anlıyamadımbattan ne zaman önce ve sonra cnm
magiccciiim ne zamn gtcen doktora verdınmı bıd akan tahlıılıhayırlı olsun canım bende 27 kasımda ogrendım hamıle kaldıgımıAllah inşallah saglı bie sekılde kucagına almayı nasıp eder
negüzel :) kaç gün gecikmişti reglynizhayırlı olsun canım bende 27 kasımda ogrendım hamıle kaldıgımıAllah inşallah saglı bie sekılde kucagına almayı nasıp eder
Canım bu kulupde son adet tarıhıne SAT ....anlıyamadımbattan derken
hohooo :) biz cahiliz arkadaşlar :) öğreticeksiniz artık :) benim BAT 23/11/2015 ti :)Canım bu kulupde son adet tarıhıne SAT ....
Beklenen adet tarıhıne de BAT diyorlar :)
normal normal hayırlı olsun cok sevındım bnm gbı daha taze gebesın sende:)) bı kaç arkadaş 6 haftalık gebe nerdeyse doğurcakalr
Catlak kremlerine veya yaglarina ne zaman basliyosunuz hamisler, su icmek cok onemliymis catlak konusunda, mide bulantisindan hic icemiyorum
öyle bebeım bızım daha nokta sızınkıler noktalı vırgul hep abı ablaları var sıtede bebişlerin bızımkilere yaşıtlarda lazımYaa sorma karnimiz burnumuzda:)))
magiccciiim ne zamn gtcen doktora verdınmı bıd akan tahlıılı
evet ya bnmde azaldı ağrılarım nıe azaldı dıe kendıme sorup duruorum bı problem yoktr dımı acaba ya...canım ben aradım doktoru 17 aralıık gun verdı.onuda zorla aldım kan koyulasması sorunum oldugunu soyleyınce tamam ozaman 17 aralıkda gelın dedı. sizin ne durum da.Buarada benım kasık agrıları bayag azaldı sızın de azaldımı?
negüzel :) kaç gün gecikmişti reglyniz
öyle bebeım bızım daha nokta sızınkıler noktalı vırgul hep abı ablaları var sıtede bebişlerin bızımkilere yaşıtlarda lazım
evet ya bnmde azaldı ağrılarım nıe azaldı dıe kendıme sorup duruorum bı problem yoktr dımı acaba ya...
oooo kocaman olmuşş kalem arkasındakı sılgı içi ne demek aman Allahımmm ... ay olcem gulmekten kız durAhahahahahnoktalı vırgul deme bebegime sensin noktalı vırgul benim bebegim bugün itibariyle kalemin arkasındaki silginin içine sigabiliyormus
BU DİGİTAL TESTLERDEN bahsettiğiniz sanırım,bende digitallerden yaptım,4 gün gecikmiştim sonuç + 1-2 hafta çıktıcanım ben erkeen gebelık testı yaptım yaptıgımda 1-2 haftalık cıktı normalde kasım 30 da reglı olmam gerekıyordu sen ne kadar sure gecktın
oooo kocaman olmuşş kalem arkasındakı sılgı içi ne demek aman Allahımmm ... ay olcem gulmekten kız dur
Evet evet benimde azaldı baya
nezaman başladı bulantınız ? kremler için daha çok erken,6.7 aylarda başlansa yeter benceCatlak kremlerine veya yaglarina ne zaman basliyosunuz hamisler, su icmek cok onemliymis catlak konusunda, mide bulantisindan hic icemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?