- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi caninfistigi
-
hoşgeldin :)benide ekleyin bat 21 kasım
İnşallah bir dahaki aya gerek kalmazaminnnnnn :) kesinlikle öyle bu aydan sonra aynı şeyi deniycem tutmamışsa eğer bende tabi becerbilirsem =)
testte iki çizgi çıktı.... imdatttt hastaneye gitcemtest yap canım :)
niye imdat diyorsun hamilesin o zaman tebrikler :))testte iki çizgi çıktı.... imdatttt hastaneye gitcem
Teşekkür ederim ilk tebrik seninki. :) Ama bu test kesin doğru değilmiş. O yüzden çok sevinmek istemiyorum... Hastanelerde bugün öğleden sonra tatilniye imdat diyorsun hamilesin o zaman tebrikler :))
tebrikler :) bire kadar çalışıyorlar kan vermeye yetişebilirsin belki. bugün kan verirsin pzartesi de sonuç alırsın hem pozitifse tekrar kan verip artışına da bakabilirsin pazartesitestte iki çizgi çıktı.... imdatttt hastaneye gitcem
canım test neden kesin değilmiş ? adetine kac gün vardı? hangi testi kullandın genelde negatif cıktıgında kesın değil deniyorTeşekkür ederim ilk tebrik seninki. :) Ama bu test kesin doğru değilmiş. O yüzden çok sevinmek istemiyorum... Hastanelerde bugün öğleden sonra tatil
miratech diye bişe üstünde öyle yazıyor 3 gün gecikticanım test neden kesin değilmiş ? adetine kac gün vardı? hangi testi kullandın genelde negatif cıktıgında kesın değil deniyor
kan testi yapamıyorsan baska marka al test canım ve tekrar dene :) ama bence hamilesinmiratech diye bişe üstünde öyle yazıyor 3 gün geciktinegatifte de pozitifte de yanılma payı oluyormuş. dün gece uyku haram oldu valla eşimde ben de stres mi mutluluk mu anlayamadık. sabaha kadar oturduk tam sevinemedik teste öyle yazdığı için.
çok hızlıyım sevgilitebrikler :) bire kadar çalışıyorlar kan vermeye yetişebilirsin belki. bugün kan verirsin pzartesi de sonuç alırsın hem pozitifse tekrar kan verip artışına da bakabilirsin pazartesi
canım usg de ılk basta gozukmez buyumesi lazım yada altan usg ıle bakması lazım :) ınsallah güzel haberler gelir ama bence hamilesin sağlıkla al kucağına canımçok hızlıyım sevgilibaldan_madam ultrasonda baktı doktor bişey göremedi. kan verdim bakalım ne çıkacak Allahtan hayırlısı inşallah
amin teşekkür ederim. inşallah. allahım isteyen herkese nasip etsin içinde de banacanım usg de ılk basta gozukmez buyumesi lazım yada altan usg ıle bakması lazım :) ınsallah güzel haberler gelir ama bence hamilesin sağlıkla al kucağına canım
amin canım allah isteyen herkese nasip etsinamin teşekkür ederim. inşallah. allahım isteyen herkese nasip etsin içinde de bana
:) ultrason için küçüktür zaten daha kan testinin sonucunu ne zaman alacaksın? haber ver bizlere de :)çok hızlıyım sevgilibaldan_madam ultrasonda baktı doktor bişey göremedi. kan verdim bakalım ne çıkacak Allahtan hayırlısı inşallah
Kızlar beni alıntılarsanız ya da C caninfistigi derseniz araya kaynamadan hepinizi eklerim. Şimdi kolay oluyor daha 2 sayfa ama 5-6 sayfa olunca arada kaybolmasın batlar:)
Kaldı mı umutlar Kasıma. Kasımın sonunda yapacağımız bir seyehatten ötürü bu ay denesek mi denemesek mi derken gene de başlık açmaya karar verdim. Haydi batlarınızı söyleyin de ekleyeyim :)
@kuzum87.....................25 Ekim
@nazarnur.....................1 Kasım
@BaharKenan35.................1 Kasım
hapsuu .......................1 Kasım
@Siyahsever_devrimci_.........1 Kasım
@Gamzeli0603..................3 Kasım
@Hijyenik.....................4 Kasım
@fatmaelifnur.................4 Kasım
@hasgulfidan..................4 Kasım
@MY HUSBAND...................4 Kasım
S sseevvggii ...................4 Kasım
@Diamond_Sparkle..............4 Kasım
@aysegulll_hakan37............6 Kasım
@darkgirl1906.................6 Kasım
@psikokalp ...................7 Kasım
@melekistiyorum...............7 Kasım
@isaretkiz....................7 Kasım
@Krizantem cicegi.............7 Kasım
@Lknrokan35...................8 Kasım
@Mavisareg....................8 Kasım
@deepandfury..................8 Kasım
@Hakanbetul...................9 Kasım
@blondgunes..................11 Kasım
@Sassy001....................11 Kasım
C caninfistigi ................12 Kasım
@Dry75tgl....................12 Kasım
@Semaa166....................12 Kasım
@hopealways..................12 Kasım
uydurukpirenses .............12 Kasım
@eslemsin....................12 Kasım
@zifan ......................14 Kasım
@Kozlenmis patates...........14 Kasım
@GorTuu......................15 Kasım
@Gamzemdwf...................15 Kasım
@Yusra91.....................16 Kasım
@berraksudakibalik...........16 Kasım
baldan_madam .................18 Kasım
@aysesahra...................19 Kasım
@_Biyolog_D..................19 Kasım
@purki90.....................19 Kasım
@Aliye40.....................21 Kasım
@nevergiveup33...............22 Kasım
miratech diye bişe üstünde öyle yazıyor 3 gün geciktinegatifte de pozitifte de yanılma payı oluyormuş. dün gece uyku haram oldu valla eşimde ben de stres mi mutluluk mu anlayamadık. sabaha kadar oturduk tam sevinemedik teste öyle yazdığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?