amin canim hep birlikte insaallah :)Mrblar kızlar ben ekimde öğrendim hamileliğimi.iyi gidiyor herşey yolunda Şükürler olsun.hepinize rahat gebelikler diliyorum.sağlıkla Alın minnaklarınızı kucaklarınıza inşallah
Merhaba sedef, ne zaman gittin doktora? Benim sat 19 Ekim doktor keseyi gördü henüz bebek gözükmüyor dedi. 8. Haftada kalp atışını duyan var mı?
cnm benimde sat 17 ekim. aramızda niye bu kadar fark var. ben 28 kasımda bebişide kalp atışınıda duyduk 6+0 dı ozaman
Hayırlısını iste herşeyin cnm kalbini ferah tutGeç gebelikten şüpheleniyorum bende, çünkü adet olacağım gün ve 2 gün sonra idrar testi yaptığımda negatif çıkmıştı. Baktım adet de olmuyorum hcg Ye baktırdım pozitif çıktı. İşte doktorun demesi ya geç yada boş gebelik. Yarın gideceğim tekrar, hayırlısı olsun
Geç gebelikten şüpheleniyorum bende, çünkü adet olacağım gün ve 2 gün sonra idrar testi yaptığımda negatif çıkmıştı. Baktım adet de olmuyorum hcg Ye baktırdım pozitif çıktı. İşte doktorun demesi ya geç yada boş gebelik. Yarın gideceğim tekrar, hayırlısı olsun
Demek ki batın ileri kaymış. Ondandır. Hayırlı olsun cnm
çok şükür kesede büyüme var, henüz bebişi görmek için çok erken dedi doktor. Ama geç gebelik şüphesi azaldı çok şükür. hayırlısı olsun. Rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinhayırlı olsun canım bende 3 gün önce doktora gittiğimde sadece keseyi görebildim bebeği göremedim bende sabırsıklıkla bekliyorum önümüzdeki hafta tekrar gidicem. son adet tarihi 30 ekim benim ama tüp bebekle oldu. inşallah şu bebekleride görür rahatlarız
Kızlar Günaydın :)) dün 7+0 daydik kalp.atışı için gittik ve cook şükür duyduk o harika sesi :) müthiş bi şeydi ya çok çok çok duygulandim cook güzeldi boyu 1 cm olmus :)) Allah herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin ins :))
Ben de bulantı için doktorumun verdiği vinalac immunitum vitaminini kullanıyorum. Bugün kontrolüm vardı ; doktorumaa vitaminden sonra bulantımın geçtiğini söyledim zaten onun için verdim dedi. Ben bulantım nedeniyle sağlıklı beslenemediğimi söylemiştim ona istinaden vermişti. Takviye diye düşündüm ama bulantım içinmiş. Gayet memnunum, tavsiye ederim.kızlar dayanamadım doktorumu aradım bulantı için premesis diye bir vitamin varmış onu al dedi içtim 10 dk oldu gözlerimin önü ışıl ışıl şuan inşallah faydası olur şuan oldu ama sonrasını bilmiyorum.Allahım çok şükür
gul3737
olur olur içini ferah tut. doktorum 2 hafta sonraya randevu verdi, kanama olmadıkça bir sıkıntı olmaz inşallah =)
B bebegim seni bekliyorum
iyi pazarlaar =) keyifler ne durumda, mide bulantıları sürüyor mu? =)
Evet cnm ama çıkartacak kadar değil. Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?