Gunaydinnn Guzel Anne adaylari kizlar sanirim faranjit oldum aranizda soguk alginligi geciren varmi ihlamurdu c vitamibli yiyeceklerdi dikkat ediyorum ama gecmedi dr sorucam bi ama ilac kullanmak istemiyorum
Canim geçmiş olsun bende olmuştum çok zor atlattım nane limon zencefil bal karışımı zencefil li limonlu çay ictim bol bol meyve yedim dikkat et kendine kısa zamanda iyilesirsin ins
Offg mide bulantısı gani ganiiii.dune kadar cikarmadim dunden beri yemeye korkuyorum ne yesem cikiyor kiloda verdim benim rahat geçmiyorGunaydın kızlar nasılsınız, nasıl gecıyor gunlerınız?
benım buara hıc ıstahım yok çok şukur mıde bulantım da yok ama hiç bırsey yıyesımm gelmıyor resmen agzıımın tadı yokvede cok uykum gelıyor sureklı yorgun hıssedıyorum kendımı sızde busekılde hıssedıyormsusnuz
birde arkadaşlar ne yapmamız lazım bu dönemlerde bilmiyorum mesela sağlık ocağına bilgi vermek çatlak leke krei kullanmak ne bilim böyle bilgileri olanlar varmı
hmm anladım çalıştığım içinde bildiremedim arıyorum açan yok numarayıda neyse bi şekilde izin alıp gideyim ozaman .. çatlatma yağınıda 3. ay kontrolünden sonra bakayım madem... beslenmeyle ilgili bişey yapıyomusunuz.. folik asit kullanıyorum hala beslenmeye dikkat ediyorum iştahımda baya yerinde böyle giderse gemi gibi olucam :) sağlıkla olsunda onada razıyım :)doktorlar testelere falan nezamn başlıyolar nasıl oluyo bilginiz varmı hiç... aramızda 2 gün gözüküyor ne güzell allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla...Evet aile hekimliğine bildirmen gerekir 12. Yada 14. Haftaya kadar ona göre izleme aşıya fln cagiriyorlar . Çatlak için 3. Aydan sonra kullanılabilir diye biliyorum Bebe yağı vs
hmm anladım çalıştığım içinde bildiremedim arıyorum açan yok numarayıda neyse bi şekilde izin alıp gideyim ozaman .. çatlatma yağınıda 3. ay kontrolünden sonra bakayım madem... beslenmeyle ilgili bişey yapıyomusunuz.. folik asit kullanıyorum hala beslenmeye dikkat ediyorum iştahımda baya yerinde böyle giderse gemi gibi olucam :) sağlıkla olsunda onada razıyım :)doktorlar testelere falan nezamn başlıyolar nasıl oluyo bilginiz varmı hiç... aramızda 2 gün gözüküyor ne güzell allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla...
Merhabalar ben 4+4 deyim,sıkıntılarımızı paylaşıp birbirimize moral olalım istiyorum,benim tek sıkıntım adet ağrısı bunun için progestana başladıkkeseyi de haftaya görcekmişiz
Evet yakınız baya :) ilk kontrolümde rutin testler yapılmıştı bana 6 haftalıkken . 12. Haftada tarama testleri var hergün yumurta süt tavsiye etti dr um hafta da 3 gün et 1 gün balık yememi söyledi ben folik asit yerine premesis diye bi vitamin e başladım mide bulantısı na iyi geliyor dedi dr . Bi de bi de her akşam badem fındık fıstık yiyebilirsi. İnş sorunsuz bi gebelik geçiririz :)
günaydın cnm iyi geldimi premesis umarım gelmiştir ben artık tek kişiyim dün kürtaj oldum ,çok zordu ama yaoılacak bişey yok ,ne garipki dün benimle olan bebişim şimdi yok,bugünden itibaten gebelik takviminide kaldırayım artık içim eziliyor
Canım benim ya çok üzgunum gerçekten bu durumda ne denilebilir bilmiyorim xok zor Allah yardımcın olsun şimdiki evladına uzun ömürler versin hakkında hayırlı zamanda da tekrar bir evlat nasip etsin ins :/dik durmaya güçlü olmaya çalış çocuğun için üzme kendini dua et bol bol bende ediyorim sana Rabbim sabir versin .
mrb canım haıyrlı olsun bebegın okuyodum cvb vereyım sorunA 4ARTI 4 dörtt hafta dört günlük demek bebekMerhabalar. Öncelikle tebrikler. 4+4 nedir neyi kastediyorsunuz anlayamadım. Bende yeni hamileyim ve sanıyorum fazla tecrübesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?