Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Gunaydinnn Guzel Anne adaylari kizlar sanirim faranjit oldum aranizda soguk alginligi geciren varmi ihlamurdu c vitamibli yiyeceklerdi dikkat ediyorum ama gecmedi dr sorucam bi ama ilac kullanmak istemiyorum

Gunaydinnn Guzel Anne adaylari kizlar sanirim faranjit oldum aranizda soguk alginligi geciren varmi ihlamurdu c vitamibli yiyeceklerdi dikkat ediyorum ama gecmedi dr sorucam bi ama ilac kullanmak istemiyorum

Canim geçmiş olsun bende olmuştum çok zor atlattım nane limon zencefil bal karışımı zencefil li limonlu çay ictim bol bol meyve yedim dikkat et kendine kısa zamanda iyilesirsin ins

Günaydın arkadaşlar,sağlıklı hayırlı günler.
Mide bulantılarım başladı son 3-4 gündür oysa ben bu hamileliğimde bulantısız geçireceğimi sanıyordum tarihi benimle bir giden arkadaşlarımın bulantısı varken beni hiç etkilememişti,hatta kendimle dalga geçiyordum herkesin bulantısı olacak diye bir şey yok diyordum....kusma yok ama bulantı içimi dışıma çıkarıyor.yemek görmek istemiyorum hiçbir yiyeceğin albenisi yok meyve dışında,kokusu fresh olan meyveleri kokluyorum hafifliyorum.
Kalp atışlarını dinlemek için doktor bu hafta çağırmıştı fakat işyerimden izin alamayacağım sanıyorum zira bu hamilelik rehavetinden dolayı sürekli geç kalıyorum işe yüzüm yok yani izin istemeye ,olsun bende cts günü özel bir klinikte baktırırım,aslında hiçte gidesim yok zırt-pırt doktora ama zamanında kalp atışlarınının duyulmaması gebeliğin sağlıklı gitmediğine işaretmiş,bir arkadaşımızın kalp atışları duyulmamış sanıyorum onun için zamanında gideceğim yani,olası bir aksilikte müdahale için geç kalmamalıyım.

Gunaydın kızlar nasılsınız, nasıl gecıyor gunlerınız?

benım buara hıc ıstahım yok çok şukur mıde bulantım da yok ama hiç bırsey yıyesımm gelmıyor resmen agzıımın tadı yok vede cok uykum gelıyor sureklı yorgun hıssedıyorum kendımı sızde busekılde hıssedıyormsusnuz

Offg mide bulantısı gani ganiiii.dune kadar cikarmadim dunden beri yemeye korkuyorum ne yesem cikiyor kiloda verdim benim rahat geçmiyor

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım daha doğrusu sonunda katıldım :) 3.5 yıldır evliyim sonunda hamileyim artık allahıma binlerce şükür olsun ne güzelmiş bu duygu çatlatma aşılama herseyi denedim tam tüp bebeğe karar verdik hamile kaldım allah isteyen herkese naip etsin hemen hepimizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhhhh bende 8 haftalığım tam yarın ama bi belirtim yok çok şükür sadece göbeğim çıktı gibi hemen sanırım iç karnım dar :)

birde arkadaşlar ne yapmamız lazım bu dönemlerde bilmiyorum mesela sağlık ocağına bilgi vermek çatlak leke krei kullanmak ne bilim böyle bilgileri olanlar varmı

birde arkadaşlar ne yapmamız lazım bu dönemlerde bilmiyorum mesela sağlık ocağına bilgi vermek çatlak leke krei kullanmak ne bilim böyle bilgileri olanlar varmı

Evet aile hekimliğine bildirmen gerekir 12. Yada 14. Haftaya kadar ona göre izleme aşıya fln cagiriyorlar . Çatlak için 3. Aydan sonra kullanılabilir diye biliyorum Bebe yağı vs

Evet aile hekimliğine bildirmen gerekir 12. Yada 14. Haftaya kadar ona göre izleme aşıya fln cagiriyorlar . Çatlak için 3. Aydan sonra kullanılabilir diye biliyorum Bebe yağı vs
hmm anladım çalıştığım içinde bildiremedim arıyorum açan yok numarayıda neyse bi şekilde izin alıp gideyim ozaman .. çatlatma yağınıda 3. ay kontrolünden sonra bakayım madem... beslenmeyle ilgili bişey yapıyomusunuz.. folik asit kullanıyorum hala beslenmeye dikkat ediyorum iştahımda baya yerinde böyle giderse gemi gibi olucam :) sağlıkla olsunda onada razıyım :)doktorlar testelere falan nezamn başlıyolar nasıl oluyo bilginiz varmı hiç... aramızda 2 gün gözüküyor ne güzell allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla...

Evet yakınız baya :) ilk kontrolümde rutin testler yapılmıştı bana 6 haftalıkken . 12. Haftada tarama testleri var hergün yumurta süt tavsiye etti dr um hafta da 3 gün et 1 gün balık yememi söyledi ben folik asit yerine premesis diye bi vitamin e başladım mide bulantısı na iyi geliyor dedi dr . Bi de bi de her akşam badem fındık fıstık yiyebilirsi. İnş sorunsuz bi gebelik geçiririz :)

Merhabalar ben 4+4 deyim,sıkıntılarımızı paylaşıp birbirimize moral olalım istiyorum,benim tek sıkıntım adet ağrısı bunun için progestana başladık keseyi de haftaya görcekmişiz

Progestan ı bende kullanıyorum kesenin sol çaprazında kan birikintisi var ve düşük ihtimaline karşı 16 sında 8. Haftama gireceğim bende ama az çok o hançer gibi ağrılarım biraz da olsa geçti şimdi aşırı baş dönmesi mide bulantısı halsizlik rövanşta diyebilirim. Ve geceleri çok sıklıkla uyanıp bazen uyuyamıyorum bile(sırt ağrısı) ve uyanıp saat başı lıkır lıkır su içiyorum.
Ve ayrıca keseyi benim dr göremedi ve defalarca alttan muane yaptı ve eşime %80 düşeceğini söylemiş tabi ki Allah ımın takdiri(özel hastanede) ama iki gün sonra o karın ağrısından araştırma hastanesine kaldırıldığımda hem acil doktoru hem kadın doğum doktorunun ilgisini hala unutamam ve keseyi hemen gördü bir de bu açıyı yakaladım aslında kendimizi özel diye şartlayıp tonlarca para döküyoruz ama hiç birşey bir devlet hastanesi gibi olmuyor. Şimdilik akluma gelenler bu ka Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

günaydın cnm iyi geldimi premesis umarım gelmiştir ben artık tek kişiyim dün kürtaj oldum ,çok zordu ama yaoılacak bişey yok ,ne garipki dün benimle olan bebişim şimdi yok,bugünden itibaren gebelik takviminide kaldırayım artık içim eziliyor

Son düzenleme:

Canım benim ya çok üzgunum gerçekten bu durumda ne denilebilir bilmiyorim xok zor Allah yardımcın olsun şimdiki evladına uzun ömürler versin hakkında hayırlı zamanda da tekrar bir evlat nasip etsin ins :/ dik durmaya güçlü olmaya çalış çocuğun için üzme kendini dua et bol bol bende ediyorim sana Rabbim sabir versin .

amin cnm çok teşekkürler,üzülmüyorum 1 çocuğum var o olmasa belki zorlanırdım ama çok şükür sığınacak bir liman bana,belki tek çocuk olarak kalacak zira 1 çocuk daha yapacak güç yok bende artık ,Allah sanada sağlıklı sıhhatli doğumlar versin ,fındığını sağ salim kucağını almanı dilerim

ilkduyansenol GEÇMİŞ OLSUN İnşallah tez zamanda kendini toparlarsın ve tekrar yaşarsın bu duyguyu.Dün doktora gittimde garip ama benimde kese görünüyor kalp atışı yok.Mide bulantım had safhada bitkinlik baş ağrısıyla...Mide bulantıların ben umutlandırıyor ama kalp atışı yok dedi.Haftaya tekrar görüşmek üzere ayrıldım doktordan aklıma hemen sen geldin.Seninde mide bulantıların vardı yanlış hatırlamıyorsam,doktorumun boşa umit vermiş olabileceğinden korkuyorum . Hakkımızda hayırlısı diyorum Elden ne gelir başka ama moral olarak biraz çökmüş durumdayım baş ağrımı buna bağlıyorum...Bu arada mide bulantım için serum önerdi istemedim, EMEDUR DİYE BİR İLAÇ VERDİ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…