Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Doktora sormak lazım inşallah normaldir. İnşallah saglikli kucagimiza aliriz
bn az önce geldm doktordan norml büyük ihtimalle yerleşiyo o yzden bu ağrılar dediler.yorulma ani hareket etme dedi...bide sen kan testi yaptrdın mı kaç çıktı?

bn az önce geldm doktordan norml büyük ihtimalle yerleşiyo o yzden bu ağrılar dediler.yorulma ani hareket etme dedi...bide sen kan testi yaptrdın mı kaç çıktı?

İlk sonucum 310 cikti ikincisini iki gun sonra yaptirdim yeni aldim sonuc 834 cikti. Senin kaç cikti bide ne kadarlik

İlk sonucum 310 cikti ikincisini iki gun sonra yaptirdim yeni aldim sonuc 834 cikti. Senin kaç cikti bide ne kadarlik
ne güzel hayırlısı olsun..bn 2 gündür evde gebelik testi yapıyorum 2.çizgi çok net olmuyor ama hemen çıkıyor bugün sabah gittim kan testi için 4+1 olabilir dedi kan testi kesin olcakinş.bnmde yüksek çıkar

Birazdan hastaneye gideceğim..çok sıkıntılıyım inşallah herşey yolundadır..betam 14.000lerde çıkmştı ama hafta olarak o kadar olması imkansız çünkü 9ekimdeki betam 0 dı...dua edin lütfen,hayırlı haberler alayım inşallah

Kızlar yardım. Edin ne olur 2 gündür evde sabah test yapıyorum 2.çizgi tam net değil ama 2 dakikada hemen çıkıyor bugün doktora gitti sabah 9 da kan verdim çıkmamış yarın öğlen cikicakmis karnımda ağrılar oluyor demiştim yerleştiği içindir dedi ultrason ile baktı keseyim göremedi çok bozuk moralim ağlayıp duruyorum iyice ağrıyor Karnım hamile değil. Miyim. Bn şimdi

Eklentiler

• 20151112_073317.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 160
Adet günümde erken gebelik testi yaptım poztif çıktı. adetim 2 gün geciktiğinde kan verdim. ilk sonuç 310 doktor tekrar bakalım iki katına çıkarsa normal yoksa dış gebelik olablir dedi
Hemen neresinden uydurmua Allahbaskina dis gebelik olabileceğini

ben de öğretmenim,hamile olduğumu bugün öğrendim :)

Selam hanımlar uzun zamandir forumu okuyorum ama araniza yeni katildim.. Öncelikle tum anne adaylarını kutluyorum.. O kadar cok hayal kırıklığı yasadım ki artik kimseyle belirtim var galiba hamileyim gibi konular konusamaz oldum sizin buradaki dostlugunuz ve sohbetiniz bana destek olur diye dusundum ve sizinle paylasmaya karar verdim.Şu saat itibariyle BAT a girmis bulunmaktayim hamilelik ve regli belirtileri o kadar benziyorki ayird edilemiyor 6 gun once test yaptim ve negatif cikti sizce hala ümit var mi?? Cok uzattim sanirim ne olur dua edin kirmizi kart görmeyeyim ve araniza katilayim..

Mrb cnm bn hmile oldugumu bata 1gun kla ogrndim idrar testi ile bat gunundede kan verdim sende oyle yapabilirsin cnm .ins hsmilesindir.hic bi belirtimindinlemeyip kimseye soylemedigimde hamile kalmisim cnim. Benzer bir durum okmus ons sonucunda bnm gibi pozitif olur. Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

Gunydin hmisler . Benim bulantilarim basladi cok erken degilmi son adet tarihime gore 4haftalik bebisimm ?

Günaydın kızlar ben de 5 haftalık hamileyim Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin kızlar ya ben normalde geçen ayın 13 ünde aşılama yaptırdım aşılamaya göre daha bugün 4 haftalık olmam lazım ama doktor 5 haftalık dedi ben anlamadım bu işi ya bilen varsa açıklayabilir mi?

Hayırlı oksun cnim beta hcg kac en son yaptırdigin? Cnim asilama ve tuo benekte durum biraz farklı ilerliyor o yuzden oyke sen dr un dedigine bak takilma boyle seylere canim hamisligin tadini cikar

folik asit olarak imom kullanıyorum doktor banada progestan 200 verdi ama bitürlü kullanamadım içimden kullanmak gelmedi açıkçası keseyi bugun göreceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…