hayırlı olsun o zaman normal yani bu ağrılar :)Evet:)
hayırlı olsun o zaman normal yani bu ağrılar :)
bn az önce geldm doktordan norml büyük ihtimalle yerleşiyo o yzden bu ağrılar dediler.yorulma ani hareket etme dedi...bide sen kan testi yaptrdın mı kaç çıktı?Doktora sormak lazım inşallah normaldir. İnşallah saglikli kucagimiza aliriz
bn az önce geldm doktordan norml büyük ihtimalle yerleşiyo o yzden bu ağrılar dediler.yorulma ani hareket etme dedi...bide sen kan testi yaptrdın mı kaç çıktı?
ne güzel hayırlısı olsun..bn 2 gündür evde gebelik testi yapıyorum 2.çizgi çok net olmuyor ama hemen çıkıyor bugün sabah gittim kan testi için 4+1 olabilir dedi kan testi kesin olcakinş.bnmde yüksek çıkarİlk sonucum 310 cikti ikincisini iki gun sonra yaptirdim yeni aldim sonuc 834 cikti. Senin kaç cikti bide ne kadarlik
Günaydı cnm..herşey kafada bitiyor inan..başka uğraşlar bul mümkünse kendine,düşünüp stres yapma,hayırlı zamanda olsun inşallah diye dua et.rabbim geri çevirmeyecektir eminim.
Hemen neresinden uydurmua Allahbaskina dis gebelik olabileceğiniAdet günümde erken gebelik testi yaptım poztif çıktı. adetim 2 gün geciktiğinde kan verdim. ilk sonuç 310 doktor tekrar bakalım iki katına çıkarsa normal yoksa dış gebelik olablir dedi
ben de öğretmenim,hamile olduğumu bugün öğrendim :)Canim tebrikler. Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. Ben de gecen hafta ogrendim. Ben de ogretmenim. Sürekli ayaaktayim ďers saatim de fazla.(( Sttes yapma. Keseyi de gorurrsun insalah. Ben de gecem hafta senin gibiydim. Şimdi de kalp atislari icin bekliyoruz. :)))
Mrb cnmSelam hanımlar uzun zamandir forumu okuyorum ama araniza yeni katildim.. Öncelikle tum anne adaylarını kutluyorum.. O kadar cok hayal kırıklığı yasadım ki artik kimseyle belirtim var galiba hamileyim gibi konular konusamaz oldum sizin buradaki dostlugunuz ve sohbetiniz bana destek olur diye dusundum ve sizinle paylasmaya karar verdim.Şu saat itibariyle BAT a girmis bulunmaktayim hamilelik ve regli belirtileri o kadar benziyorki ayird edilemiyor 6 gun once test yaptim ve negatif cikti sizce hala ümit var mi?? Cok uzattim sanirim ne olur dua edin kirmizi kart görmeyeyim ve araniza katilayim..
Hayırlı oksun cnim beta hcg kac en son yaptırdigin? Cnim asilama ve tuo benekte durum biraz farklı ilerliyor o yuzden oyke sen dr un dedigine bak takilma boyle seylere canim hamisligin tadini cikarGünaydın kızlar ben de 5 haftalık hamileyim Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin kızlar ya ben normalde geçen ayın 13 ünde aşılama yaptırdım aşılamaya göre daha bugün 4 haftalık olmam lazım ama doktor 5 haftalık dedi ben anlamadım bu işi ya bilen varsa açıklayabilir mi?
folik asit olarak imom kullanıyorum doktor banada progestan 200 verdi ama bitürlü kullanamadım içimden kullanmak gelmedi açıkçası keseyi bugun göreceğim inşallahKızlar merhaba bende 5 haftalık hamileyim uzun süreli beklemenin sonunda Rabbim bu mucizeyi yaşamayı nasip etti bize çok şükür. Rabbim inşallah hepimizede evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Şimdi size birkaç birşeyler sormak istiyorum;
Folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?
Progestan 200 mg kullanan var mı?
Keseyi ve kalp atışını duydunuz mu kaçıncı haftada duydunuz?
Şimdiden cevaplar için teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?