Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

hayırlı olsun bebeğiniz ,benimde 7 yaşında oğlum var siz söyledinizmi oğlunuza ,ne iş yapıyorsunuz?
sagolun.Evet söyledim ,paşam benim ellerini açıp Allaha şükretti ve ağlamaklı oldu,çokmutlu biz anne oluyoruz evet ama onlar içinde çok yoğun duygular kendime ait bir kardeşim olacak diye seviniyor yavrum :)

ben eşimle ilk paylaştığımda öldüm gülmekten hala gülerek yazıyorum,önce 3 gün işten geldi yatak döşek yattı,sonra bi ara saçmaladı hazır değilim bebeğe falan dedi,dedim şok geçiriyor bu ,bir iki gün geçti başım dönüyor midem bulanıyor demeye başladı ,Allahım hangimiz hangimizi hamile bıraktı benmi doğurucam bumu dedim

Sizin kaçıncı bebeğiniz?ilkmi yas kaç ?

sagolun.Evet söyledim ,paşam benim ellerini açıp Allaha şükretti ve ağlamaklı oldu,çokmutlu biz anne oluyoruz evet ama onlar içinde çok yoğun duygular kendime ait bir kardeşim olacak diye seviniyor yavrum :)

ayyy evet ya benimde kızım bebiş olmadan önce ağlayarak yalvardı bana anne neolur bende kardeş istiyorum. allahım lütfen bende kendi kanımdan bi can istiyorum demişti. duyunca da sevinç çığlıklarını durduramadık :)

kızlar ben yarım saat sonra çıkacağım malum istanbul trafiği lavaboya gideyim. bi trafik kilit olunca yolda zor oluyor. hamileliğin en sevmediğim yanıda bu durmadan wc ye taşınıyosun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…