Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Kızlarrr benim de herşey yolunda çok şükür!!! Önce kese yi göremedik ve 2hafta önce yan
5. Hafta da gormemize rağmen, sonra doktor çok gaz var görünmüyor kese alttan başlıcam dedi ve sonra kese ve Bebek te göründü!!! Kalp atıslarıda duyulduğu massallahı vardi bebeğimin. Herşey yolunda sizde de böyle bi problem oldu mu ? Bide bacagınızda kasılma var mı hiç yürürken

ben kullanmadım ama benim açtığım topikte bir arkadaş yan etkisi old. söylüyordu. benim mide bulantım sürekli benimle beraber. ağzımın hiç tadı yok o yüzden

günaydın herkese bende sabahları metpamit içiyorum kahvaltıdan sonra premesis baya hafifledi

Günaydın canım ya o ilaçların bi zararı yok dimi brnim bi kaç gündür dayanılmaz boyuta ulaştı bulantılarım cuma günü dr a sormayi da unuttum bugün arayacağım ins dayanamıyorum artık ya:/

Kızlar ılk persembe gunu doktora gııdıcem sızce sormam gereken onemlı bırseyler varmı yardımcı olabılırsenız svınıırım cok

Canım ya bişey sorcam sana. Dr bana da premesis önerdi 3 ay kullsn dedi Geçmezse dramamine al dedi şimdi içeriğine baktım premesisin içinde folik asit te var o yuzdrn şu an kullandığım folik asite devam etmeme gerek var mi

yok cnm bende kestim kendi folik asitimi,bu arada ben yarın kürtaj olucam ,az önce kendi doktoruma gittim,dün gittiğim doktor kalp atışı ses yok dedi ama ben bişeylerin hareket ettiğini gördüm ,bugün doktorum kese gelişmemiş dedi,kalp atışıda olması gerekli dedi,dünkü kadında sanki gerilik var demişti oğluma laf anlatmaktan dinleyemedim,emin olamamakla birlikte tekrar tekrar sordum ama olumsuz ilk kez başıma böle bişey geldi.sizi buradan böyle takip edicem kısmet olmamakla birlikte ne yapalım,benim anlamadığım bu bayan doktor yeni başlamış dedi dün bana keseden anladım aslında geçen haftaki ile aynı boyuttaydı hiç büyümemişti allahım deliricem

Son düzenleme:

Yaa çok üzüldüm canım ya ne denir bilmiyorum ki kalp atisini daha önce duymamis miydin sen . Ey Allah im ya gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…