Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

BU DİGİTAL TESTLERDEN bahsettiğiniz sanırım,bende digitallerden yaptım,4 gün gecikmiştim sonuç + 1-2 hafta çıktı

ben bat dan once yapmıstım canım testı . Ayhnen clearbluenın dıjıtal testını yaptım 1-2 haftalık die gorundu
bihayaldi sanırım su 3 ay rısklı donemı atlatana kadar boyle sureklı paanık halınde dolanıcaz

KIzlarrr aklıam yenı geldı dun sağlık ocağından bizi arayıp azarladılar ben daha bebişin varlığından emın deılken neymiş efendım gidip gebeyim diye kayıt yaptrmam gerekıomuşşş garıp deılmı ya kesınleşince gtcezz zaten ALLAH ALLAH

Ben aramalarına fırsat vermeden kayıt yaptırdım hemen niye kiziyorlar biliyor musun çünkü bebek 12 haftalik olana kadar kaydimizi yapmak zorundalar yoksa ceza alıyorlar maaşları düşüyor

o nedenki yenimi cıktı Turkıyede olmadıgım ıcın oyle seyler duymamıstım

Ben aramalarına fırsat vermeden kayıt yaptırdım hemen niye kiziyorlar biliyor musun çünkü bebek 12 haftalik olana kadar kaydimizi yapmak zorundalar yoksa ceza alıyorlar maaşları düşüyor
ahhaha yapmım kayıt düşsün maaşları hıh sevmem zaten aıle hekımımıde

aynen bende clearblue yaptım bende BAT tan 4 gün sonra demekki aynı dönemlere rastlamışız,ve takip aynı gidecek :) bir arkadaş buldum fasulyeme :)

heheh aynen benım mınıgımın sımdıden arkadası oldu ınsallah hamılelıgımı agrısız sıkıntısız guzel gider.Sen ailene haber verdınmı hamile oldugunu

heheh aynen benım mınıgımın sımdıden arkadası oldu ınsallah hamılelıgımı agrısız sıkıntısız guzel gider.Sen ailene haber verdınmı hamile oldugunu
evet maalesef verdim :) Aile çok kalabalık,haberler yedi düvele yayıldı maalesef ....uzun süredir bekliyorlardı ailemde çocuk sahibi olamayanlar olduğundan korkmuşlar birdaha çocuğum olmayacak diye :)

İnşallah sıkıntısız geçer,oğlum 10 yasına girecek bi sıkıntımız olmamıştı,çalışıyorum ve doğuma kadar çalışmak istiyorum İNŞALLAH sorunsuz geçer.Bazıları yazmış midem bulanıyor,ağrım var diye korktum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…