Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Teşekkür ederim ilk tebrik seninki. :) Ama bu test kesin doğru değilmiş. O yüzden çok sevinmek istemiyorum... Hastanelerde bugün öğleden sonra tatil
canım test neden kesin değilmiş ? adetine kac gün vardı? hangi testi kullandın genelde negatif cıktıgında kesın değil deniyor

canım test neden kesin değilmiş ? adetine kac gün vardı? hangi testi kullandın genelde negatif cıktıgında kesın değil deniyor
miratech diye bişe üstünde öyle yazıyor 3 gün gecikti negatifte de pozitifte de yanılma payı oluyormuş. dün gece uyku haram oldu valla eşimde ben de stres mi mutluluk mu anlayamadık. sabaha kadar oturduk tam sevinemedik teste öyle yazdığı için.

kan testi yapamıyorsan baska marka al test canım ve tekrar dene :) ama bence hamilesin

tebrikler :) bire kadar çalışıyorlar kan vermeye yetişebilirsin belki. bugün kan verirsin pzartesi de sonuç alırsın hem pozitifse tekrar kan verip artışına da bakabilirsin pazartesi
çok hızlıyım sevgili baldan_madam ultrasonda baktı doktor bişey göremedi. kan verdim bakalım ne çıkacak Allahtan hayırlısı inşallah

çok hızlıyım sevgili baldan_madam ultrasonda baktı doktor bişey göremedi. kan verdim bakalım ne çıkacak Allahtan hayırlısı inşallah
canım usg de ılk basta gozukmez buyumesi lazım yada altan usg ıle bakması lazım :) ınsallah güzel haberler gelir ama bence hamilesin sağlıkla al kucağına canım

canım usg de ılk basta gozukmez buyumesi lazım yada altan usg ıle bakması lazım :) ınsallah güzel haberler gelir ama bence hamilesin sağlıkla al kucağına canım
amin teşekkür ederim. inşallah. allahım isteyen herkese nasip etsin içinde de bana

bat 2 kasım her ay bi umut bi heyecan bakalım kısmet :)

Merhab kızlar bu gün 44 gunumdeyim bu süre zarfında 2 idrar testi yaptım negatif ama kasik ağrım bel ağrım özellikle ayakta durunca çok yürüyünce akıntı geliyor her seferinde adet oldum sanıyorum ama akıntı oluyo beyaz gazim oluyor sizce gebe olnilirmiyim ilk defa bu kadr geciktim hiç böyle olmazdım adetlerin 30 35 arası olur kan testi yaptırdım sonucunu bekliyorum

canım tebrik ederim hamilesin :) :) :) testler negatifte yanılma yapar pozitifte cok zor tadını cıkar strese girme dikkat et kendine darısı başımıza

doktordan geliyorum. foliküle girmiş hareketlenmeye başlamış bir yumurtan yok dedi. rezervde yumurta çok ama büyümüyorlar işte ve yine büyümemişler. üstelik incir kürü yapıyorum. adetin 10. gününde 10 mm ye yakın olması gerekiyordu dedi.. bu ay da olmayacak silin beni. Allah benim anne olmamı istemiyor galiba diyorum sonra hayırlısı böyle geç olacak demek diyorum. hiçbir şeyin anlamı da faydası da yok. o büyümez olasıca yumurta büyümedi mi olmuyor. Allah istemedikten sonra büyüse de olmuyor.. ben vazgeçtim artık... imtihanımız da buymuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…