- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Hayırlısı olsun canım güzel heyecanlar bunlar keyfini çıkarpazartesiye kaldımmm beklemelerdeyim.. vericem sabah gidip gelince hemennn
teşekkür ederim darısı başınaHayırlısı olsun canım güzel heyecanlar bunlar keyfini çıkar
Yok cnm erkenden kafamı bulandirmak istemiyorum aslında kana gitsem çıkar olup olmadığı ama yok cesaretim yok herseyden önce nasip bakalım bekliyoruznazarnur , @BaharKenan35 , @Siyahsever_devrimci_ nasıl gidiyor kızlar? İlk haberlerimiz sizden gelecek mi? Erken gebelik testi yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Kizlar yardim plsss bat 6 kasim ama su anda mide bulantim bel agrim ve sol kasigimda agri var yururken bacagimi cekemiyorum nerdeyse herhangi bir agir kaldirmam olmadi akintimda var hamilelik belirtisi olabilir mi bu kadar erken cikarmiki
bu ay aynı şeyleri yaşamıştım hatta kahverengi çamurumsu leke bile gelmişti. Sonuç; bugün adetim bitti.
Ama senin inş olur. İnş gebeliktir.
Yanlış anlama, amacım muhalefet olmak değil ama kendini cok kaptırma nolur. Üzülen sadece sen oluyosun sonra
Kızlar beni alıntılarsanız ya da C caninfistigi derseniz araya kaynamadan hepinizi eklerim. Şimdi kolay oluyor daha 2 sayfa ama 5-6 sayfa olunca arada kaybolmasın batlar:)
Kaldı mı umutlar Kasıma. Kasımın sonunda yapacağımız bir seyehatten ötürü bu ay denesek mi denemesek mi derken gene de başlık açmaya karar verdim. Haydi batlarınızı söyleyin de ekleyeyim :)
@kuzum87.....................25 Ekim
nazarnur .....................1 Kasım
@BaharKenan35.................1 Kasım
@hapsuu.......................1 Kasım
@Siyahsever_devrimci_.........1 Kasım
@yenigelinim..................2 Kasım
@Gamzeli0603..................3 Kasım
@Hijyenik.....................4 Kasım
@fatmaelifnur.................4 Kasım
@hasgulfidan..................4 Kasım
@MY HUSBAND...................4 Kasım
@sseevvggii...................4 Kasım
@Diamond_Sparkle..............4 Kasım
A aysegulll_hakan37 ............6 Kasım
@darkgirl1906.................6 Kasım
@psikokalp ...................7 Kasım
@melekistiyorum...............7 Kasım
@isaretkiz....................7 Kasım
Krizantem cicegi .............7 Kasım
@Lknrokan35...................8 Kasım
M Mavisareg ....................8 Kasım
@deepandfury..................8 Kasım
@Hakanbetul...................9 Kasım
@TamBirAzize..................9 Kasım
@blondgunes..................11 Kasım
@Sassy001....................11 Kasım
C caninfistigi ................12 Kasım
@Dry75tgl....................12 Kasım
@Semaa166....................12 Kasım
@hopealways..................12 Kasım
@uydurukpirenses.............12 Kasım
@eslemsin....................12 Kasım
@zifan ......................14 Kasım
@Kozlenmis patates...........14 Kasım
@GorTuu......................15 Kasım
@Gamzemdwf...................15 Kasım
@Yusra91.....................16 Kasım
@berraksudakibalik...........16 Kasım
baldan_madam .................18 Kasım
@aysesahra...................19 Kasım
@_Biyolog_D..................19 Kasım
@purki90.....................19 Kasım
@Aliye40.....................21 Kasım
@tugsem_10...................21 Kasım
@nevergiveup33...............22 Kasım
Ben de kıbrıstayım canım.günaydın :) kıbrısın güneşinden biraz yollayalım ankaraya:) bize henüz kış gelmedi:)
Kızlar beni alıntılarsanız ya da C caninfistigi derseniz araya kaynamadan hepinizi eklerim. Şimdi kolay oluyor daha 2 sayfa ama 5-6 sayfa olunca arada kaybolmasın batlar:)
Kaldı mı umutlar Kasıma. Kasımın sonunda yapacağımız bir seyehatten ötürü bu ay denesek mi denemesek mi derken gene de başlık açmaya karar verdim. Haydi batlarınızı söyleyin de ekleyeyim :)
@kuzum87.....................25 Ekim
nazarnur .....................1 Kasım
@BaharKenan35.................1 Kasım
@hapsuu.......................1 Kasım
@Siyahsever_devrimci_.........1 Kasım
@yenigelinim..................2 Kasım
@Gamzeli0603..................3 Kasım
@Hijyenik.....................4 Kasım
@fatmaelifnur.................4 Kasım
@hasgulfidan..................4 Kasım
@MY HUSBAND...................4 Kasım
@sseevvggii...................4 Kasım
@Diamond_Sparkle..............4 Kasım
A aysegulll_hakan37 ............6 Kasım
@darkgirl1906.................6 Kasım
@psikokalp ...................7 Kasım
@melekistiyorum...............7 Kasım
@isaretkiz....................7 Kasım
Krizantem cicegi .............7 Kasım
@Lknrokan35...................8 Kasım
M Mavisareg ....................8 Kasım
@deepandfury..................8 Kasım
@Hakanbetul...................9 Kasım
@TamBirAzize..................9 Kasım
@blondgunes..................11 Kasım
@Sassy001....................11 Kasım
C caninfistigi ................12 Kasım
@Dry75tgl....................12 Kasım
@Semaa166....................12 Kasım
@hopealways..................12 Kasım
@uydurukpirenses.............12 Kasım
@eslemsin....................12 Kasım
@zifan ......................14 Kasım
@Kozlenmis patates...........14 Kasım
@GorTuu......................15 Kasım
@Gamzemdwf...................15 Kasım
@Yusra91.....................16 Kasım
@berraksudakibalik...........16 Kasım
baldan_madam .................18 Kasım
@aysesahra...................19 Kasım
@_Biyolog_D..................19 Kasım
@purki90.....................19 Kasım
@Aliye40.....................21 Kasım
@tugsem_10...................21 Kasım
@nevergiveup33...............22 Kasım
Benim de 8 Kasım, ama bu ay kimyasal gebelik geçirdiğim için gecikme ihtimali yüksek :)
kimyasal nedir ben bilmiyorum.. lütfen yazar mısınız? dış gebelik mi?Kimyasal gebelik allahin en kotu cezalarından biri.. kan degerin kaca kadar yükselmişti ? kacinci gununde kanaman oldu..
kimyasal nedir ben bilmiyorum.. lütfen yazar mısınız? dış gebelik mi?
anladımmm hepimizin hakkında hayırlısı Allahtan...Yok çok farkli.. yumurtanin dollenip rahime tutunamama durumudur. dollenen yumurta olusur veya sağliksiZOlusursa rahime tutunamiyo vucutta biraz gec olarak disari atiyor. bu da adet g3cikmene ve bhcg hormonunda artis gozleniyor.. fakat vucut attigi icin 45 50 gunler arasinda kanaman gerceklesiyor. biraz uzun suruyor adet kanamasina gore..
Herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
Pazartesi günü iyi bir sonuç almayı da diliyorum.
Ve isteyen herkesin annelik duygusunu tatmasını canı gönülden istiyorum...
Hepimizin hakkında hayırlısı
Adetim iki gun gecikince yaptirmistim kan testi 15 kusurdu tekrar baktirmadim, bu degerden bes gun sonra da yani adet tarihimden bi hafta sonra kanamam basladi cok daha basiydi benimkisi. daha kotusu de var tatlim dis gebelik veya ilerleyen haftalarda kurtaj olmak. Kimyasalda vucut adetle atabiliyor ve yeniden gebe kalmak icin beklemiyosun bi sure, calismalara aynen devam en azindan ama digerleri en az uc ay bekletiyo dr.lar rahim toparlansin diye. ben cok uzuldum ilk once kimyasal i bilmiyodum ama arastirinca dedim ki şükürler olsun Allah korumus.Kimyasal gebelik allahin en kotu cezalarından biri.. kan degerin kaca kadar yükselmişti ? kacinci gununde kanaman oldu..
Benim normalde bes gun suren kanamam alti yedi gun sürmüştü.Yok çok farkli.. yumurtanin dollenip rahime tutunamama durumudur. dollenen yumurta olusur veya sağliksiZOlusursa rahime tutunamiyo vucutta biraz gec olarak disari atiyor. bu da adet g3cikmene ve bhcg hormonunda artis gozleniyor.. fakat vucut attigi icin 45 50 gunler arasinda kanaman gerceklesiyor. biraz uzun suruyor adet kanamasina gore..
Adetim iki gun gecikince yaptirmistim kan testi 15 kusurdu tekrar baktirmadim, bu degerden bes gun sonra da yani adet tarihimden bi hafta sonra kanamam basladi cok daha basiydi benimkisi. daha kotusu de var tatlim dis gebelik veya ilerleyen haftalarda kurtaj olmak. Kimyasalda vucut adetle atabiliyor ve yeniden gebe kalmak icin beklemiyosun bi sure, calismalara aynen devam en azindan ama digerleri en az uc ay bekletiyo dr.lar rahim toparlansin diye. ben cok uzuldum ilk once kimyasal i bilmiyodum ama arastirinca dedim ki şükürler olsun Allah korumus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?