Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

inofolic e kendi kendine mi başladın reçeteli değil mi o ilaç ?

yok cnm burdan okudum pco sendromu olan kişiler kullanıyor ama doktorlar destek amaçlıda veriyormuş eczaneci söyledi. folik asit gibi düşün gerçi bitti bi paket almadım tekrar toz şeklinde olduğu için daha çabuk etki ettiğini duydum inşallah faydası olur :)

Aynen kafama yattı açıkçası regl biter bitmez mi başlanıyor, kaç gün içmek gerekiyor ?

ONLAR SDAECE İSTİYOR ZATEN BASKA BİRŞEY YOK ARISÜTÜ POLEN ALDIM DOKUNUYORMUŞ yemedi keçi boynuzu kaynatıyorum ayagına götürürsem söylenerek içiyor yoksa yok diyorum gecen bozuldum artık hevesle yapıyorum diye gidip incir kürümü içmiş hayırlısı bakalım yaş 28 oldu iyi ki geç anne olmak istemiyorum demiştim hahahha buyuk konusmayacagım bi daha ne dediysem yasadım

ben de çakşır otu aldım birkaç gündür zorla onu yediriyorum balla karıştırıp sabah yine hazırladım evden çıkmadan bıraktım yememiş her şey planladığın gibi olmuyor valla Allah'ın gücüne gitmesin biz planlamayı seviyoruz işte.

28 yasımda 9 kasımda kızıma hamıle kaldığımı öğrenmiştim :) cok bu buyuk geldi yaşım sana :) buarada ben kıbrıs tan yazıyorum :)

yok tatlım neden buyuk gelsin benim arkadaslarım o yaslarda ve daha evlenmeyenler cogunlukta kızına masallah dedim :)

Kızlarr 5 gün sabah akşam klomen içtim inofolik içiyorum bide glifor kullanıyorum ama çok düzenli değil bugun yumurtalara baktık en büyüğü 11-12 mm çok ağrım oldu büyümüştür diye hevesle gıttım çikolata kistimde var salı günü bidaha bakılcak böyle geçmi büyüyor genelde herkesin ya

cnm benim reglim 35 günde bir oldugu için gec buyuyor regli tarihin ve zamanına bakmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…