- 9 Temmuz 2012
- 398
- 203
- 53
günaydın kızlarrrrrrrr
Herkese günaydın, dün öğlen kadın doğum doktoruma gittim keseyi gördü ama henüz bebeği görmedik ve kalp atışlarını duyamadık haftaya cumartesi tekrar gel ozaman duyarız dedi kalbini daha çok küçük dedi 6+2 miş dün dış gebelik falanmı dedim hayır değil rahim içinde dedi
teşekkür ederim buarada ya ama aklıma takıldı benim bebek normalde görünmezmi bu dönemlerde 9-11 mm fln yazıyo nette gerçi herkesin bir olmaz döllenme zamanı önemli ama bebeğin hiç görünmemesi garip geldiGünaydın canım nasılsın:)
Günaydın canım hadi gözün aydın inşallah hafta sonu kalp atışını duyarsınız canım. Çok sevındım dıs gebelık kımyasal gebelık olmamasına
teşekkür ederim buarada ya ama aklıma takıldı benim bebek normalde görünmezmi bu dönemlerde 9-11 mm fln yazıyo nette gerçi herkesin bir olmaz döllenme zamanı önemli ama bebeğin hiç görünmemesi garip geldi
Günaydın canım nasılsın:)
iyiyim şeker sen nasılsın ,yiyip içip oturuyorum yakında topkek gibi olurum heralde
ilk zamanlar oluyodu geçti kanaman yoksa korkma rahim büyüyor kaslar kendini bu duruma hazırlıyor.Kızlar sıze birsey danısıcam dünden beri benım rahım agrım cok arttı oturuurken falan cok agrıyor sızde de bu sekılde agrınız arttımı
aynen canım beklicez bakalım benim birde kalp sorunum vardı dün kardiyoloji doktoruma gittim o da şimdilik sorun yok son trimesterda gel tekrar kontrole dedi dahada rahatladımHerkesın degın gıbı dollenmesı farklı oluyor canım belkı gec dollenme olmustur sende bu neden den dolayı gorunmemıstır.Hafta sonu gorunur ınsallah sıkma canını en azından herseyı saglıklı bır sıkıntısı yok
merhaba kızlar ben bugünlerde kendimi iyi hissetmiyorum.karın ağrılarım oluyo akşamları üşüme geliyo birde çok gergin ve sinirliyim sizinle paylaşıp rahatlamak istedim .sabah işe gelmek istemedim. Sizde durumlar nasıl?
ilk zamanlar oluyodu geçti kanaman yoksa korkma rahim büyüyor kaslar kendini bu duruma hazırlıyor.
Benim ilk hamileliğimde neredeyse 3 ay boyunca kanamam oldu kahve renkli yerleşme kanaması dedi dr ozamanlar çok şükür kanamanda yokmuş canım ağrılar normal bence rahim yeni bi oluşuma hazırlıyo kendiniÇok sükür kanamam yok canım 6+4 deyım bu hafta ama dun ve bugun bayag yogun agrılarım oldu korktum bıraz ınsallah bırsey yoktur
aynen canım beklicez bakalım benim birde kalp sorunum vardı dün kardiyoloji doktoruma gittim o da şimdilik sorun yok son trimesterda gel tekrar kontrole dedi dahada rahatladım
Çok geçmiş olsun kan koyulaşması dediğin nasıl bişey ?Gözün aydın canım ne guzel hamılelıgın ınsallah boyle sorunsuz ve guzel gecer.Darısı basımıza benım de ilk kontrolım haftaya persembe. Kan kyulasması sorunum var ınsallah o sorun yaratmaz
Çok geçmiş olsun kan koyulaşması dediğin nasıl bişey ?
bende ki genetik bir hastalık canım kanım normal ınsanlara gore daha azsulanıyor. Ve bu genel olarak dusuk vs sorunu olusturabılıyor.Su an ıcın cok sukur bır sıkıntı yasamıyorum.Rabbim inşallah ılerde de yaratmaz.Bakalım ılk kontrolde doktoruma bende bunu danısıcam herhangı bır rısk varmı die
ay bnde anca gordum mesajını evet canım dun gttım bnde keseı gordum şükürcnm biz 5 haftalıkken keseyi gördük ,gec gördüm mesajını cnm kusura bakma
gittinmi sen doktora?
İnş bu sorun olmaz canım ya seninle Günlerimiz aynı galiba bende 6+4 um bugün cuma kalp atışı için çağırdı dr sen ne zaman gideceksin
azıcık rahatladım tek değilmişim ben mi çok abartıyorum acaba diye kendi kendime kızıyorum bazen.bende öyleyim karnımda şişlik var çok gergin, sinirli, uykulu ve üşümüş hissediyorum hiç ısınamıyorum şuan çalıştığım oda merkezi sistem ısıtmalı ama bacaklarımın arasında birde elektrikli soba var ona rağmen ısınamıyorum
kan sulandırıcı iğne kullanmanı isteyebilir.bende ki genetik bir hastalık canım kanım normal ınsanlara gore daha azsulanıyor. Ve bu genel olarak dusuk vs sorunu olusturabılıyor.Su an ıcın cok sukur bır sıkıntı yasamıyorum.Rabbim inşallah ılerde de yaratmaz.Bakalım ılk kontrolde doktoruma bende bunu danısıcam herhangı bır rısk varmı die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?