- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
artık yasımız büyük ve herşeyi daha olgunlukla karşılıyoruz,beyne bu yönde sinyal gidiyor bencekızlarr her hamilelik birbiinden farlı oluyormuş onu anladım. 12 sene önceki hamileliğimde kusmaktan harap olmuştum. ilk ayda4 kilo vermiştim. şimdi maşallah tık yokk. sadece bazen ağzımın tadı ekşiyor o kadar bide suyun tadı değişti. saman gibi tadı tuzu yok. eskisinde tv nin sesi çok açıldığında bile midem bulanıyordu
artık yasımız büyük ve herşeyi daha olgunlukla karşılıyoruz,beyne bu yönde sinyal gidiyor bence
evet bende 22 yasındaydım,şimdi 32 :) yaslandım :) herşey farklı olacak inşallah büyütürken bile bunu farkedeceğiz şimdiden hissediyorum.belkide birde kilo farkı. o zamandan bu zamana üzerine 10 kilo eklendi. bünye daha kuvvetli . o zaman 24 yaşındaydım şimdi 36
evet bende 22 yasındaydım,şimdi 32 :) yaslandım :) herşey farklı olacak inşallah büyütürken bile bunu farkedeceğiz şimdiden hissediyorum.
6.haftada basladi, gecmek bilmiyor, cok zorluyor coknezaman başladı bulantınız ? kremler için daha çok erken,6.7 aylarda başlansa yeter bence
ALTTAKİ ETİKETİ NASIL YAPIYORSUNUZ BEN BECEREMEDİMbende öyle düşünüyorum. ilkinde çok pimpirikliydim. ağlamasın diye takla atıyordum resmen. mutfaktaysam uçarak gidiyordum. şimdiki aklım olsa hiç yapmazdım. aman dökmesin. aman atlamasın. aman ellemesin. bu bebişimde inşallah böyle olmayacak.
ALTTAKİ ETİKETİ NASIL YAPIYORSUNUZ BEN BECEREMEDİM
ALTTAKİ ETİKETİ NASIL YAPIYORSUNUZ BEN BECEREMEDİM
evet maalesef verdim :) Aile çok kalabalık,haberler yedi düvele yayıldı maalesef ....uzun süredir bekliyorlardı ailemde çocuk sahibi olamayanlar olduğundan korkmuşlar birdaha çocuğum olmayacak diye :)
ben 32 yim :) ikinci olacak nasipse .Bir paşam daha var 10 yasında..Eminim cok mutlu olmuslardı canım.İnşallah saglıklı bır sekılde yawrucuklarımızda kucagımıza da alırız
ben aılemden uzak oldugum ıcın su rısklı donem gecsın dıe beklıyorum sonrasında soyleyeyım dedım. Ablamda suara cunku tup bebek yaptırcak onun gecmesını beklıyorum.
senin de ilk degilni 28 yasında hamıle kalmıs olucam ınsallah cın takvımıne baktınmı buarada sen kac yasındasın canım
ben 32 yim :) ikinci olacak nasipse .Bir paşam daha var 10 yasında..
yani uzun zaman geçti,bilemiyorum ama daha sakin olacağım kesin :) senin kaç haftalık,memurmusun ailenden neden uzaksın ?Maşallah canım sen bızden daha deneyımlı olucaksın ne guzel
yani uzun zaman geçti,bilemiyorum ama daha sakin olacağım kesin :) senin kaç haftalık,memurmusun ailenden neden uzaksın ?
Allah yardımcın olsun,hangi ülke ? oradamı doğum yapacaksın ? nerelisinbenım suanda sanırım 5 haftalık ama tahmını daha muayene olmadım.17 aralıkda gıdıcem doktora.Ben yurtdısında yasıyorum ailem turkıyede burda ozel bır fırmada marketıngcıyım
hcg ye gore baz alıyorlar tatlım bnmde adet tarıhıme gore 7 haftalık fılan yoksa ama hcg dıkkate alıolarArkadaşlar ben hata yapıp öğrendiğimin ertesi günü doktora gittim,son adet tarihime göre 6. haftamın içindeyim ama hcg hormuna göre 3 haftalık.Doktor hangisini baz alıyor ? ben cuma kontrole gideceğim,kese görünür mü acaba?Yoksa boşa mı gitmiş olacağım
Devlet hastanesinden de randevu aldım buarada tahlillerimi orada yaptırmayı düşünüyorum.Orası içinde uygun tarih nedir,tekrar tekrar izin alıp gidemibilirim,çalışıyorum doğru zamanda gitmek istiyorum.
siz nasıl hesapladınız haftanızı,doğum tarihinizi doktor mu söyledi ?hcg ye gore baz alıyorlar tatlım bnmde adet tarıhıme gore 7 haftalık fılan yoksa ama hcg dıkkate alıolar
yok canım doktor soylemedı bnm hcg en son 623 dü... bi sitede hcgden hafta hesaplama vardı ordan yaptım ne zman doğacaıgını ogrenıp bu sıteye oyle grdım :) uzun bı yol seçtım yanısiz nasıl hesapladınız haftanızı,doğum tarihinizi doktor mu söyledi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?