Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

slm bısey soracagım dun doktora gıttık kese gorundu ama bıraz kucuktu ve doktor bana 4 haftalık dedı ama normalde kese 5 veya 6 haftalık ıken gozukmesı gerekmıyor mu bu arada ılk hamılelıgım ınsallah
Merhaba canim benim de kesem 4 haftalikken gozukmustu

Hiç sorma canım yaa :// mutfağa giremez oldum eşim yapıyor yemekleri fln ama Allah tan öğlen fln iyiyim sabah ve akşam artıyor sen nasılsın

benim eşim hayatta yemek yapmaz hazır alır sadece. Hıı bide zorla yemek yapmaya çalıştığım mutfağı toplar .onun işi temizlik :) akşamlar ı ben uzanamıyorum kızlar yaa. Midem şişiyor sanki kalbim boğazımda atıyor. Çok rahatsız edici bir durum

Süpermiş adı ne cnm bu ilacın

:)) benim Eşim yemekte temizlik te yapıyor şükür ama gerçekten çok zor bi durum mutfağa girememek eşim yazık mutfaktan çıkar çıkmaz üstüne başını değiştirip öyle geliyor yanıma ama dün daha iyiydim şükür diğer günlere göre . O uzanamama problemi bende de var kendimi çok ağır xok siskin hissediyorum uykum geliyor ama uyuyamıyorum ins en kisa zamanda düzene girer de rahatlariz ya :)

Ayy inşallah cnm yaa

Kizlar selamm bişey sorucam 12. Haftada ikili test yapılıyorya hani beylikduzu kolan hastanesinde yaptirmayi düşünüyorum nasıl sizce orasi? Bilen var mı?

bende artık sabah olmasın diyorum tansiyonum düşüyor bulantı cabası ,ama zorla yiyiyorum aç olsam daha çok bulanıcam napcaz ya,şuan geçti ama hep böyleyim akşam sabah,gündüz yok bulantı insana neler yaptırıyor ,bildiğiniz limonu yalıyorum ya tuz döküp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…