Allah allahhh omru sana kalsin.. Ne diyebilirim ki ne her insan bir ne de her doktor...hayır canım yoğunluğundan değil ben bebeğimin birini oranın ilgisizliğinden kaybettim canlıyken saygıları yok ölüykende olmadı
Bak ben okadarini bilmiyorum doktorun kim
Adana canimhangi ildeki devlet hastanesi ki senin gittiğin cnm
Arkadaşlar pis gördüğünüz hastahaneyı şikayet edin artık puanlama sistemi var ve puanı düşen hastanelerde çalışanların sözleşmeleri Son buluyor. Artık devlette salla başını al maaşını devri bitti 2.5 yıllık sözleşmeler yapılıyor ve eğer puan düşerse sözleşmeler yenileniyor
Bü nedenle çalışanlar için temizliği dikkat etmek en önemli nokta haline geldi
Doktorun kim onu de hele sen:)Arkadaşlar pis gördüğünüz hastahaneyı şikayet edin artık puanlama sistemi var ve puanı düşen hastanelerde çalışanların sözleşmeleri Son buluyor. Artık devlette salla başını al maaşını devri bitti 2.5 yıllık sözleşmeler yapılıyor ve eğer puan düşerse sözleşmeler yenileniyor
Bü nedenle çalışanlar için temizliği dikkat etmek en önemli nokta haline geldi
Allah allahhh omru sana kalsin.. Ne diyebilirim ki ne her insan bir ne de her doktor...
Günnaydın hamişler nasılsınız :)
Anladim arkadaşlar grubumuzu kurup tanışalım oldumu benim cikmam gerek hepinizi kisss yapar Allaha emanet ederimcanım ben doktorlarından değil bebek yoğun bakım ünitesinden müzdaribim ,günü gününe de doğsa bebek mutlaka yoğun bakımı iyi bir hastane seçilmeli herşey normal gitmeyebiliyor,ben şuan kendimi düşünmüyorumki önce bebek yoğun bakım ben çok çektim bu yüzden
Sende mi adanada sin ? Çağdaş bey doktorumDoktorun kim onu de hele sen:)
Iyiyim tatlim cikcem kan vericem ac karnina tahlil bugune kaldi sonra hepinizle uzun konusmak isterim opuldunuz gelimce yazarimgünaydın canımm ben iyiyim sükür heyecanla cuma gununu bekliyorum sen nasılsın
günaydın canımm ben iyiyim sükür heyecanla cuma gununu bekliyorum sen nasılsın
Ayy hadi ins :))) bizde bu cuma tam 6+0 olcaz ins Sata göre bende o gün gitmeyi düşünüyorum belki kalp atisini da duyarız diye gerçi daha kese yi görmeye bile gitmedik :)))
Progestani ben de kullandim canim lekelenmem ve sancim vardi cok sukur bu ilactan sonra gecti kullandigim zaman asiri uyku ve bas donmesi yapti bende de doktor gunde 2 kereyken 1e dusurdu o bi taneyi de gece yatmadan once ic dedi
Iyiyim tatlim cikcem kan vericem ac karnina tahlil bugune kaldi sonra hepinizle uzun konusmak isterim opuldunuz gelimce yazarim
24 ekimBuarada canım en son ne zaman regl olmustun sen
evet canım ılk uç ay folık asıt kullanmam lazımmışş hatta gebelıkden once başla demişti bn bı ay kullanıp bırakmıştım gebe oldugumu ogrenınce hemen başladım geri ... cocugun sağlığını iyi yönde etkiliyormuşDoktor mu verdi sana
hiii hcg kaçken gördünnnnn maşallah gözün aydınNokta halinde evet içinde silik bişeyyy
ketum anniş iyi dayanıon valla uçmuştur senn hcg en son ayın kaçıydı 1600lerı gordundeBizde 5+5 olduk bugün daha gitmedim dr a beta baktırmak dışında . Cuma gideceğim ins bendr görürüm ya ve ins kalp atışı da duyariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?