- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
en mantıklısı yaptıranların %80ine doktorlar saçma sapan şeyler soluomuş hç boş a strese yok bnceben tarama testlerini yaptırmayı düşünmüyorum . 12 yaşında kızım var ondada yaptırmadım.
ben tarama testlerini yaptırmayı düşünmüyorum . 12 yaşında kızım var ondada yaptırmadım.
zaten bı cok doktor gerek yok şeker yuklemesıne dıolar o ne için gereklı kı zatenbende şeker yüklemesi yaptırmadım gerek duymadım bundada yaptırmıycam.
cnm normal gidiyosun ama ama bbek gerden geliyo 1 hafta dedi kan testi hormon istedi normal dedi.geç döllenme dedi embriyo taslağı var kese de normal dedi 3 gündür de lekelenmem oluyo kahverengi ya iyice korkuyorumcnm dikkat et değerin normalin çok üstünde. doktor bu değerde ve 6 haftalık kese ve bebeği görmedimi ki. ben 6+0 da gittiğimde gördüm bebişi kalp atışını da duydum. başka doktora mı gitsen acaba
gittim cnm acile gittim uzman geldi lekelnmem var dedim olur o dedi kan testim normal çoıktı kanama yok dedi kese ve embriyo taslağı normal dedi.dinlen yorulma dedi gönderdimerhaba canim bende de aynisi oldu iki hamileligmde progestan verdi doktor gecti,bi doktora git sen canim
zaten bı cok doktor gerek yok şeker yuklemesıne dıolar o ne için gereklı kı zaten
Selam arkadaşlar , bende 27 kasımda hamile olduğumu öğrendim :) muhtemel doğum tarihi 30,07,2016
tebrıklerrrrrrrrrrrrrr meşhur sorumgelıo hcg n kaç ne zamn doktor a gtcenSelam arkadaşlar , bende 27 kasımda hamile olduğumu öğrendim :) muhtemel doğum tarihi 30,07,2016
bu arada ben onu yanlış yazmışım yacnm dikkat et değerin normalin çok üstünde. doktor bu değerde ve 6 haftalık kese ve bebeği görmedimi ki. ben 6+0 da gittiğimde gördüm bebişi kalp atışını da duydum. başka doktora mı gitsen acaba
teşekkürler :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)Ayy benimkideeee:))) tebrik ederim canım :)
hcg dün aksam 509 çıktı, 3 gün öncesi 57 idi, benimde ikiz değildir heralde,normal bir artışmı acaba :)tebrıklerrrrrrrrrrrrrr meşhur sorumgelıo hcg n kaç ne zamn doktor a gtcen:
kızlarrr uzun bir aradan sonra ben geldim.....bebeğim tutunmuş 6 haftalık olmuşuz değerlerim 20.000 lerde şu anda...en son 10.434 dü ....
geçen hafta doktora gittim ama bebek görülmedi kese normal değerler normal...haftaya inş.bebek görülcek ama boş gebelikten korkuyorum...bide kahverengi lekelenmem oluyor 3 gündür sizde yaşadınız mı bu sıkıntıyı?
Selam arkadaşlar , bende 27 kasımda hamile olduğumu öğrendim :) muhtemel doğum tarihi 30,07,2016
hcg dün aksam 509 çıktı, 3 gün öncesi 57 idi, benimde ikiz değildir heralde,normal bir artışmı acaba :)
normal normal hayırlı olsun cok sevındım bnm gbı daha taze gebesın sende:)) bı kaç arkadaş 6 haftalık gebe nerdeyse doğurcakalrhcg dün aksam 509 çıktı, 3 gün öncesi 57 idi, benimde ikiz değildir heralde,normal bir artışmı acaba :)
hcg dün aksam 509 çıktı, 3 gün öncesi 57 idi, benimde ikiz değildir heralde,normal bir artışmı acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?