- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
GÜNAYDIN,Dün devlet hastanesine gittim doktorumuz keseyi gördü fakat kalp atışları için haftaya tekrar çağırdı,6 haftanın içindeymişim...Kan tahlillerimi yaptırdım,kan pıhtılaşmam çokmuş hergün bir bebek aspirini içeceksin dedi, bu tahlil hangi isimle çıkıyor acaba bilen birisi varmı ? sonuçlarda ben hangisi anlayamadımGünaydın canım nasılsın:)
Günaydın canım hadi gözün aydın inşallah hafta sonu kalp atışını duyarsınız canım. Çok sevındım dıs gebelık kımyasal gebelık olmamasına
henüz erken benim SAT 24 EKİMDİ kese göründü ama bebek görünmedi 1-2 haftaya görünür panik yapmaArkadaşlar bende kasım ayında tüp bebekle hamile kaldım. Dün keseyi gördüm ama içinde bebek henüz yoktu haftaya tekrar gideceğim. Siz kesenin içinde bebeği ve kalp atışlarını kaçıncı haftada gördünüz arkadaşlar? son adet tarihim 30 ekimdi, 17 kasımda transferim olmuştu sanıyorum daha yeni 6 haftalık oluyor. Çok zorlu süreçlerden geçtik şuan hep bir tedirginlik var inşallah kalp atışlarınıda bir an önce duyarız.
GÜNAYDIN,Dün devlet hastanesine gittim doktorumuz keseyi gördü fakat kalp atışları için haftaya tekrar çağırdı,6 haftanın içindeymişim...Kan tahlillerimi yaptırdım,kan pıhtılaşmam çokmuş hergün bir bebek aspirini içeceksin dedi, bu tahlil hangi isimle çıkıyor acaba bilen birisi varmı ? sonuçlarda ben hangisi anlayamadım
GÜNAYDIN CANIM,hemogram lpt diye bir değer var oymuş , basım ağrıyor valla çok forum okumamalıyım heralde üzüldüm , ECOPRİN diye bir hap vermiş onu kullanacakmışım kanı sulandırmak için.Canım benım kan pıhtılasmamın cok oldugunu genetık testte ogrenmıs doktor da.
GÜNAYDIN CANIM,hemogram lpt diye bir değer var oymuş , basım ağrıyor valla çok forum okumamalıyım heralde üzüldüm , ECOPRİN diye bir hap vermiş onu kullanacakmışım kanı sulandırmak için.
İnş en kisa zamanda görürsünüz ya biz 6+0 da gördük bebişi bu cuma da 7 olcaz kalp atışı için gideceğiz ins :)
henüz erken benim SAT 24 EKİMDİ kese göründü ama bebek görünmedi 1-2 haftaya görünür panik yapma
Canım birşey soracağım kese mi göründü sadece yoksa direk bebişte var mıydı kesede. Ben pazartesi gittiğimde doktor sadece keseyi gördü, pazartesiye randevu verdi kalp atışı için ama izin alamadığımdan yarın gideceğim, çok mu erken olur yarın?
Canım ben 6+0 da keseyi de bebişi de gördüm şükür kalp atışı için yarın gideceğim ins yarın tam 7 olacağım sen kaç olacaksın yarin
Forumda ki takvime göre 8+3 ama sat a göre kendim hesaplarsam 7+3 oluyor bende anlamadım
Merhaba 15 ekim benimde sat bizim kontrol geçen haftaydi 7+0 di yani bebisi ve kalp atışını gordukMerhaba sedef, ne zaman gittin doktora? Benim sat 19 Ekim doktor keseyi gördü henüz bebek gözükmüyor dedi. 8. Haftada kalp atışını duyan var mı?
Merhaba sedef, ne zaman gittin doktora? Benim sat 19 Ekim doktor keseyi gördü henüz bebek gözükmüyor dedi. 8. Haftada kalp atışını duyan var mı?
Benim bebegimin kalp atislarini 6 haftalikken duyduk canim ama karindan ultrasonla net duyamamistik 6haftalikke. Yeni baslamisti kalp atislari,vajinal ultrasonla cok net duydukyesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın bu arada siz kalp atişlarını kacıncı hafta duydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?