Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

günaydın herkese benim sabahları kabus olmaya başladı inanın hiç sabah olsun istemiyorum ,bugün ilk kez öğürdüm ama kusma yok ,bir arkadaş vitamin alıp içmişti neydi adı?kesmiş sanırım bulantıyı

Günaydın canım nasılsın:)

Günaydın canım hadi gözün aydın inşallah hafta sonu kalp atışını duyarsınız canım. Çok sevındım dıs gebelık kımyasal gebelık olmamasına
GÜNAYDIN,Dün devlet hastanesine gittim doktorumuz keseyi gördü fakat kalp atışları için haftaya tekrar çağırdı,6 haftanın içindeymişim...Kan tahlillerimi yaptırdım,kan pıhtılaşmam çokmuş hergün bir bebek aspirini içeceksin dedi, bu tahlil hangi isimle çıkıyor acaba bilen birisi varmı ? sonuçlarda ben hangisi anlayamadım

henüz erken benim SAT 24 EKİMDİ kese göründü ama bebek görünmedi 1-2 haftaya görünür panik yapma

Canım benım kan pıhtılasmamın cok oldugunu genetık testte ogrenmıs doktor da.

Günaydın güzel anneler ve anne adayları :) 7 haftalık oldu benim meleğim bu nasıl bir duygudur yaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin, dün akşam kalp atışlarını duyduk, çok şükür

GÜNAYDIN CANIM,hemogram lpt diye bir değer var oymuş , basım ağrıyor valla çok forum okumamalıyım heralde üzüldüm , ECOPRİN diye bir hap vermiş onu kullanacakmışım kanı sulandırmak için.

Geçmiş olsun canım üzülme bir cok ınsanda oluyor bende var dedıgım gıbı ve genetıkde oluyor benım aılemde bır cok kısıde bu problem var. İlacını düzenli kullan ozaman canım inşallah saglıcakla bebeğini dogurursun canım. Bakalım haftaya bana nedicek doktor...

S sinemadil canım cok sevındım bebegının ne guzel kalp atıslarınıda duymussun ne guzel bir mutlulukdur Tam olarak 7 hafta hangı gunu duydunuz 7+0 mıydı?

İnş en kisa zamanda görürsünüz ya biz 6+0 da gördük bebişi bu cuma da 7 olcaz kalp atışı için gideceğiz ins :)

Canım birşey soracağım kese mi göründü sadece yoksa direk bebişte var mıydı kesede. Ben pazartesi gittiğimde doktor sadece keseyi gördü, pazartesiye randevu verdi kalp atışı için ama izin alamadığımdan yarın gideceğim, çok mu erken olur yarın?

Canım ben 6+0 da keseyi de bebişi de gördüm şükür kalp atışı için yarın gideceğim ins yarın tam 7 olacağım sen kaç olacaksın yarin

Merhaba sedef, ne zaman gittin doktora? Benim sat 19 Ekim doktor keseyi gördü henüz bebek gözükmüyor dedi. 8. Haftada kalp atışını duyan var mı?
pourtoujours dün gittim,5+4 göründü ultrasonda.Haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi, çalıştığım için çok sık izin alamam onun için erken gitmemekte fayda var. bu arada SAT 24 EKİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…