Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

neyse sen 1 ay daha bekle canım
O kadar kafaya takmamak gerek...biraz suyuna birakin ilacinizi kullanip kendinize cok dikkat edeceksiniz 4 aya kadar dusuk olmamasi icin...incik cincik diye ruhsal sıkıntıya girmek bebeğe zaten zararli

O kadar kafaya takmamak gerek...biraz suyuna birakin ilacinizi kullanip kendinize cok dikkat edeceksiniz 4 aya kadar dusuk olmamasi icin...incik cincik diye ruhsal sıkıntıya girmek bebeğe zaten zararli

İncik cinciklik bişey değil ki bu biz bildiklerimizi paylaşıyoruz seninle kalp atışı için bebeğin 3 aylik olmasını bekleyen bi Dr U ilk kez duydum ve saskinligimi dile getirdim

İncik cinciklik bişey değil ki bu biz bildiklerimizi paylaşıyoruz seninle kalp atışı için bebeğin 3 aylik olmasını bekleyen bi Dr U ilk kez duydum ve saskinligimi dile getirdim

senin fırtına öncesi başladımı şeker?bu arada sürekli 2 dk da bir sistem kendi çıkış yapıyor şifre girmekten helak oldum sizede oluyormu?

bunun bi ayarı falanmı var acaba ?bende sabahları hafif sonra yok ,haftaya gidicem ben doktora hafta sonuna doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…