Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Oluyor kuzum ya 3 4 gündür özellikle aksamlari fena bi de sabah erken saatte ben gittim geçen cuma bebeği ve keseyi gördük ama kalp atışı için bu cuma çağırdı

Bencede geciktirme en azından ne kullanman yada ne yapman gerekiyorsa erkenden bilgi sahibi olursun bunun için ilaç kullanıyomuydun normal zamanlarda?
azıcık rahatladım tek değilmişim ben mi çok abartıyorum acaba diye kendi kendime kızıyorum bazen.

Yok yok tek değilsin benim 2.hamileliğim ilkinde hiç böyle şeyler yaşamadım çok halsizim kolumu kaldırasım yok evde çocuk ilgi bekliyo e hayat bi şekilde devam etmek zorunda

Oluyor kuzum ya 3 4 gündür özellikle aksamlari fena bi de sabah erken saatte ben gittim geçen cuma bebeği ve keseyi gördük ama kalp atışı için bu cuma çağırdı

Ayhh cok heyecanlı ınsallah bu cuma kalp atısını da duyarsınız canım
Sabahları kalktıgında yanında tuzlu cubuk kraker bulundır canım yada beyaz lebleyı ye ıyı gelır mıde bulantına

Ayhh cok heyecanlı ınsallah bu cuma kalp atısını da duyarsınız canım
Sabahları kalktıgında yanında tuzlu cubuk kraker bulundır canım yada beyaz lebleyı ye ıyı gelır mıde bulantına

Sağol canım benim ins öyle yapıyorum ya cantamdan kraker eksik olmuyor herşeyım oldu benim :)

magicoflife canım inşallah sorun çıkmaz yurtdışında biraz daha farklı dimi şartlar Türkiye' deki gibi değilmiş bikaç arkadaşım var anlattılar sezeryan falan yasakmış mesela

Gözün aydın canım ne guzel hamılelıgın ınsallah boyle sorunsuz ve guzel gecer.Darısı basımıza benım de ilk kontrolım haftaya persembe. Kan kyulasması sorunum var ınsallah o sorun yaratmaz
Kan koyilasmasi dediğin kan pıhtılaşma si ise gebelikte sıkıntılı kesinlikle iğne vurunman gerekiyor doktoruna söylemeyi sakin unutma iğne olduktan sonra sıkıntı yok ama kafana takma

Kızlar bende dün gittim doktora, 7 haftalık olması gerekiyor ama doktorun demesine göre gelişmesi 5 haftalık. Geçen haftaya göre büyüme varmış, şuan 12 mm kalp atışını da daha görmedi duymadı. Haftaya tekrar gel dedi. 2 hafta gecikme olan var mı ya ya bir de kan uyuşmazlık var bende, sıkıntı olur mu ki.

magicoflife canım inşallah sorun çıkmaz yurtdışında biraz daha farklı dimi şartlar Türkiye' deki gibi değilmiş bikaç arkadaşım var anlattılar sezeryan falan yasakmış mesela

Evet canım cok zorunlu olmadıgı surece kesınlıkle sezeryanla dogum yapmıyorlar. normal dogum ıcın 1 haftaya kadar bekletlen arkadaslarımvar buyuk ıhtımal benım de normal dogum olucak.

Kan koyilasmasi dediğin kan pıhtılaşma si ise gebelikte sıkıntılı kesinlikle iğne vurunman gerekiyor doktoruna söylemeyi sakin unutma iğne olduktan sonra sıkıntı yok ama kafana takma

Insallah anlarlar canım benıde sıkıntı olmaz tum tahlıllerımı goturmeyı planlıyorum. Umarım sıkıntı yasamam sizin hamilelil nasıl gıdıyor canım

Merhaba, ben de Kasım ayında hamile olduğumu öğrendim. Şuan 8 haftalık. 5.haftanın sonunda mide bulantılarım başladı. Öğürecek ve kusacak kadar olmasa da hiçbir şey yedirmeyecek kadar olmaya başlamıştı. Geçen hafta doktor kontrolüne gittiğimde bulantı nedeniyle sağlıklı beslenemediğimi söyledim ve bana bir vitamin verdi. İçeriğinin çok kapsamlı olması çok memnun etti beni daha güzel yanı sindirim sistemini düzenlemek için içerisinde belli oranda zencefil olduğu yazıyor. İnternette bulantı için taze zencefil kaynatılabileceğini okumuştum. Derken vitamin ilacını kulanmaya başladım 3.gününde bulantı falan kalmadı. Hatta endişe etmeye başladım ne oluyor diye. Sanırım ilacın zencefil özelliğinden kaynaklanıyor. Ben bu ilaç dışında herhangi bir değişiklik yapmadım ve bulantımın kesilmesini de buna bağlıyorum.

selam kizlar ben 7+1 deyim dun doktordaydim kalp atisini duyduk bi sknti yok ama bazen kasik agrim cok oluyor bacagima vurdugunu hissediyorum sizler de de varmi ayni skntilar birde sunu fark ettim stresli ve sinir durumu oldugu gunler oluyor sanki Rabbim hepimizin yawrularini korusun..

Evet sinirli oluyorum zaman zaman ve eskiden birçok şeye kimse kırılmasın diye susardım şimdi pat pat herşeyi söyleyiveriyorum. :) Bende de kasık ağrıları oluyor zaman zaman artıyor gibi ama bu iyi birşeymiş kendine yer açıyormuş. :)Çok şiddetli ve anlık olmayan sürekli ağrı varsa o zaman doktora danışmak gerekir.

siddetli degil ama hemende gecmiyor tabi yine bi yarim saat oluyor..normal midir acaba herseyden tedirgin oluyorum..

En iyisi normal dogum zaten adı üstünde normal doğa bu düzeni kurmuştum bir aksilik yoksa kesinlikle sezeryana yanasilmamali
Benim hersey yolunda allaha Şükürler olsun inşaallah hersey de yolunda gider Son ana kadar

slm bısey soracagım dun doktora gıttık kese gorundu ama bıraz kucuktu ve doktor bana 4 haftalık dedı ama normalde kese 5 veya 6 haftalık ıken gozukmesı gerekmıyor mu bu arada ılk hamılelıgım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…