Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Catlak kremlerine veya yaglarina ne zaman basliyosunuz hamisler, su icmek cok onemliymis catlak konusunda, mide bulantisindan hic icemiyorum

magiccciiim ne zamn gtcen doktora verdınmı bıd akan tahlıılı

canım ben aradım doktoru 17 aralıık gun verdı. onuda zorla aldım kan koyulasması sorunum oldugunu soyleyınce tamam ozaman 17 aralıkda gelın dedı. sizin ne durum da.Buarada benım kasık agrıları bayag azaldı sızın de azaldımı?

evet ya bnmde azaldı ağrılarım nıe azaldı dıe kendıme sorup duruorum bı problem yoktr dımı acaba ya...

öyle bebeım bızım daha nokta sızınkıler noktalı vırgul hep abı ablaları var sıtede bebişlerin bızımkilere yaşıtlarda lazım

Ahahahahah noktalı vırgul deme bebegime sensin noktalı vırgul benim bebegim bugün itibariyle kalemin arkasındaki silginin içine sigabiliyormus

canım ben erkeen gebelık testı yaptım yaptıgımda 1-2 haftalık cıktı normalde kasım 30 da reglı olmam gerekıyordu sen ne kadar sure gecktın
BU DİGİTAL TESTLERDEN bahsettiğiniz sanırım,bende digitallerden yaptım,4 gün gecikmiştim sonuç + 1-2 hafta çıktı

KIzlarrr aklıam yenı geldı dun sağlık ocağından bizi arayıp azarladılar ben daha bebişin varlığından emın deılken neymiş efendım gidip gebeyim diye kayıt yaptrmam gerekıomuşşş garıp deılmı ya kesınleşince gtcezz zaten ALLAH ALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…