- 17 Kasım 2015
- 78
- 38
- 18
Kizlar bende hamile oldugumu cuma aksami ogrendim nasip olursa aguztos ta dogum gosteriyor
bu vıdeoyu cok begendım annelıgı okadar guzel anlatmıslarkı ızlerken duygulanmamamk elde degıl sızınde ızlemınızı tavsıye ederım
https://www.facebook.com/
Süpermiş adı ne cnm bu ilacın
ben geçen yıl arkadaşımla birlikte gittim ben kbb o da dermatoloji doktoruna muayane oldu. Hastaneden çıktığımızda kendimizi kapı önünde bulmuşuz gibi hissettik.Birdaha da gitmedim, gitmem de.. Resmen doktorlar başından savdılar. Kulağımı temizlerken biri girdi doktora birşey söyledi beni öylece bıraktı doktor kalkabilirsin dedi. ilaç yazdı gönderdi. Üstelik dermatoloji doktoru yalan yanlış bilgi verdi hamile arkadaşıma egzama başlangıcı doğum sonrası gel lazer tedavisi yapıcaz dedi anlıyormuş gibi :) oradan medicana beylikdüzüne gittik oradaki doktor hiç önemli bişi yok sadece ıkınmışsın kılcal damarların çatlamış şu kremi kullan geçer dedi aradaki farkı siz hesap edin. Tabiki bu yaşadıklarımız hastanenin değil doktorlardan kaynaklanan sorunlar ama yine de oraya yolum düşmez asla.Kizlar selamm bişey sorucam 12. Haftada ikili test yapılıyorya hani beylikduzu kolan hastanesinde yaptirmayi düşünüyorum nasıl sizce orasi? Bilen var mı?
Tesekkur ederim deneyecegim dediginizi16.haftada bitecek korkmayın. ama o sıralarda kan demir hapı verilecek o mide bulantısı yaptı bende. benim hamilelik öncesi aşırı zayıflık hastalığım vardı ve yemekten sonra kusardım. ordan dolayı çok tecrübeliydim. nefes egzersizi falan yapmayı öğrenmiştim kendi kendime. o yüzden çok sıkıntılı geçmedi. ama demir kan ilacı çok mide bulantısı yaptı bende. herkesin mide bulantısı geçti benim başladı anlıycağın. nefes alın verin bunun üstüne çalışın inan 1 kere kusmadım. temiz hava almak, sevdiğim bi yiyeceği koklamak da iyi geliyordu. ama dediğim gibi ben öncesinden tecrübeliydim
yesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın bu arada siz kalp atişlarını kacıncı hafta duydunuzMerhaba canim benim de kesem 4 haftalikken gozukmustu
Arkadaşlar bende kasım ayında tüp bebekle hamile kaldım. Dün keseyi gördüm ama içinde bebek henüz yoktu haftaya tekrar gideceğim. Siz kesenin içinde bebeği ve kalp atışlarını kaçıncı haftada gördünüz arkadaşlar? son adet tarihim 30 ekimdi, 17 kasımda transferim olmuştu sanıyorum daha yeni 6 haftalık oluyor. Çok zorlu süreçlerden geçtik şuan hep bir tedirginlik var inşallah kalp atışlarınıda bir an önce duyarız.
Arkadaşlar bende kasım ayında tüp bebekle hamile kaldım. Dün keseyi gördüm ama içinde bebek henüz yoktu haftaya tekrar gideceğim. Siz kesenin içinde bebeği ve kalp atışlarını kaçıncı haftada gördünüz arkadaşlar? son adet tarihim 30 ekimdi, 17 kasımda transferim olmuştu sanıyorum daha yeni 6 haftalık oluyor. Çok zorlu süreçlerden geçtik şuan hep bir tedirginlik var inşallah kalp atışlarınıda bir an önce duyarız.
Sağol Canım inşallah bekleyen herkez iyi haberleri alır. 10 gün sonra tekrar gidicem. Sen gördünmü peki canım bebeği? 6+1 oldum sanırım bugünÖncelıkle hayırlı olsun canım tebrık ederım ınsallah bebegının kalp atıslarınıda duyarsın
bende senınle ayn ekım 30 du sat aynı zamanda ılırlıyoruz 6+4 olmussun sende sanırım tekrar nezaaman doktora gıdıceksınız
Sağol Canım inşallah bekleyen herkez iyi haberleri alır. 10 gün sonra tekrar gidicem. Sen gördünmü peki canım bebeği? 6+1 oldum sanırım bugün
Kizlar ne kadar surede bir kontrole gidiyorsunuz? Internette ayda bir diyor, bide ihmal etmiyim
kan testi yaptirdim gecen ay sonunda, internetten sonucuma baktim, garip bi deger yok cok sukur, dedigin gibi ikili test zamani giderim diye dusundum ben de, cok pimpirik yapmak da iyi degil,strese giriyorum ben sonraBi sorun olmadığı sürece ayda 1 ama ilk zamanlarda daha sık olabilir demişti brnim doktorum . 12.haftada ikili tarama testi var en erken ona gidersin herhalde sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?