Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

günaydın kızlar bende cumartesi gittim doktora karından ultrasonla hem keseyi hem fındığımı gördük,kalp atışları için tekrar cumartesi gidicem.buradaki tarihle ve haftayla gebeliğim aynı gidiyor sabah bulantılarım arttı iş yerine gelince biraz rahatlıyorum ,bunada razıyım inşallah böyle gideer

Hadi gözün aydın canım ne güzel 6. hafta da keseyi görmüşsün inşallah darısı basımıza :) Bulantıların tam olarak kacıncı haftada basladı canım

Hadi gözün aydın canım ne güzel 6. hafta da keseyi görmüşsün inşallah darısı basımıza :) Bulantıların tam olarak kacıncı haftada basladı canım

sabahları geçen hafta itibariyle başladı ama çok değildi,bugün bariz fazlaydı kendi kendime hep iyiyi iyiyim diyerek işe geliyorum ,evde denedim kendimi bırakıp sürekli bulantım var deyip kafamda kurunca hiç kalkasın gelmiyor ve gerçekten bulantın artıyor,şuan bile bıraksam kendimi ölücek gibiiyim ama bırakmıyorum ağzımda boş durmuyor,aklıma başka şeyler getiriryorum.

Canim merhaba bunu nerden alinti yaptin acba merak ettim de

Hayırlı olsun canım ins hayirlisiyla kalp atışlarını da duyarsın :) mide bulantısı benimde fena uaa nasıl geçecek bilmiyorum :/

Selam arkadaslar takvime gore bende 6+2 oldum carsamba gunu dr a gidicem on gun oncesnde hcg 788 ikrn kese gorunmemisti.. Ongundur suregelen kasik agrilarim durdu bende mide bulantisi filan yok goguslerm hassas sdce bi problemmi var diye korkmaya basladim artik
.

Hayırlı olsun canım ins hayirlisiyla kalp atışlarını da duyarsın :) mide bulantısı benimde fena uaa nasıl geçecek bilmiyorum :/

sağol canım ,aklına getirmemeye çalış ben öyle yeniyorum napıyım,soda iyi geliyor sade soda,ama sabah tam bir felaket ,haftaya cumartesi tekrar gidicem bakalım

Herkese günaydın, dün öğlen kadın doğum doktoruma gittim keseyi gördü ama henüz bebeği görmedik ve kalp atışlarını duyamadık haftaya cumartesi tekrar gel ozaman duyarız dedi kalbini daha çok küçük dedi 6+2 miş dün dış gebelik falanmı dedim hayır değil rahim içinde dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…