Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Arkadaşlar günaydın.Bugün sigorta hastanesine gittim 2 gün önce özelde bebeğide kalp atıslarınıda görememişlerdi,bugün bebeğim kendinide kalp atışlarınıda gösterdi.Herşey normalmiş. 7+1 günlükmüş mercimek.Bebek görünmesi zor bir yerde dedi uğraştı görmek için birsüre.Tansiyonum düşüyordu mide bulantısından ve ıhlamurdan dır dedi,zira sürekli ıhlamur içiyorum ilaç alamayınca malum grip.
Anlaşılan ıhlamur tansiyonu düşürüyormuş bunuda öğrenmiş olduk...

Hayırlı olsun canım :)

Canım Çok gecmiş olsun..Allah diger evladına saglık sıhat versin..İnşallah yine güzel haberler alırsın..

Merhaba kızlar, ben bugün hafif bir kanamam Olduğu için doktora gittim, normalde randevum 1 hafta sonra olacaktı ama ilk kez kanama ile karsilasinca tedirgin oldum gittim. Doktor baktı herşey normal dedi, sat a göre 8+3 geçen hafta göremediği kalp atışı ve bebeğin kendisini bugün gördü çok şükür. Yani daha görmedim duymadım diyip strese girmeyin boşuna. Bebişin gelişimine göre 7+3 dedi. Sizde de kanama oldu m hiç?

Merhaba herkese ,dun hamile olduğunu öğrendim çok mutluyum tahminen 4haftalık yarın sağlık ocağında kan testi yaptıracağım ama kontroller için devlete gitmek istiyorum ama herkes özele gitmem gerektiğini söylüyor ben sadece dogumu özelde düşünüyorum siz ne dersiniz

Merhaba A ayza52 hayırlı olsun, Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben ilk devlete gittim nedeni de gereksiz şeyleri yaptırmıyor sonuçta devlet, özel para için senden olur olmaz şeyler isteyebilir. Devlette gittigim doktor benimle pek ilgilenmedi bir hasta giriyor diğeri çıkıyor, tabi zeynep kamil gibi dogum ve gebelik konusunda uzman olmus hastaneler farklı olabilir. Ben şuan özele gidiyorum, 4 hafta içerisinde 3 doktor değiştim. İlk doktorum daha 5. Haftadayken benden doppler testi istedi kalp atışını duymak için, İnternette bu testin 20. Haftada yapıldığını okuyunca güvenim azaldı başka doktora gittim sordum gerek yok o teste daha erken dedi. Yani eğer devlette iyi bir doktor bulduysan boşver özeli

Ben devlete gidicem diyince herkes uzaylıymışım gibi bakıyor ama düzgün doktor olunca ne önemi var sanki , illaki dikkat edilecek ama sakınan göze çöp batar derler çok usteleyip testm teste gitmek istemiyorum , bu arada çok teşekkür ederim evlendikten sonra sürekli enfeksiyon veya iltihap oluyordu çok korktum olmayacak diye 1 sene olacak neredeyse ilacı bırakalı hiç beklemiyordum çok değişik bir duygu rabbim olmayanlara da versin inşallah

arkadaşlar merhaba bnde 9 haftaya girdim bugün.ama 3 gündür çok stresli ve sıkıntılı günler yaşıyorum ağladıkça snirlendikçe karnımda kramplar oluşuyor..2 gündürde alt tarafımdan kasığımın sağ tarafına iğne batması gibi bir ağrı giriyor bu ağrı anlık oluyor ve omzuma kadar hisssediyorum aralıklarla ağrım oluyor ve akıntım oluyor..düşük için progestan filan kullanıyorum...kimisi rahim büyümesi dyor kimisi başka bişey yarın doktora gidicem ama korkuyorum yne de böyle bişey yaşayan var mı?

Genel kontrole git canım bence ben bile erken ama sancılar mevcut ama stresli durumdayım diyorsun için rahatlasın , şuan senden değerli hiçbirşey yok bebeğini koruyacak olanda sensin sadece internetten okuyup içimizi rahatlatmak yerine bir bilene danışmak daha doğru

Merhaba hanımlar bnde 12 kasımda hamile kaldım şuan 1 aylık hamileyim çok mutluyum mide bulantim flan belirtiler yok ama gögüslerim çok ağrıyor aşırı inşallah bulantım olmaz ya

Canım bende devlete gidiyorum . Maddi en ufak sıkıntım yok fakat devlette dr um çok iyi ve içime sindiği için çok mutluyum.

Canım bende devlete gidiyorum . Maddi en ufak sıkıntım yok fakat devlette dr um çok iyi ve içime sindiği için çok mutluyum.
Bana şişli etfali önerdiler kötüyse zaten devam etmem maddiyattan ziyade iyi bir doktor olduktan sonra özellere para yağdırmak bana gereksiz geliyor doğum dışında özele gitmeyeceğim sanırım :)

Merhaba anne adayları, bebişinize bir şey aldınız mı, almadıysanız ne zaman almayı düşünüyorsunuz. Alınacak çok şey var, son ana kalmasın diyorum bende. Maddi yöndende yük olur hepsini birden almaya kalkışırsam.
Mantıklı olan 12-14. haftadan sonra sanki, düşük riski azalınca

Ben aldım nasıl düşünürsen öyle olur benim bebeğime bişey olmayacak deyip biraz kıyafet alıp hevesimi biraz da olsa bastırdım şimdi de kendimi zor da olsa cinsiyeti belli olana kadar tutuyorum bundan sonra cinsiyetine göre alış veriş yapacağım

Gunaydın kızlar nasılsınız,

ben 7 hafta ıcerısınderyım son 3 gundur cok belım agrıyor ve mıde bulantılarım cok fena hocborsey yıyemıyorum yemekten sogudum resmen bel agrısı sorunu yasıyormusunuz sızde

Bulanti habi kullan bana burada
Premesis habını eczaneden git al zaten devlet ödemiyor tamamen bitkisel.banada bihayaldi arkadaşım burda söyledi sagolsun.ben de şimdilerde yaşama geri döndüm...çok iyi hemen kullan......bihayaldi nerdesiiiiiiiinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…