim kontrolu var oteki asilamalari zaten aile hekimliginde yapabilirsiniz

hayır canım yoğunluğundan değil ben bebeğimin birini oranın ilgisizliğinden kaybettim canlıyken saygıları yok ölüykende olmadı

Arkadaşlar pis gördüğünüz hastahaneyı şikayet edin artık puanlama sistemi var ve puanı düşen hastanelerde çalışanların sözleşmeleri Son buluyor. Artık devlette salla başını al maaşını devri bitti 2.5 yıllık sözleşmeler yapılıyor ve eğer puan düşerse sözleşmeler yenilenmiyor
Bü nedenle çalışanlar için temizliği dikkat etmek en önemli nokta haline geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…