Kan tahlili dun yapamadim acken gitmem gerekiyodu hic kana bakmada direkt ultrasonda gorduk 5 haftalik iste ama benim erken gorunmus galibahiii hcg kaçken gördünnnnn maşallah gözün aydın
ketum anniş iyi dayanıon valla uçmuştur senn hcg en son ayın kaçıydı 1600lerı gordunde
Allahım o sabırdan banada ver :)))23 Kasım da gördüm 1687 yi 4+3 tu o zaman bu cuma 6 olcak ins :))
karnından mı canım vajınal usg mıydı nasıl baktı doktorKan tahlili dun yapamadim acken gitmem gerekiyodu hic kana bakmada direkt ultrasonda gorduk 5 haftalik iste ama benim erken gorunmus galiba
Her ikisinden de bakti alttan bakarsam daha net gorunur dedi izin verdim baktik bayandi zaten doktor..alttan bakinca daha net gorunuyorAllahım o sabırdan banada ver :)))
hadı hayırlı olsunnnn bnde 7 aralıkda gtmeı planlıorum tabı sabredebılırsem ozamana değer 5000 fılan olaca umarım gorebılrızde duyabılırzdeHer ikisinden de bakti alttan bakarsam daha net gorunur dedi izin verdim baktik bayandi zaten doktor..alttan bakinca daha net gorunuyor
hadı hayırlı olsunnnn bnde 7 aralıkda gtmeı planlıorum tabı sabredebılırsem ozamana değer 5000 fılan olaca umarım gorebılrızde duyabılırzde
Insallah umduğun gibi olur herşey....relaks olunca daha çabuk sonuç alırsın değerlerinden.hadı hayırlı olsunnnn bnde 7 aralıkda gtmeı planlıorum tabı sabredebılırsem ozamana değer 5000 fılan olaca umarım gorebılrızde duyabılırzde
24 ekim
Her ikisinden de bakti alttan bakarsam daha net gorunur dedi izin verdim baktik bayandi zaten doktor..alttan bakinca daha net gorunuyor
Kan tahlili dun yapamadim acken gitmem gerekiyodu hic kana bakmada direkt ultrasonda gorduk 5 haftalik iste ama benim erken gorunmus galiba
Yok ya azicik ucundan icine giriyor hic korkulacak bisey yok cok az yani sadece bisey degdigini hissediyon okadarcanım alttan bakılınca dusuk ıhtımalı olabılıyor falan dıyorlardı oyle bır ıhtımal varmıymıs sordunmu doktoruna
5 haftalik ama bende erken gorunmus..doktor oncesinde ultrasonda cikmayabilir dedi ama ciktiBenım de 30 ekımdı Hcg kac cıktı senın ne zaman acaba kese gorunur
1 ay sonraya gel dedi bana folik asit verdi 3 ay boyunca 1 er tabletMasaAllah canım benim sat da 23 ekim bugün 5+5 olduk kalp atışı için ne zaman çağırdı seni
1 ay sonraya gel dedi bana folik asit verdi 3 ay boyunca 1 er tablet
adı ne canım folık asıtın bnde kullanıorumda1 ay sonraya gel dedi bana folik asit verdi 3 ay boyunca 1 er tablet
Yok kontrole 1 ay sonra gel dedi ne zaman 3 aylik olunca duyuluyo heralde daha nokta mubarek.1 ay mi?? Kalp atışı duyuldu mu ?
Sendekindendir herkese ayni verilyor zatenadı ne canım folık asıtın bnde kullanıorumda
adı ne canım folık asıtın bnde kullanıorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?