Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Meraba kizlar hamile olanlarin yazilarini okudukca seviniyorumm. Ama dua edin hamilesiniz ve istediginize eristiniz su an bi bebeginin olmasini isteyen benim gibi bi cok kadin var.. her seyi acaba bu bi belirti mi diye kendinde aramaktan psikolojisi bozulmus kadinlar dolu her yerde annelerin dualari kabul olur bana da dua edin bnde bi bebisimin olmasini cok istiyorum kendime kiziyorum cunku cok fazla kafaya takiyorum bi cok seyi bu aya kadar hep bi belirti aradim kendimde ama bu ay adet olacam diye bekliyorum biraz yoruldum galiba ama hala istiyorum yilmadim dualarinizi bekliyorumm

kızlar merhaba...kahverengi lekelenmelerim vardı bnm progestan kullanıyorum 3 gündür. 2 gündür bişey yoktu bugün biraz iş yapayım dedim masa filan sildim çamaşırları topladım makineyi düzelttim lavaboları yıkadım şimdi oturdum karnımda bi ağrı oldu ve yine açık kahverengi leke geldi iş yaptığım için mi geliyor devam mı ediyor bilmiyorum yerdekileri eğilip topluyorum filan acaba ondan mı oldu ya

Kizlar selamm bişey sorucam 12. Haftada ikili test yapılıyorya hani beylikduzu kolan hastanesinde yaptirmayi düşünüyorum nasıl sizce orasi? Bilen var mı?
ben geçen yıl arkadaşımla birlikte gittim ben kbb o da dermatoloji doktoruna muayane oldu. Hastaneden çıktığımızda kendimizi kapı önünde bulmuşuz gibi hissettik.Birdaha da gitmedim, gitmem de.. Resmen doktorlar başından savdılar. Kulağımı temizlerken biri girdi doktora birşey söyledi beni öylece bıraktı doktor kalkabilirsin dedi. ilaç yazdı gönderdi. Üstelik dermatoloji doktoru yalan yanlış bilgi verdi hamile arkadaşıma egzama başlangıcı doğum sonrası gel lazer tedavisi yapıcaz dedi anlıyormuş gibi :) oradan medicana beylikdüzüne gittik oradaki doktor hiç önemli bişi yok sadece ıkınmışsın kılcal damarların çatlamış şu kremi kullan geçer dedi aradaki farkı siz hesap edin. Tabiki bu yaşadıklarımız hastanenin değil doktorlardan kaynaklanan sorunlar ama yine de oraya yolum düşmez asla.

Tesekkur ederim deneyecegim dediginizi

Arkadaşlar bende kasım ayında tüp bebekle hamile kaldım. Dün keseyi gördüm ama içinde bebek henüz yoktu haftaya tekrar gideceğim. Siz kesenin içinde bebeği ve kalp atışlarını kaçıncı haftada gördünüz arkadaşlar? son adet tarihim 30 ekimdi, 17 kasımda transferim olmuştu sanıyorum daha yeni 6 haftalık oluyor. Çok zorlu süreçlerden geçtik şuan hep bir tedirginlik var inşallah kalp atışlarınıda bir an önce duyarız.

Merhaba kızlar ben de kasımda hamile oldugumu öğrendim.suan 7 haftalık hamileyim.herkesin hamileligi güzel geçsin. Rabbim bğtün isteyen annelere de bu kutsal duyguyu yaşamayı nasip etsin.

Öncelıkle hayırlı olsun canım tebrık ederım ınsallah bebegının kalp atıslarınıda duyarsın

bende senınle ayn ekım 30 du sat aynı zamanda ılırlıyoruz 6+4 olmussun sende sanırım tekrar nezaaman doktora gıdıceksınız

İnş en kisa zamanda görürsünüz ya biz 6+0 da gördük bebişi bu cuma da 7 olcaz kalp atışı için gideceğiz ins :)

Sağol Canım inşallah bekleyen herkez iyi haberleri alır. 10 gün sonra tekrar gidicem. Sen gördünmü peki canım bebeği? 6+1 oldum sanırım bugün

Sağol Canım inşallah bekleyen herkez iyi haberleri alır. 10 gün sonra tekrar gidicem. Sen gördünmü peki canım bebeği? 6+1 oldum sanırım bugün

yok canım benım ılk muayenem 17 aralık haftaya persembe gunu herşey hafta bellı olucak ınsallah:)

Kızlar kımyon ve keklık otu yıyormusunu ya aksam yemekde bu baharatlerıkullansammı acaba dıe kafama takılıyor cok tuketılmesı dusuk sorunu yaratıyormus sızce bır kere yemekden sıkıntı olurmu

Kizlar ne kadar surede bir kontrole gidiyorsunuz? Internette ayda bir diyor, bide ihmal etmiyim

Bi sorun olmadığı sürece ayda 1 ama ilk zamanlarda daha sık olabilir demişti brnim doktorum . 12.haftada ikili tarama testi var en erken ona gidersin herhalde sen
kan testi yaptirdim gecen ay sonunda, internetten sonucuma baktim, garip bi deger yok cok sukur, dedigin gibi ikili test zamani giderim diye dusundum ben de, cok pimpirik yapmak da iyi degil,strese giriyorum ben sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…