merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım daha doğrusu sonunda katıldım :) 3.5 yıldır evliyim sonunda hamileyim artık allahıma binlerce şükür olsun ne güzelmiş bu duygu çatlatma aşılama herseyi denedim tam tüp bebeğe karar verdik hamile kaldım allah isteyen herkese naip etsin hemen hepimizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhhhh bende 8 haftalığım tam yarın ama bi belirtim yok çok şükür sadece göbeğim çıktı gibi hemen sanırım iç karnım dar :)
yok cnm bende kestim kendi folik asitimi,bu arada ben yarın kürtaj olucam ,az önce kendi doktoruma gittim,dün gittiğim doktor kalp atışı ses yok dedi ama ben bişeylerin hareket ettiğini gördüm ,bugün doktorum kese gelişmemiş dedi,kalp atışıda olması gerekli dedi,dünkü kadında sanki gerilik var demişti oğluma laf anlatmaktan dinleyemedim,emin olamamakla birlikte tekrar tekrar sordum ama olumsuz ilk kez başıma böle bişey geldi.sizi buradan böyle takip edicem kısmet olmamakla birlikte ne yapalım,benim anlamadığım bu bayan doktor yeni başlamış dedi dün bana keseden anladım aslında geçen haftaki ile aynı boyuttaydı hiç büyümemişti allahım deliricem
Canım bende devlete gidiyorum . Maddi en ufak sıkıntım yok fakat devlette dr um çok iyi ve içime sindiği için çok mutluyum.Ben devlete gidicem diyince herkes uzaylıymışım gibi bakıyor ama düzgün doktor olunca ne önemi var sanki , illaki dikkat edilecek ama sakınan göze çöp batar derler çok usteleyip testm teste gitmek istemiyorum , bu arada çok teşekkür ederim evlendikten sonra sürekli enfeksiyon veya iltihap oluyordu çok korktum olmayacak diye 1 sene olacak neredeyse ilacı bırakalı hiç beklemiyordum çok değişik bir duygu rabbim olmayanlara da versin inşallah
Bana şişli etfali önerdiler kötüyse zaten devam etmem maddiyattan ziyade iyi bir doktor olduktan sonra özellere para yağdırmak bana gereksiz geliyor doğum dışında özele gitmeyeceğim sanırım :)Canım bende devlete gidiyorum . Maddi en ufak sıkıntım yok fakat devlette dr um çok iyi ve içime sindiği için çok mutluyum.
Canım Çok gecmiş olsun..Allah diger evladına saglık sıhat versin..İnşallah yine güzel haberler alırsın..
Ben aldım nasıl düşünürsen öyle olur benim bebeğime bişey olmayacak deyip biraz kıyafet alıp hevesimi biraz da olsa bastırdım şimdi de kendimi zor da olsa cinsiyeti belli olana kadar tutuyorum bundan sonra cinsiyetine göre alış veriş yapacağımMerhaba anne adayları, bebişinize bir şey aldınız mı, almadıysanız ne zaman almayı düşünüyorsunuz. Alınacak çok şey var, son ana kalmasın diyorum bende. Maddi yöndende yük olur hepsini birden almaya kalkışırsam.
Mantıklı olan 12-14. haftadan sonra sanki, düşük riski azalınca
Bulanti habi kullan bana buradaGunaydın kızlar nasılsınız,
ben 7 hafta ıcerısınderyım son 3 gundur cok belım agrıyor ve mıde bulantılarım cok fena hocborsey yıyemıyorum yemekten sogudum resmenbel agrısı sorunu yasıyormusunuz sızde
Premesis habını eczaneden git al zaten devlet ödemiyor tamamen bitkisel.banada bihayaldi arkadaşım burda söyledi sagolsun.ben de şimdilerde yaşama geri döndüm...çok iyi hemen kullan......bihayaldi nerdesiiiiiiiinnnnnnGunaydın kızlar nasılsınız,
ben 7 hafta ıcerısınderyım son 3 gundur cok belım agrıyor ve mıde bulantılarım cok fena hocborsey yıyemıyorum yemekten sogudum resmenbel agrısı sorunu yasıyormusunuz sızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?