bende de öyle ya, kusma vakalarını duyunca dedim acaba benmi anormalım, arada bir mide bulantısı yokluyor, herhalde şu progestan beni sarhoş ediyor, hapı aldıktan 2 saat sonra başım yarım saatlik 1500 oluyorvar mı böyle yan etksisi olan?
günaydın herkese bende sabahları metpamit içiyorum kahvaltıdan sonra premesis baya hafifledi
günaydın herkese bende sabahları metpamit içiyorum kahvaltıdan sonra premesis baya hafifledi
metpamit ne için cnm
bulantı içinmetpamit ne için cnm
Günaydın canım ya o ilaçların bi zararı yok dimi brnim bi kaç gündür dayanılmaz boyuta ulaştı bulantılarım cuma günü dr a sormayi da unuttum bugün arayacağım ins dayanamıyorum artık ya:/
premesis vitamin ,folik asit ve b12
Günaydın canım ya o ilaçların bi zararı yok dimi brnim bi kaç gündür dayanılmaz boyuta ulaştı bulantılarım cuma günü dr a sormayi da unuttum bugün arayacağım ins dayanamıyorum artık ya:/
Premesis bulantına mi iyi geldi metpamid in bi zararı var miymis acaba
premesisi tek denedim baya hafifletti ,sabah kahvaltı edemediğim için metpamiti almaya başladım
Dr verdi değil mi bunları sana ? İlk aylarda ilaç almak istemiyordum ama cidden dayanılmaz bir hal aldı ya benim daha çok akşam oluyor bulantılarım
evet cn dt verdi metpamiti oğlumdada kullanmıştım bir sıkıntı olmadı
kızlar dayanamadım doktorumu aradım bulantı için premesis diye bir vitamin varmış onu al dedi içtim 10 dk oldu gözlerimin önü ışıl ışıl şuan inşallah faydası olur şuan oldu ama sonrasını bilmiyorum.Allahım çok şükür
Canım ya bişey sorcam sana. Dr bana da premesis önerdi 3 ay kullsn dedi Geçmezse dramamine al dedi şimdi içeriğine baktım premesisin içinde folik asit te var o yuzdrn şu an kullandığım folik asite devam etmeme gerek var mi
yok cnm bende kestim kendi folik asitimi,bu arada ben yarın kürtaj olucam ,az önce kendi doktoruma gittim,dün gittiğim doktor kalp atışı ses yok dedi ama ben bişeylerin hareket ettiğini gördüm ,bugün doktorum kese gelişmemiş dedi,kalp atışıda olması gerekli dedi,dünkü kadında sanki gerilik var demişti oğluma laf anlatmaktan dinleyemedim,emin olamamakla birlikte tekrar tekrar sordum ama olumsuz ilk kez başıma böle bişey geldi.sizi buradan böyle takip edicem kısmet olmamakla birlikte ne yapalım,benim anlamadığım bu bayan doktor yeni başlamış dedi dün bana keseden anladım aslında geçen haftaki ile aynı boyuttaydı hiç büyümemişti allahım deliricem
Yaa çok üzüldüm canım ya ne denir bilmiyorum ki kalp atisini daha önce duymamis miydin sen . Ey Allah im ya gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?