- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Aynen ya yatınca bulanti artıyor bisry yemek istiyorum vazgeciyorum bazı şeyleri görünce bile midem bulanıyor ins hayirlisiyla atlatiriz bu günleri
İnşallah cnm. Bende şu anda canımı avutamıyorum. Bi yandan kasığıma ağrı vuruyo arada bir. Şişkinlik yatırmıyo. Ama şikayet yok dimi. Arayıpta bulamayan var Elhamdülillah
Benim doktor arkadaşım dogum yaparken esinden telefonu alıp hemsireye dogumu tek tek çektirdi valla o kadar iyi bi doktor tavsiye ederim pahalı ama olan dediğin gibi Canları sagolsun meleklerimizinCnm döndüğümde saat 3 tü.çok kötüydüm gelir gelmez yattım uzandım. Uyuyamadım öksürük ten. Bebişim iyi 6,95 mm :)) usg ye göre 6+4 dedi sat a göre 7+0. Geç döllenme olabilir dedi. Ama bi daha bu doktora asla gitmem. Eşimi içeri almadılar .nasıl özel hastane anlamadım. Doktor ters ters cevap verdi. Ben yine hamile kalmadan önce kontrol için gittiğim bi doçent vardı ona gideceğim inşallah. Biraz pahalı ama olsun. Ömrümüzde kaç kere bunu yaşıyoruz ki. Sen nasılsın cnm
cnm biz 5 haftalıkken keseyi gördük ,gec gördüm mesajını cnm kusura bakmane zaman gdcen canım doktora peki... değerlerimiz hemen hemen aynı bende ne zaanmn gıtsem dıe düşünüp duruom :)
yok canım pztsı gdecem inş.. hcg nı bılıomuydun 5 haftalıkken kaçdı acaba.... inş bnde gorurum yarına cok heycanlıyım :)cnm biz 5 haftalıkken keseyi gördük ,gec gördüm mesajını cnm kusura bakma
gittinmi sen doktora?
yok canım pztsı gdecem inş.. hcg nı bılıomuydun 5 haftalıkken kaçdı acaba.... inş bnde gorurum yarına cok heycanlıyım :)
Canim msj yeni gordum kusura bakma yani baya bakti ama tek kese gordu tek kese icindi iki bebekde olabilir dedi onu ancak kalp atislariyla anlayabilir daha erken dedi oyuzden net bisey yok tabi olmama ihtimalode var dedi sali gunu insallah belli olucak☺hayırlı olsun cnm.sana bişey soracağım. doktor 2. keseyi göremedimi. niye sordun dersen benim 4+4de 3206 idi seninkine göre hesaplarsam eğer 4+6 da 3206*20 6412. 5+1de 6412*2= 12824. 5+3 de 12824*2=25608. 5+5 de 51296 oluyo tahminen.
küçük bi hastaneye gittim ben ordaki makinalaraz haftalıkta bebeğin haftasını esaplamaıyacak bir makineydi. diyorumki acaba makineden görmemiş olabilirmi ikiz mi acaba
canım bnn m inşallah cok sevındım adına bnm cuma gunu 1818 di yarına 4000 ı bulur sanırım ıstemıorum vajınal evet yarın umarım karından gorunur898 civarı idi cnm hcg' degerim keseyi gördüğümüzde ,5.haftadaysan vajinal ultrason ile kese görülüo
eger vajinal baktırmak istemiyorum dersen 6.haftayı beklemelisin , bende kalp atışlarını bekliyorum şimdi , salı gün gidicem doktora inşallah duyarız melegimin kalbini
Benim de kusarken zorlandığım için kahverengi akıntım oldu doktora gittim Progestan verdi aynen dediğin gibi ağrım falan yoktu.normal olabilir ama tedavisi var deyip ilaç verdi.Kizlar bisey sorucam hafif kahve lekelenmem oldu az once ama simdi biseyim yok agrim falanda yok ama boyle olan varmi aranizda
cnm benimde olmuştu doktorumu aramıstım bir iki saat yat dinlen demişti, yerleşme lekesi olabilr dedi , devamı gelirse önemliymiş ,Kizlar bisey sorucam hafif kahve lekelenmem oldu az once ama simdi biseyim yok agrim falanda yok ama boyle olan varmi aranizda
Geçen pazartesi kan tahlili 3853 çıktı, doktor keseyi gördü ama kalp atışını duymadı. Belki geç gebeliktir dedi. Siz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz. Ya doppler testi istedi ama saçma buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?