Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Kizlar yardim plsss bat 6 kasim ama su anda mide bulantim bel agrim ve sol kasigimda agri var yururken bacagimi cekemiyorum nerdeyse herhangi bir agir kaldirmam olmadi akintimda var hamilelik belirtisi olabilir mi bu kadar erken cikarmiki

Kizlar yardim plsss bat 6 kasim ama su anda mide bulantim bel agrim ve sol kasigimda agri var yururken bacagimi cekemiyorum nerdeyse herhangi bir agir kaldirmam olmadi akintimda var hamilelik belirtisi olabilir mi bu kadar erken cikarmiki

bu ay aynı şeyleri yaşamıştım hatta kahverengi çamurumsu leke bile gelmişti. Sonuç; bugün adetim bitti.

Ama senin inş olur. İnş gebeliktir.
Yanlış anlama, amacım muhalefet olmak değil ama kendini cok kaptırma nolur. Üzülen sadece sen oluyosun sonra

Haklisin canim oyle tabi olmazsada uzulmeyecegim. Ama simdiye kadar hic bir donem boyle bisey olmadi bende hayirlisi artik bakalim saol cevap verdigin icin canim

Bat 7 kasım

9 gun kadarcik gec kalkisim konuya ama benide eklerseniz sevinirim.. bat 4 kasim

kimyasal nedir ben bilmiyorum.. lütfen yazar mısınız? dış gebelik mi?

Yok çok farkli.. yumurtanin dollenip rahime tutunamama durumudur. dollenen yumurta olusur veya sağliksiZOlusursa rahime tutunamiyo vucutta biraz gec olarak disari atiyor. bu da adet g3cikmene ve bhcg hormonunda artis gozleniyor.. fakat vucut attigi icin 45 50 gunler arasinda kanaman gerceklesiyor. biraz uzun suruyor adet kanamasina gore..

anladımmm hepimizin hakkında hayırlısı Allahtan...

Herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
Pazartesi günü iyi bir sonuç almayı da diliyorum.
Ve isteyen herkesin annelik duygusunu tatmasını canı gönülden istiyorum...
Hepimizin hakkında hayırlısı

Bende hepimizin cumhuriyet bayramini kutlarim.. umarım daha nice 93 yillar goruruz..

Kimyasal gebelik allahin en kotu cezalarından biri.. kan degerin kaca kadar yükselmişti ? kacinci gununde kanaman oldu..
Adetim iki gun gecikince yaptirmistim kan testi 15 kusurdu tekrar baktirmadim, bu degerden bes gun sonra da yani adet tarihimden bi hafta sonra kanamam basladi cok daha basiydi benimkisi. daha kotusu de var tatlim dis gebelik veya ilerleyen haftalarda kurtaj olmak. Kimyasalda vucut adetle atabiliyor ve yeniden gebe kalmak icin beklemiyosun bi sure, calismalara aynen devam en azindan ama digerleri en az uc ay bekletiyo dr.lar rahim toparlansin diye. ben cok uzuldum ilk once kimyasal i bilmiyodum ama arastirinca dedim ki şükürler olsun Allah korumus.

Benim normalde bes gun suren kanamam alti yedi gun sürmüştü.

Rüyalarıma giriyor her gecem her gecem geçen gece erken doğum yaptığımı gördüm. Küçücük elim kadar ama çok güzel bi bebekti. Bu sabahta rüyamda hamileyim kesin o yüzden aşeriyorum diyorum. Kıvırcık yemişim çok küçükken o kıvırcıktan istiyorum tadını hatırlıyorum nasıl güzel sulu sulu. Hayrolsun ne diyeyim...
Bat 7 kasım kızlar. Allah hepimize nasip eder inşallah.

Çok iyi biliyorum yasadim bu durumu ramazan bayramindan sonra ben ilk olcturdugumde kanda 59.1 cikti 2 gun sonra 61.3 olmustu.. artisin az oldugunu gorunce doktora gittim ve o dedi.. yikildim ama dis gebelikden daha oyodi dedigin gibi..en azindan hamile kalabiliyordum onu ogrendim. sonra bende progestoron hormonu artis gosterdi yani vucudum sut hormonu uretmis.. kimyasal gebelikden sonra goğus agrisi cekenler 2 ay sonrasinda da baslayaniliyor hemen hormonlariniza baktirim derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…