Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

cnm dikkat et değerin normalin çok üstünde. doktor bu değerde ve 6 haftalık kese ve bebeği görmedimi ki. ben 6+0 da gittiğimde gördüm bebişi kalp atışını da duydum. başka doktora mı gitsen acaba
cnm normal gidiyosun ama ama bbek gerden geliyo 1 hafta dedi kan testi hormon istedi normal dedi.geç döllenme dedi embriyo taslağı var kese de normal dedi 3 gündür de lekelenmem oluyo kahverengi ya iyice korkuyorum

merhaba canim bende de aynisi oldu iki hamileligmde progestan verdi doktor gecti,bi doktora git sen canim
gittim cnm acile gittim uzman geldi lekelnmem var dedim olur o dedi kan testim normal çoıktı kanama yok dedi kese ve embriyo taslağı normal dedi.dinlen yorulma dedi gönderdi
bilemedim ki adet dönemimdeyim acaba ondan mı oluyo ki lekelenme

zaten bı cok doktor gerek yok şeker yuklemesıne dıolar o ne için gereklı kı zaten

Gebelik te şeker olup olmadığına bakıyorlar ama bana mantığı saçma geliyor bi sürü şekerli şu iciriyorlar sonra ölçüm yapıyorlar o kadar yüklemeden sonra şeker hasta si olmasa bile olur insan be

cnm dikkat et değerin normalin çok üstünde. doktor bu değerde ve 6 haftalık kese ve bebeği görmedimi ki. ben 6+0 da gittiğimde gördüm bebişi kalp atışını da duydum. başka doktora mı gitsen acaba
bu arada ben onu yanlış yazmışım ya 20.000 olması lazım şu anda en son 10.434 civarıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…