- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
yok kuzu ıkı çeşit var bı folıcplus var bı folbıol var bn folbıol kullanıomSendekindendir herkese ayni verilyor zaten
Yok kontrole 1 ay sonra gel dedi ne zaman 3 aylik olunca duyuluyo heralde daha nokta mubarek.
Folic iodyok kuzu ıkı çeşit var bı folıcplus var bı folbıol var bn folbıol kullanıom
1 ay sonra dedi bilemiyorum ki daha net olmasi acisindan heraldeYok kuzum ya olur mu öyle kalp atışı 7 8 hftada duyulur tekrar çağırmasi gerekirdi bence
5 haftalik zaten 4 hafta 9 haftalik daha net olur işte1 ay sonra dedi bilemiyorum ki daha net olmasi acisindan heralde
neyse sen 1 ay daha bekle canımYok kuzum ya olur mu öyle kalp atışı 7 8 hftada duyulur tekrar çağırmasi gerekirdi bence
O kadar kafaya takmamak gerek...biraz suyuna birakin ilacinizi kullanip kendinize cok dikkat edeceksiniz 4 aya kadar dusuk olmamasi icin...incik cincik diye ruhsal sıkıntıya girmek bebeğe zaten zararlineyse sen 1 ay daha bekle canım
O kadar kafaya takmamak gerek...biraz suyuna birakin ilacinizi kullanip kendinize cok dikkat edeceksiniz 4 aya kadar dusuk olmamasi icin...incik cincik diye ruhsal sıkıntıya girmek bebeğe zaten zararli
İncik cinciklik bişey değil ki bu biz bildiklerimizi paylaşıyoruz seninle kalp atışı için bebeğin 3 aylik olmasını bekleyen bi Dr U ilk kez duydum ve saskinligimi dile getirdim
ketum anniş iyi dayanıon valla uçmuştur senn hcg en son ayın kaçıydı 1600lerı gordunde
senin fırtına öncesi başladımı şeker?bu arada sürekli 2 dk da bir sistem kendi çıkış yapıyor şifre girmekten helak oldum sizede oluyormu?
niye öyle diyon yaaa. bende 6+0 da gitmiştim. ozamana kadar bende bekledim :)
Yok kontrole 1 ay sonra gel dedi ne zaman 3 aylik olunca duyuluyo heralde daha nokta mubarek.
bunun bi ayarı falanmı var acaba ?bende sabahları hafif sonra yok ,haftaya gidicem ben doktora hafta sonuna doğru
Hiç bilmiyorum ki yaa . Tamam bende cuma gitcem duyarım ins ya bişeyler :)
beta 1500 olunca bakalım hayırlısıylaa
Hiç bilmiyorum ki yaa . Tamam bende cuma gitcem duyarım ins ya bişeyler :)
inşallah gittiğine değer duyarsın ,sonra birde onun psikolojisi öfffff
inşallah gittiğine değer duyarsın ,sonra birde onun psikolojisi öfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?