Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

canını yakmıyacaksa nasıl oldu herşey yolunda değilmiydi çok üzüldüm inan ama şöyle bir gerçek var teselli olacaksa tabiatin kendini dengelemesi için genelde engelli bebekler düşüyormuş birde bu açıdan bak kendini yıpratma.

merhaba kızlar benim haftaya kontrolüm var doktor ikili test isteyebilir ama ben hiçbir test yaptırmak istemiyorum .Daha önceki kötü tecrübelerim yüzünden olsa gerek .Bu hamileliğimde sorun istemiyorum artık.

her gebelik bir olmuyor cnm ben bu durumla ilk kez karşılaşıyorum ,ama okadar çok varki böyle hasta orda daha çok kendi halime şükrettim,sen kendine dikkat et moralini yüksek tut ben bundada bir hayır olacağını düşünüyorum hep oğlum olduğu için şükrediyorum, ilerde farklı sıkıntılar yaşayacaksam şimdiden gözüm görmeden oldu bitti.kısmet böyleymiş belki tek çocukla hayatıma devam ederimki şuan 2. çocuk fikri tamamıyla kafamdan uzaklaştı ,zaten yaşım 35 ha belki toparlanayım diyene kadar 40 olurum ozamanda olursa olur olmazsa dediğim gibi tek çocuk.torunlarıma bakarım ne yapalım allah ömür verirse zaten bakacak sıkıntısı falan hep üzülüyordum

Son düzenleme:

gebelik kesesi büyümemişti kalp atımı yoktu gelişim geri yani o yüzden kürtaj oldum cnm

Son düzenleme:
Benimde çok bulantım var serum geçiriyormu bulantıyı artık su içerken bile korkuyorum

Benimde çok bulantım var serum geçiriyormu bulantıyı artık su içerken bile korkuyorum

Benimde midem cok bulanıyor du dr premesis diye bi ilac verdi hem vitamin hem bulantiya iyi geliyormus ben kullaniyorim 2 3 gündür iyi baya bide dramamine verdi o da bulantı için diğeri hafif kalırsa bunu da al dedi

Benimde midem cok bulanıyor du dr premesis diye bi ilac verdi hem vitamin hem bulantiya iyi geliyormus ben kullaniyorim 2 3 gündür iyi baya bide dramamine verdi o da bulantı için diğeri hafif kalırsa bunu da al dedi
Sagol canim doktora diycem dağ gibi kadındım şimdi rüzgar esse kırılıcam 1.5 haftada 4 kg verdim

Sagol canim doktora diycem dağ gibi kadındım şimdi rüzgar esse kırılıcam 1.5 haftada 4 kg verdim

Yapma yaa bencede söyle mutlaka zehir olmuştu bana geceler şimdi şükür rahat uyuyorum ama brnim mide bulantim aksamlari olduğu için iştahim da bi değişiklik olmadı aksine 2 kg ye yakın kilo aldım

Yapma yaa bencede söyle mutlaka zehir olmuştu bana geceler şimdi şükür rahat uyuyorum ama brnim mide bulantim aksamlari olduğu için iştahim da bi değişiklik olmadı aksine 2 kg ye yakın kilo aldım
Zencefilli şekerleme aldim ve 1 paket kuru zencefil..hem sekeri emiyorum hemde otekini kokluyorum rahatlatti beni bugun biraz birazda kola içtim artik dayanamadim malum kola bulantiyi keser mecburen az bisey götürdük..yarin doktora gideyim yazdirayim ilaclari bide bebisimin kalp atislarini duyayim bakalim insallahcbi sorunla karsilasmam

Git tabi ys ins hersey yolundadir kaçta gideceksin haberdar et

Kızlar kilo almayi nasıl durdurabilriiz en azından ilk 3 ay
Benim gibimi olmak istiyorsun neredeyse 5 kg vermis olcam 1.5 haftada...hicbisey yeme kokudan herseyden tiksinti duy yediğini korkarak ye bi müddet sonra hepsi geri çıkacak zaten..bak nasıl kilolar gider ya....herşeyin hayırlısı...kilonun da zayıflığın da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…