Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

isabet olmuş

Doktorun kim onu de hele sen:)

Allah allahhh omru sana kalsin.. Ne diyebilirim ki ne her insan bir ne de her doktor...

canım ben doktorlarından değil bebek yoğun bakım ünitesinden müzdaribim ,günü gününe de doğsa bebek mutlaka yoğun bakımı iyi bir hastane seçilmeli herşey normal gitmeyebiliyor,ben şuan kendimi düşünmüyorumki önce bebek yoğun bakım ben çok çektim bu yüzden

Ya ben yanlis yeremi yaziyorum neyse ortaya yazicam artikkk hatlar karıştı:))

Anladim arkadaşlar grubumuzu kurup tanışalım oldumu benim cikmam gerek hepinizi kisss yapar Allaha emanet ederim

Ayy hadi ins :))) bizde bu cuma tam 6+0 olcaz ins Sata göre bende o gün gitmeyi düşünüyorum belki kalp atisini da duyarız diye gerçi daha kese yi görmeye bile gitmedik :)))
Progestani ben de kullandim canim lekelenmem ve sancim vardi cok sukur bu ilactan sonra gecti kullandigim zaman asiri uyku ve bas donmesi yapti bende de doktor gunde 2 kereyken 1e dusurdu o bi taneyi de gece yatmadan once ic dedi

Evet hemde nasıl baş dönemsi yapıyor anlatamam uyuşukluk hissi verdi bir kaç dakika ben günde 1 defa kullanıcam dün işteyken içmiştim pişman oldum :) yatarken içmek en mantıklı olan :)

Doktor mu verdi sana
evet canım ılk uç ay folık asıt kullanmam lazımmışş hatta gebelıkden once başla demişti bn bı ay kullanıp bırakmıştım gebe oldugumu ogrenınce hemen başladım geri ... cocugun sağlığını iyi yönde etkiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…