canını yakmıyacaksa nasıl oldu herşey yolunda değilmiydi çok üzüldüm inan ama şöyle bir gerçek var teselli olacaksa tabiatin kendini dengelemesi için genelde engelli bebekler düşüyormuş birde bu açıdan bak kendini yıpratma.günaydın cnm iyi geldimi premesis umarım gelmiştir ben artık tek kişiyim dün kürtaj oldum ,çok zordu ama yaoılacak bişey yok ,ne garipki dün benimle olan bebişim şimdi yok,bugünden itibaren gebelik takviminide kaldırayım artık içim eziliyor
ilkduyansenol GEÇMİŞ OLSUN İnşallah tez zamanda kendini toparlarsın ve tekrar yaşarsın bu duyguyu.Dün doktora gittimde garip ama benimde kese görünüyor kalp atışı yok.Mide bulantım had safhada bitkinlik baş ağrısıyla...Mide bulantıların ben umutlandırıyor ama kalp atışı yok dedi.Haftaya tekrar görüşmek üzere ayrıldım doktordan aklıma hemen sen geldin.Seninde mide bulantıların vardı yanlış hatırlamıyorsam,doktorumun boşa umit vermiş olabileceğinden korkuyorum . Hakkımızda hayırlısı diyorum Elden ne gelir başka ama moral olarak biraz çökmüş durumdayım baş ağrımı buna bağlıyorum...Bu arada mide bulantım için serum önerdi istemedim, EMEDUR DİYE BİR İLAÇ VERDİ...
canını yakmıyacaksa nasıl oldu herşey yolunda değilmiydi çok üzüldüm inan ama şöyle bir gerçek var teselli olacaksa tabiatin kendini dengelemesi için genelde engelli bebekler düşüyormuş birde bu açıdan bak kendini yıpratma.
Benimde çok bulantım var serum geçiriyormu bulantıyı artık su içerken bile korkuyorumilkduyansenol GEÇMİŞ OLSUN İnşallah tez zamanda kendini toparlarsın ve tekrar yaşarsın bu duyguyu.Dün doktora gittimde garip ama benimde kese görünüyor kalp atışı yok.Mide bulantım had safhada bitkinlik baş ağrısıyla...Mide bulantıların ben umutlandırıyor ama kalp atışı yok dedi.Haftaya tekrar görüşmek üzere ayrıldım doktordan aklıma hemen sen geldin.Seninde mide bulantıların vardı yanlış hatırlamıyorsam,doktorumun boşa umit vermiş olabileceğinden korkuyorum . Hakkımızda hayırlısı diyorum Elden ne gelir başka ama moral olarak biraz çökmüş durumdayım baş ağrımı buna bağlıyorum...Bu arada mide bulantım için serum önerdi istemedim, EMEDUR DİYE BİR İLAÇ VERDİ...
Benimde çok bulantım var serum geçiriyormu bulantıyı artık su içerken bile korkuyorum
Sagol canim doktora diycem dağ gibi kadındım şimdi rüzgar esse kırılıcam 1.5 haftada 4 kg verdimBenimde midem cok bulanıyor du dr premesis diye bi ilac verdi hem vitamin hem bulantiya iyi geliyormus ben kullaniyorim 2 3 gündür iyi baya bide dramamine verdi o da bulantı için diğeri hafif kalırsa bunu da al dedi
Sagol canim doktora diycem dağ gibi kadındım şimdi rüzgar esse kırılıcam 1.5 haftada 4 kg verdim
Zencefilli şekerleme aldim ve 1 paket kuru zencefil..hem sekeri emiyorum hemde otekini kokluyorum rahatlatti beni bugun biraz birazda kola içtim artik dayanamadim malum kola bulantiyi keser mecburen az bisey götürdük..yarin doktora gideyim yazdirayim ilaclari bide bebisimin kalp atislarini duyayim bakalim insallahcbi sorunla karsilasmamYapma yaa bencede söyle mutlaka zehir olmuştu bana geceler şimdi şükür rahat uyuyorum ama brnim mide bulantim aksamlari olduğu için iştahim da bi değişiklik olmadı aksine 2 kg ye yakın kilo aldım
Zencefilli şekerleme aldim ve 1 paket kuru zencefil..hem sekeri emiyorum hemde otekini kokluyorum rahatlatti beni bugun biraz birazda kola içtim artik dayanamadim malum kola bulantiyi keser mecburen az bisey götürdük..yarin doktora gideyim yazdirayim ilaclari bide bebisimin kalp atislarini duyayim bakalim insallahcbi sorunla karsilasmam
Zekai tahire 4 vardiyasina gitcem sende ankaradasin demiGit tabi ys ins hersey yolundadir kaçta gideceksin haberdar et
Benim gibimi olmak istiyorsun neredeyse 5 kg vermis olcam 1.5 haftada...hicbisey yeme kokudan herseyden tiksinti duy yediğini korkarak ye bi müddet sonra hepsi geri çıkacak zaten..bak nasıl kilolar gider ya....herşeyin hayırlısı...kilonun da zayıflığın da....Kızlar kilo almayi nasıl durdurabilriiz en azından ilk 3 ay
Zekai tahire 4 vardiyasina gitcem sende ankaradasin demi
Iyidir şimdilik bize yakın diye gidiyorum sen nereye gidiyonEvet ankaradayim bende memnun musun ordan
Iyidir şimdilik bize yakın diye gidiyorum sen nereye gidiyon
Baya uzak zekai tahire ...burası iyi bir doğum hastanesi donanımlı.çok tercih ediliyorBen etimesgut tarafindayim etimed e gidiyordum da degistircem başka bi yer bakıyorum simdi
Baya uzak zekai tahire ...burası iyi bir doğum hastanesi donanımlı.çok tercih ediliyor
Evet onun için ben de geç vakitte gidicem neyse hayırlısıDoğrudur da hem bana çok uzak hem de xok kalabalik bi hastane . Bakalım nasıl olcak
allah hem iyilik versin hemde sabır versin canım.gebelik kesesi büyümemişti kalp atımı yoktu gelişim geri yani o yüzden kürtaj oldum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?