Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

kızlarr her hamilelik birbiinden farlı oluyormuş onu anladım. 12 sene önceki hamileliğimde kusmaktan harap olmuştum. ilk ayda4 kilo vermiştim. şimdi maşallah tık yokk. sadece bazen ağzımın tadı ekşiyor o kadar bide suyun tadı değişti. saman gibi tadı tuzu yok. eskisinde tv nin sesi çok açıldığında bile midem bulanıyordu

artık yasımız büyük ve herşeyi daha olgunlukla karşılıyoruz,beyne bu yönde sinyal gidiyor bence

evet bende 22 yasındaydım,şimdi 32 :) yaslandım :) herşey farklı olacak inşallah büyütürken bile bunu farkedeceğiz şimdiden hissediyorum.

bende öyle düşünüyorum. ilkinde çok pimpirikliydim. ağlamasın diye takla atıyordum resmen. mutfaktaysam uçarak gidiyordum. şimdiki aklım olsa hiç yapmazdım. aman dökmesin. aman atlamasın. aman ellemesin. bu bebişimde inşallah böyle olmayacak.

ALTTAKİ ETİKETİ NASIL YAPIYORSUNUZ BEN BECEREMEDİM

evet maalesef verdim :) Aile çok kalabalık,haberler yedi düvele yayıldı maalesef ....uzun süredir bekliyorlardı ailemde çocuk sahibi olamayanlar olduğundan korkmuşlar birdaha çocuğum olmayacak diye :)

Eminim cok mutlu olmuslardı canım.İnşallah saglıklı bır sekılde yawrucuklarımızda kucagımıza da alırız

ben aılemden uzak oldugum ıcın su rısklı donem gecsın dıe beklıyorum sonrasında soyleyeyım dedım. Ablamda suara cunku tup bebek yaptırcak onun gecmesını beklıyorum.

senin de ilk degilni 28 yasında hamıle kalmıs olucam ınsallah cın takvımıne baktınmı buarada sen kac yasındasın canım

ben 32 yim :) ikinci olacak nasipse .Bir paşam daha var 10 yasında..
Ablanada Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.Zorlu bir dönem sizi duyuunca üzülebilir.

yani uzun zaman geçti,bilemiyorum ama daha sakin olacağım kesin :) senin kaç haftalık,memurmusun ailenden neden uzaksın ?

benım suanda sanırım 5 haftalık ama tahmını daha muayene olmadım.17 aralıkda gıdıcem doktora.Ben yurtdısında yasıyorum ailem turkıyede burda ozel bır fırmada marketıngcıyım

benım suanda sanırım 5 haftalık ama tahmını daha muayene olmadım.17 aralıkda gıdıcem doktora.Ben yurtdısında yasıyorum ailem turkıyede burda ozel bır fırmada marketıngcıyım
Allah yardımcın olsun,hangi ülke ? oradamı doğum yapacaksın ? nerelisin

Arkadaşlar ben hata yapıp öğrendiğimin ertesi günü doktora gittim,son adet tarihime göre 6. haftamın içindeyim ama hcg hormuna göre 3 haftalık.Doktor hangisini baz alıyor ? ben cuma kontrole gideceğim,kese görünür mü acaba?Yoksa boşa mı gitmiş olacağım
Devlet hastanesinden de randevu aldım buarada tahlillerimi orada yaptırmayı düşünüyorum.Orası içinde uygun tarih nedir,tekrar tekrar izin alıp gidemibilirim,çalışıyorum doğru zamanda gitmek istiyorum.

hcg ye gore baz alıyorlar tatlım bnmde adet tarıhıme gore 7 haftalık fılan yoksa ama hcg dıkkate alıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…