Benınm ılk muayenem 17 aralık persembe gunu canım sen ıkıncı kez gıttınmı doktora. Burda vede ultrasonlada bakmıyorlarmıs bakalım cok degısık bır deneyım olucak
Buarada canım senın mıde bulantın oluyormu bende hıc olmuyorda...
Bencede geciktirme en azından ne kullanman yada ne yapman gerekiyorsa erkenden bilgi sahibi olursun bunun için ilaç kullanıyomuydun normal zamanlarda?bende ki genetik bir hastalık canım kanım normal ınsanlara gore daha azsulanıyor. Ve bu genel olarak dusuk vs sorunu olusturabılıyor.Su an ıcın cok sukur bır sıkıntı yasamıyorum.Rabbim inşallah ılerde de yaratmaz.Bakalım ılk kontrolde doktoruma bende bunu danısıcam herhangı bır rısk varmı die
azıcık rahatladım tek değilmişim ben mi çok abartıyorum acaba diye kendi kendime kızıyorum bazen.
Oluyor kuzum ya 3 4 gündür özellikle aksamlari fena bi de sabah erken saatte ben gittim geçen cuma bebeği ve keseyi gördük ama kalp atışı için bu cuma çağırdı
Bencede geciktirme en azından ne kullanman yada ne yapman gerekiyorsa erkenden bilgi sahibi olursun bunun için ilaç kullanıyomuydun normal zamanlarda?
Canım turkıyede prof. gorunmustum o hamılelık oncesınde b12 ıgnesı vurulmamı soylemıstı ama stockholm da yasadıgım ıcın vurunamadım.Burda randevu alırken dururumu belırttım bakalım ınsallah ılgılenırler.
Ayhh cok heyecanlı ınsallah bu cuma kalp atısını da duyarsınız canım
Sabahları kalktıgında yanında tuzlu cubuk kraker bulundır canım yada beyaz lebleyı ye ıyı gelır mıde bulantına
Kan koyilasmasi dediğin kan pıhtılaşma si ise gebelikte sıkıntılı kesinlikle iğne vurunman gerekiyor doktoruna söylemeyi sakin unutma iğne olduktan sonra sıkıntı yok ama kafana takmaGözün aydın canım ne guzel hamılelıgın ınsallah boyle sorunsuz ve guzel gecer.Darısı basımıza benım de ilk kontrolım haftaya persembe. Kan kyulasması sorunum var ınsallah o sorun yaratmaz
magicoflife canım inşallah sorun çıkmaz yurtdışında biraz daha farklı dimi şartlar Türkiye' deki gibi değilmiş bikaç arkadaşım var anlattılar sezeryan falan yasakmış mesela
Kan koyilasmasi dediğin kan pıhtılaşma si ise gebelikte sıkıntılı kesinlikle iğne vurunman gerekiyor doktoruna söylemeyi sakin unutma iğne olduktan sonra sıkıntı yok ama kafana takma
Evet canım cok zorunlu olmadıgı surece kesınlıkle sezeryanla dogum yapmıyorlar. normal dogum ıcın 1 haftaya kadar bekletlen arkadaslarımvar buyuk ıhtımal benım de normal dogum olucak.
Arkadaşımın sezeryan olması gerekirken normale zorlamışlar kız yıllardır ameliyatlar geçirdi kendine gelemedi
kızlaeaaarrr nasılsınız. Mide bulantılarınız ne durumda
Ben de oyleyimkızlaeaaarrr nasılsınız. Mide bulantılarınız ne durumda
mutfaga girip yemek yapmak kabus oldu benim icin yemek yaparken oguruyorum surekli midem agzimda sanki sabhtan aksama kadr midem bulaniyo benim yaakızlaeaaarrr nasılsınız. Mide bulantılarınız ne durumda
kızlar nezamaan başladı?bulantınız
selam kizlar ben 7+1 deyim dun doktordaydim kalp atisini duyduk bi sknti yok ama bazen kasik agrim cok oluyor bacagima vurdugunu hissediyorum sizler de de varmi ayni skntilar birde sunu fark ettim stresli ve sinir durumu oldugu gunler oluyor sankiRabbim hepimizin yawrularini korusun..
siddetli degil ama hemende gecmiyor tabi yine bi yarim saat oluyor..normal midir acaba herseyden tedirgin oluyorum..Evet sinirli oluyorum zaman zaman ve eskiden birçok şeye kimse kırılmasın diye susardım şimdi pat pat herşeyi söyleyiveriyorum. :) Bende de kasık ağrıları oluyor zaman zaman artıyor gibi ama bu iyi birşeymiş kendine yer açıyormuş. :)Çok şiddetli ve anlık olmayan sürekli ağrı varsa o zaman doktora danışmak gerekir.
En iyisi normal dogum zaten adı üstünde normal doğa bu düzeni kurmuştum bir aksilik yoksa kesinlikle sezeryana yanasilmamaliEvet canım cok zorunlu olmadıgı surece kesınlıkle sezeryanla dogum yapmıyorlar. normal dogum ıcın 1 haftaya kadar bekletlen arkadaslarımvar buyuk ıhtımal benım de normal dogum olucak.
Insallah anlarlar canım benıde sıkıntı olmaz tum tahlıllerımı goturmeyı planlıyorum. Umarım sıkıntı yasamamsizin hamilelil nasıl gıdıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?