- 18 Haziran 2015
- 60
- 28
- 8
cnm ben 6+0 da duydum 15 gün sonra gel dedi hiçbir şey istemedi
Ay inşallah canım. Bugün randevum var, duyarım bende inşallah
günaydın kızlar bende cumartesi gittim doktora karından ultrasonla hem keseyi hem fındığımı gördük,kalp atışları için tekrar cumartesi gidicem.buradaki tarihle ve haftayla gebeliğim aynı gidiyor sabah bulantılarım arttı iş yerine gelince biraz rahatlıyorum ,bunada razıyım inşallah böyle gideer
Hadi gözün aydın canımne güzel 6. hafta da keseyi görmüşsün inşallah darısı basımıza :) Bulantıların tam olarak kacıncı haftada basladı canım
Selam canimSelam kızlarrrrrr nerdesinizzzzzz
Ayy insaallaj amin canim tesekkurlerHerkese günayydıınlaaarrrr
iyi haftalar... bulantısız ve bol iştahlı bir hafta olsun inşallah
Canim merhaba bunu nerden alinti yaptin acba merak ettim de1- 70 bin “Subhanellahi ve bihamdihi okunursa çocuk salih olur, ilk dört ay içinde okunması evladır.
2- Araf Suresinin 189. ayeti kerimesi her farz namazdan sonra okunursa doğacak çocuğun fiziki yapısı düzgün olur.
3- Hamile kadın Arabi ayların ilk günlerinde A’la Suresini (87.sure) yazıp üzerinde taşırsa çocuğu zeki ve gürbüz o lur .
4- Hamilelik boyunca her gün bir cüz Kuran okunur, böylece hamilelik süresince dokuz hatim tamamlanır.
5-Doğacak çocuğun Peygamber ahlaklı olması için her gün bir defa Enbiya Suresi okunur, buna imkan bulamayan en az 70 tane okumaya gayret eder, bu sayıya ilk dört ay içinde ulaşmak evladır.
6-Doğacak çocuğun “Lokman sözlü, Yusuf yüzlü” olması için her gün bu sureler birar tane okunur. ( İmkanı olmayan okuyabildiği kadar-tek sayı)
7- Çocuğun hayırlı olması niyetiyle her gün bir tane Yasin Suresi okunur.
8- Ahlakın güzel olması için 70 insan suresi okunur.
9-Ali İmran Suresi 35. ayette geçen “Rabbi” den itibaren ayetin sonuna kadar dua kısmı 9 ay boyunca okunur.
10- İbrahim Suresi çok okunursa çocuk yumuşak huylu olur.
11- Her gün bir defa Meryem Suresi okunur.
12- Çocuğu şeytanın zararından korumak için Al-i İmran Suresi Okunur.
13- Çocuğun azalarının tam olması niyetiyle her gün 2 rekat namaz kılınır.
14- Fatıma Validemiz gibi doğumun kolay olması için her gün bir Fatiha Fatıma Annemize hediye edilir.
15- 70 bin kelime-i tevhid okunur.
Bide cinceye bi ilgin mi var :)
Canim merhaba bunu nerden alinti yaptin acba merak ettim de
Bide cinceye bi ilgin mi var :)
Canim merhaba bunu nerden alinti yaptin acba merak ettim de
Midem kötü....nasılsın bakalım?Selam canim
benimki hafifledi canım.kızlar gogus agrılarınız devam edıomu yoksa hafıfledıgıde oluyo mu ?
günaydın kızlar bende cumartesi gittim doktora karından ultrasonla hem keseyi hem fındığımı gördük,kalp atışları için tekrar cumartesi gidicem.buradaki tarihle ve haftayla gebeliğim aynı gidiyor sabah bulantılarım arttı iş yerine gelince biraz rahatlıyorum ,bunada razıyım inşallah böyle gideer
geçecek inşallah sabır .Hastalıkta sabredince nasıl sevabı varsa hamilelikte öyle sabredin az kaldı.Hiç sorma yaa hem aşırı şişkinlik hem bulantı. Çok uykum var ama uyuyamıyorum. Şu ilk 3-4 ay bi geçseydi allahın izniyle.
kaç haftalıksın canımbenimki hafifledi canım.
Hayırlı olsun canım ins hayirlisiyla kalp atışlarını da duyarsın :) mide bulantısı benimde fena uaa nasıl geçecek bilmiyorum :/
Ayni benm de oyle ya ne yesem bogazimq geliyo mutfaga girmek bile istemiyorum her sey kokuyoMidem kötü....nasılsın bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?