Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

kızlar dayanamadım doktorumu aradım bulantı için premesis diye bir vitamin varmış onu al dedi içtim 10 dk oldu gözlerimin önü ışıl ışıl şuan inşallah faydası olur şuan oldu ama sonrasını bilmiyorum.Allahım çok şükür

cnm benimde sat 17 ekim. aramızda niye bu kadar fark var. ben 28 kasımda bebişide kalp atışınıda duyduk 6+0 dı ozaman

Geç gebelikten şüpheleniyorum bende, çünkü adet olacağım gün ve 2 gün sonra idrar testi yaptığımda negatif çıkmıştı. Baktım adet de olmuyorum hcg Ye baktırdım pozitif çıktı. İşte doktorun demesi ya geç yada boş gebelik. Yarın gideceğim tekrar, hayırlısı olsun

Hayırlısını iste herşeyin cnm kalbini ferah tut

Demek ki batın ileri kaymış. Ondandır. Hayırlı olsun cnm

Demek ki batın ileri kaymış. Ondandır. Hayırlı olsun cnm

çok şükür kesede büyüme var, henüz bebişi görmek için çok erken dedi doktor. Ama geç gebelik şüphesi azaldı çok şükür. hayırlısı olsun. Rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Arkadaslarr gunaydinn benimde sat 18 ekim ve 18 kasim sabah idrar testiyle ogrendim hazirandan beri bebek dusunuyorduk sadece bu ay hic dusunmemistim bu ay oldu sukur sanirim hersey psikolojik Ben amerikada yasiyorum daha dr gitmedim sigortam ocakta baslicak ama cok rahatim stres yapmiorum hic hersey Allahtan dr arkadasim var onunla konusuyorum hamilelik hakkinda kanaman yada asiri agrin olmadigi surece korkma dedi mide bulantim sadece sabahlari ve aksamlari oluyor genelde cok uykuluyum ve asiri derecede gaz var midemde daha once yoktu hamilelikle basladi arkadasim anne gaZliysa bebekte gazli olur dedi boyle birsey var mi gercekten? Benim ilk hamileligimm

Kızlar Günaydın :)) dün 7+0 daydik kalp.atışı için gittik ve cook şükür duyduk o harika sesi :) müthiş bi şeydi ya çok çok çok duygulandim cook güzeldi boyu 1 cm olmus :)) Allah herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin ins :))

Amin cnm. Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın inşallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla

Ben de bulantı için doktorumun verdiği vinalac immunitum vitaminini kullanıyorum. Bugün kontrolüm vardı ; doktorumaa vitaminden sonra bulantımın geçtiğini söyledim zaten onun için verdim dedi. Ben bulantım nedeniyle sağlıklı beslenemediğimi söylemiştim ona istinaden vermişti. Takviye diye düşündüm ama bulantım içinmiş. Gayet memnunum, tavsiye ederim.

Evet cnm ama çıkartacak kadar değil. Sen nasılsın

bende de öyle ya, kusma vakalarını duyunca dedim acaba benmi anormalım, arada bir mide bulantısı yokluyor, herhalde şu progestan beni sarhoş ediyor, hapı aldıktan 2 saat sonra başım yarım saatlik 1500 oluyor var mı böyle yan etksisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…