- 20 Ekim 2016
- 250
- 270
- 18
- Konu Sahibi caninfistigi
-
yeni bir ay yeni umutlarve kızlar 1 kasımı bile bekleyemeden adet oldum
inofolic e kendi kendine mi başladın reçeteli değil mi o ilaç ?
ve kızlar 1 kasımı bile bekleyemeden adet oldum
yeni bir ay yeni umutlar
Aynen kafama yattı açıkçası regl biter bitmez mi başlanıyor, kaç gün içmek gerekiyor ?canım bu incir kürüde yumurta rezervi olmayanlar için önerilmiş ama sıkıntılı olmayanlarda kullanabiliyor deneyebilirsin bu sıfırdan en temizden hazır reglinde bitmiş tadıda hiç fena sayılmaz ne dersin
bizimki de halı sahaya gidiyor geldiğinde de bir yerlerini sakatlamış oluyor sinir oluyorum
bende de bir sorun görünmüyor ben de neden olmuyor diye daha çok kuruntu yapıyorum bir sorun söylese de onu çözmeye çalışsam bari diyorum işte böyle kür mür burada öğrenmeye çalışıyorum
yaşım 33 canım. doktora cocuk yapmaya karar verdıgımde kontrol amaclı gittim sorunum yok . zaten birde kızım var. ama bu ay olmadı işte :)canım yaş kaç ev bi sorun var mı yani doktora gittin mi
Hayirlisi olsun tatlim, yeni bat in yine kasima denk gelmis bak birlikteyiz yine :)C caninfistigi benim yeni BAT 24 Kasım :)
yaşım 33 canım. doktora cocuk yapmaya karar verdıgımde kontrol amaclı gittim sorunum yok . zaten birde kızım var. ama bu ay olmadı işte :)
28 yasımda 9 kasımda kızıma hamıle kaldığımı öğrenmiştim :) cok bu buyuk geldi yaşım sana :) buarada ben kıbrıs tan yazıyorum :)kızlar yaşlar kaç birde hangi şehirdesiniz benim 28 ANKARA
ben de çakşır otu aldım birkaç gündür zorla onu yediriyorum balla karıştırıp sabah yine hazırladım evden çıkmadan bıraktım yememişONLAR SDAECE İSTİYOR ZATEN BASKA BİRŞEY YOK ARISÜTÜ POLEN ALDIM DOKUNUYORMUŞ yemedi keçi boynuzu kaynatıyorum ayagına götürürsem söylenerek içiyor yoksa yok diyorum gecen bozuldum artık hevesle yapıyorum diye gidip incir kürümü içmiş hayırlısı bakalım yaş 28 oldu iyi ki geç anne olmak istemiyorum demiştim hahahha buyuk konusmayacagım bi daha ne dediysem yasadım
28 yasımda 9 kasımda kızıma hamıle kaldığımı öğrenmiştim :) cok bu buyuk geldi yaşım sana :) buarada ben kıbrıs tan yazıyorum :)
Ayyy benim de bat 8 kasim olarak görünüyor ve yaş 28 (29 a az kaldi :)) tarih tekerrur edermis :)28 yasımda 9 kasımda kızıma hamıle kaldığımı öğrenmiştim :) cok bu buyuk geldi yaşım sana :) buarada ben kıbrıs tan yazıyorum :)
Kızlarr 5 gün sabah akşam klomen içtim inofolik içiyorum bide glifor kullanıyorum ama çok düzenli değil bugun yumurtalara baktık en büyüğü 11-12 mm çok ağrım oldu büyümüştür diye hevesle gıttım çikolata kistimde var salı günü bidaha bakılcak böyle geçmi büyüyor genelde herkesin ya
28 yasımda 9 kasımda kızıma hamıle kaldığımı öğrenmiştim :) cok bu buyuk geldi yaşım sana :) buarada ben kıbrıs tan yazıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?