Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

kızlarrr, sakin olun, iyi olun. mck. ben mart sonu annesiyim. nisan annelerine üyeyim. muhtemel tarihim nisan başı çünkü. soracaklarınız olursa etiketleyin sorun

Çok halsizim mide bulantısı,baş dönmesi...istifrah yapamamak cabası..benim gibi olan varmi midesi kazan gibi kaynayan kusamayan
Ben ayni senin gibiyim canim 1bucuk yasinda cocugum var ona ymek yedirirken bile oguruyorum surekli midem bogazmda sanki yemek zar zor yiyorum ama sonra yedigimden yine midem bulaniyo suan kahlvalti yapamadim daha hic bi sey istemiyo canim bulantidan

kızlarrr, sakin olun, iyi olun. mck. ben mart sonu annesiyim. nisan annelerine üyeyim. muhtemel tarihim nisan başı çünkü. soracaklarınız olursa etiketleyin sorun
Bulantilarimiz cok fazla sizin de var miydi nasil rahatlatiyodunuz kendinizi her seyi denedim artik bi sey kar etmiyo

Ben ayni senin gibiyim canim 1bucuk yasinda cocugum var ona ymek yedirirken bile oguruyorum surekli midem bogazmda sanki yemek zar zor yiyorum ama sonra yedigimden yine midem bulaniyo suan kahlvalti yapamadim daha hic bi sey istemiyo canim bulantidan
Seninki 2. Demekkk maşallahhhh

Nasıl bastırıyosun peki cubuk kraker iyi geliyor biraz ama ondanda ye ye içim eziliyor sonra...

Aynen cubuk kraker bana da iyi geliyor onun dışında midemi boş birakmamaya çalışıyorum beyaz peynir de iyi geliyor bana :) naneli şeker bi de vişne suyu

Aynen cubuk kraker bana da iyi geliyor onun dışında midemi boş birakmamaya çalışıyorum beyaz peynir de iyi geliyor bana :) naneli şeker bi de vişne suyu
Ayni seyleri yiyoruzzzz evet visne suyu cok iciyorum dun dogal süt aldım kaynattım kokusundan baygınlık geçirecektim nerdeyse

Bulantilarimiz cok fazla sizin de var miydi nasil rahatlatiyodunuz kendinizi her seyi denedim artik bi sey kar etmiyo

16.haftada bitecek korkmayın. ama o sıralarda kan demir hapı verilecek o mide bulantısı yaptı bende. benim hamilelik öncesi aşırı zayıflık hastalığım vardı ve yemekten sonra kusardım. ordan dolayı çok tecrübeliydim. nefes egzersizi falan yapmayı öğrenmiştim kendi kendime. o yüzden çok sıkıntılı geçmedi. ama demir kan ilacı çok mide bulantısı yaptı bende. herkesin mide bulantısı geçti benim başladı anlıycağın. nefes alın verin bunun üstüne çalışın inan 1 kere kusmadım. temiz hava almak, sevdiğim bi yiyeceği koklamak da iyi geliyordu. ama dediğim gibi ben öncesinden tecrübeliydim

10 hafta var yani Allahım kabus gibi

Bu gunleri doya doya yasa :)

Normal bır durum olmasına sevındım tesekkur ederım canım :)

kızlar folık asıt harıcınde aldıgınız bır ılac varmı? Vede hamılelılte okudugunuz ve onerebilceğiniz kitaplar varmıdır.
Takip ettiğini sıteler yada bloglar varsada paylasabılırsenız cok sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…