siz nasıl hesapladınız haftanızı,doğum tarihinizi doktor mu söyledi ?
bnm sona det tarıhıne gore haftaya doğururm kızBana kimse bişey demedi valla doktorlar usg de görene kadar sat i baz alıyorlar diye biliyorum bende ona göre hesapladim :)
bnm sona det tarıhıne gore haftaya doğururm kız
ben 32 yim :) ikinci olacak nasipse .Bir paşam daha var 10 yasında..
Ablanada Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.Zorlu bir dönem sizi duyuunca üzülebilir.
sagolun.Evet söyledim ,paşam benim ellerini açıp Allaha şükretti ve ağlamaklı oldu,çokmutlu biz anne oluyoruz evet ama onlar içinde çok yoğun duygular kendime ait bir kardeşim olacak diye seviniyor yavrum :)hayırlı olsun bebeğiniz ,benimde 7 yaşında oğlum var siz söyledinizmi oğlunuza ,ne iş yapıyorsunuz?
Sizin kaçıncı bebeğiniz?ilkmi yas kaç ?ben eşimle ilk paylaştığımda öldüm gülmekten hala gülerek yazıyorum,önce 3 gün işten geldi yatak döşek yattı,sonra bi ara saçmaladı hazır değilim bebeğe falan dedi,dedim şok geçiriyor bu ,bir iki gün geçti başım dönüyor midem bulanıyor demeye başladı ,Allahım hangimiz hangimizi hamile bıraktı benmi doğurucam bumu dedim
Sizin kaçıncı bebeğiniz?ilkmi yas kaç ?
yani uzun zaman geçti,bilemiyorum ama daha sakin olacağım kesin :) senin kaç haftalık,memurmusun ailenden neden uzaksın ?
Allah yardımcın olsun,hangi ülke ? oradamı doğum yapacaksın ? nerelisin
Sizin kaçıncı bebeğiniz?ilkmi yas kaç ?
benim 2. olucak inşallah 35 yaşındayım
sagolun.Evet söyledim ,paşam benim ellerini açıp Allaha şükretti ve ağlamaklı oldu,çokmutlu biz anne oluyoruz evet ama onlar içinde çok yoğun duygular kendime ait bir kardeşim olacak diye seviniyor yavrum :)
ben istanbulda yasıyorum,muhasebeciyimsen nerde oturuyorsun cnm. ne ile meşgulsun
ben istanbulda yasıyorum,muhasebeciyim
Anadolu yakasında Ümraniye civarınerde oturuyorsun. ben halkalı
ben istanbulda yasıyorum,muhasebeciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?