Merhaba canim benim de kesem 4 haftalikken gozukmustuslm bısey soracagım dun doktora gıttık kese gorundu ama bıraz kucuktu ve doktor bana 4 haftalık dedı ama normalde kese 5 veya 6 haftalık ıken gozukmesı gerekmıyor mu bu arada ılk hamılelıgım ınsallah
Ben de oyleyim
mutfaga girip yemek yapmak kabus oldu benim icin yemek yaparken oguruyorum surekli midem agzimda sanki sabhtan aksama kadr midem bulaniyo benim yaasenin nasil canim
Hiç sorma canım yaa :// mutfağa giremez oldum eşim yapıyor yemekleri fln ama Allah tan öğlen fln iyiyim sabah ve akşam artıyor sen nasılsın
Merhaba, ben de Kasım ayında hamile olduğumu öğrendim. Şuan 8 haftalık. 5.haftanın sonunda mide bulantılarım başladı. Öğürecek ve kusacak kadar olmasa da hiçbir şey yedirmeyecek kadar olmaya başlamıştı. Geçen hafta doktor kontrolüne gittiğimde bulantı nedeniyle sağlıklı beslenemediğimi söyledim ve bana bir vitamin verdi. İçeriğinin çok kapsamlı olması çok memnun etti beni daha güzel yanı sindirim sistemini düzenlemek için içerisinde belli oranda zencefil olduğu yazıyor. İnternette bulantı için taze zencefil kaynatılabileceğini okumuştum. Derken vitamin ilacını kulanmaya başladım 3.gününde bulantı falan kalmadı. Hatta endişe etmeye başladım ne oluyor diye. Sanırım ilacın zencefil özelliğinden kaynaklanıyor. Ben bu ilaç dışında herhangi bir değişiklik yapmadım ve bulantımın kesilmesini de buna bağlıyorum.
benim eşim hayatta yemek yapmaz hazır alır sadece. Hıı bide zorla yemek yapmaya çalıştığım mutfağı toplar .onun işi temizlik :) akşamlar ı ben uzanamıyorum kızlar yaa. Midem şişiyor sanki kalbim boğazımda atıyor. Çok rahatsız edici bir durum
:)) benim Eşim yemekte temizlik te yapıyor şükür ama gerçekten çok zor bi durum mutfağa girememek eşim yazık mutfaktan çıkar çıkmaz üstüne başını değiştirip öyle geliyor yanıma ama dün daha iyiydim şükür diğer günlere göre . O uzanamama problemi bende de var kendimi çok ağır xok siskin hissediyorum uykum geliyor ama uyuyamıyorum ins en kisa zamanda düzene girer de rahatlariz ya :)
Ayni kaderi paylaşıyoruz...ama ben kusamiyorumAyni benm de oyle ya ne yesem bogazimq geliyo mutfaga girmek bile istemiyorum her sey kokuyo
No comment:)Kizlar selamm bişey sorucam 12. Haftada ikili test yapılıyorya hani beylikduzu kolan hastanesinde yaptirmayi düşünüyorum nasıl sizce orasi? Bilen var mı?
Günaydın güzell aanne adayları nasılsınız
Gününüz aydın olsun, hayırlı günler diliyorum :) Bugün nasipse bebeğimin kalp atışını duyucam çoooook heyecanlıyımmmm
Günaydın canım :) çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım :)
Ben iyi değilimGünaydın güzell aanne adayları nasılsınız
Ben iyi değilim
Çok halsizim mide bulantısı,baş dönmesi...istifrah yapamamak cabası..benim gibi olan varmi midesi kazan gibi kaynayan kusamayanHyırdır ne oldu ki canım neden cann sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?