Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Burdayım kuzuum iyi gelmesine çok sevindim :)

Burdayım kuzuum iyi gelmesine çok sevindim :)
3 gündür boğazımdan rahat yemek geçiyor sabah biraz çıkardım ama olsun ilacı alınca en azından günü çıkarıyoruz artık.....benim bugün bebiş 8+4 ve doktor herşey yolunda dedi ama kalp atışlarını dinletmediler henüz çok küçük zararlı diyorlar sizede öyle dediler mi

Bunu bende duydum bi kaç defa ama bizim dr 7. Haftada dinletti valla bizde bugün 8+3 olduk mide bulantılarım artıyor bazı aksamlar ilaç fayda etmiyor

Bunu bende duydum bi kaç defa ama bizim dr 7. Haftada dinletti valla bizde bugün 8+3 olduk mide bulantılarım artıyor bazı aksamlar ilaç fayda etmiyor
Benim içim kaynıyor akşamları ama çıkarmıyorum....eczacı dediki günde 3 adete kadar atabilirsin..ben şimdilik 1 atıyorum

Bende çıkarmıyorm ama böylesi de çok kotu yaa benim dr um da 2 kez al dedi ama bende 1 defa alıyorum şimdilik 3 ay dolana kadar kullan dedi
ya bende bugün 8+5 oldum kızlar iyiydim bugüne kadar kendime nazar ettim sanırım hiç bişey yiyemşyorum sabahtan beri kötü oldum kumuyorum ama midem ağzımda sürekli leblebi yiorum ama hiç faydası yok

haklısın canım ama bende 4. ay bitikten sonra yavaş yavaş bakıcam dün arkadaşlarım hayırlı olsun diye tulum bere eldiven çoap getirmişler küçük şeyler ama o kadar fena oldumki ilk defa bebek kıyafeti gelince eve çok fena oldum ağlıcaktım çok güzel bi duygu bian önce almak istiyorum

ya bende bugün 8+5 oldum kızlar iyiydim bugüne kadar kendime nazar ettim sanırım hiç bişey yiyemşyorum sabahtan beri kötü oldum kumuyorum ama midem ağzımda sürekli leblebi yiorum ama hiç faydası yok

Yok xanim ua hicbirsey iyi gelmiyor cubuk kraker vişne suyu fln iyi geliyor biraz ama kısa süreli malesef :/ ins kısa zamanda geçer ya

Arkadaşlar merhaba,2 hafta önce akıntı olduğu için doktor Progestan vermişti ben de 5 gün kullanıp geçince kendim bıraktım.2 gün önce de 4 5 damla kanamam oldu hemen yine Progestan aldım dünden beri kahverengiye döndü. Daha çok Wc de iken geliyor. Çarşamba günü kontrolüm var onu beklemeli miyim yoksa acil gitmeli miyim doktora? Başına böyle bir durum gelen oldu mu?

Canım ya inşallah bisi çıkmaz doktoruna bilgi ver genede!!! Benimde akıntım oluyor o kadar koyuki sarı rengi bazen çok acık kahve rengi bile olabiliyor ama sıkıntı olur mu bilmyrm şuan sen söyleyince panik oldum be ilaç kullanmıyorum folikasit dışında ., ?!?!?!?

Doktor bana akıntı normal olabilir ama yine de ilacını verelim demişti 3 4 tane alıp bırakmıştım. Kanama olduğunda da hapşırınca rahmimde birden kasılma ve Çok acı oldu ona bağlıyorum ama bilemiyorum tabi şuan normale döndü

Kizlar 9+4 teyim ben de bulanti yok arada tiksinti oluyor sadece ama bgnden itibaren bas donmem artti sizde de bas donmesi sorunu var mi acaba?

kızlar alakasız belki soracağım ama çok önemli benim için.. Canım hep tatlı çekiyor çalışmamdan dolayı ikide bir tatlı yiyemediğimden evde de olsun ofistede küçük meyveli eşekrlerden aldım gün boyu tüketiyorum bu zararlımı sizce...

Merhaba kızlar benimde deterjan kokulari beni etkiliyor elektrik süpürgesi kokusu.bide midem aç kalsın anında bulaniyor geniz akıntısı olan varmı? Benim bu akıntı dan midem daha çok bulaniyor rabbim kucagimiza sağ salim aldirir inşallah

Kızlar bebişinize hemen oda yapmayı düşünüyor musunuz?

ben bebek odası mobilyalarına internette bakınmaya başladım bile, fikir edindim. 4. aydan sonra odayı hazırlamayı düşünüyorum. Alış verişi odayı son ana bırakan anneler oluyor, o riske nasıl giriyorlar anlamıyorum. Rahat ve stressiz bir şekilde almak varken son ayda karnın burnunda koşturmak pek mantıklı gelmiyor bana

Ben de senin gibi yapacağım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…