- 21 Eylül 2016
- 826
- 1.322
- 63
- 33
- Konu Sahibi caninfistigi
-
27günde bir oluyorum adet normalde yumurta sanki hemen 5 günde büyücek diye düşündüm bncnm benim reglim 35 günde bir oldugu için gec buyuyor regli tarihin ve zamanına bakmalısın
Cinsiyet için micanım doğum tarihin ve hamile kaldıgın yıl hangisi çin takvimine bakmak istiyorum
benim de aynı tarihim. kaç aydır deniyorsunuz? bizim daha üçüncü ay ama moralim bozuluyor bazen. ama sonra kızıyorum kendime daha çok yeni sabret diye. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin4 kasım ovülasyon yumurtlama takibimi herseyi yaptım ama baya gerildim artık
Aminn, biz 1.5 yıldır deniyoruz sabret bence elbet bi gun gelecek o bebisler :)benim de aynı tarihim. kaç aydır deniyorsunuz? bizim daha üçüncü ay ama moralim bozuluyor bazen. ama sonra kızıyorum kendime daha çok yeni sabret diye. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
evet biz isteyince değil onlar isteyince gelecekler :) kaçan kovalanır yapıyo heralde sıpalarAminn, biz 1.5 yıldır deniyoruz sabret bence elbet bi gun gelecek o bebisler :)
test yap canım :)3 gün gecikti benim test falan da yapmadım 1 gün daha beklicem. geçen ay da 2 gün gecikmişti. önceden saati saatine olurdu psikolojik heralde durumum. bebek olabilir mi acaba? eşime hiç bişey demedim dahaofff test mi yapsam acaba.. 10dk bir tuvalete gidiyorum.. orda otursam daha iyi yani
Günaydınozaman bulanık gri bir Ankara'dan GÜNAYDINNNNNN
Agustos…eylül…ekim derken kasım'a kaldık. Bugün adet son gün.
Ya Allah Bismillah :)
günaydın :) kıbrısın güneşinden biraz yollayalım ankaraya:) bize henüz kış gelmedi:)ozaman bulanık gri bir Ankara'dan GÜNAYDINNNNNN
benide ekleyin bat 21 kasımKızlar beni alıntılarsanız ya da C caninfistigi derseniz araya kaynamadan hepinizi eklerim. Şimdi kolay oluyor daha 2 sayfa ama 5-6 sayfa olunca arada kaybolmasın batlar:)
Kaldı mı umutlar Kasıma. Kasımın sonunda yapacağımız bir seyehatten ötürü bu ay denesek mi denemesek mi derken gene de başlık açmaya karar verdim. Haydi batlarınızı söyleyin de ekleyeyim :)
@kuzum87.....................25 Ekim
@nazarnur.....................1 Kasım
@BaharKenan35.................1 Kasım
hapsuu .......................1 Kasım
@Siyahsever_devrimci_.........1 Kasım
@Gamzeli0603..................3 Kasım
@Hijyenik.....................4 Kasım
@fatmaelifnur.................4 Kasım
@hasgulfidan..................4 Kasım
@MY HUSBAND...................4 Kasım
S sseevvggii ...................4 Kasım
@Diamond_Sparkle..............4 Kasım
@aysegulll_hakan37............6 Kasım
@darkgirl1906.................6 Kasım
@psikokalp ...................7 Kasım
@melekistiyorum...............7 Kasım
@isaretkiz....................7 Kasım
@Krizantem cicegi.............7 Kasım
@Lknrokan35...................8 Kasım
M Mavisareg ....................8 Kasım
@deepandfury..................8 Kasım
@Hakanbetul...................9 Kasım
@blondgunes..................11 Kasım
@Sassy001....................11 Kasım
C caninfistigi ................12 Kasım
@Dry75tgl....................12 Kasım
@Semaa166....................12 Kasım
@hopealways..................12 Kasım
uydurukpirenses .............12 Kasım
@eslemsin....................12 Kasım
@zifan ......................14 Kasım
@Kozlenmis patates...........14 Kasım
@GorTuu......................15 Kasım
Gamzemdwf ...................15 Kasım
@Yusra91.....................16 Kasım
@berraksudakibalik...........16 Kasım
baldan_madam .................18 Kasım
@aysesahra...................19 Kasım
@_Biyolog_D..................19 Kasım
@purki90.....................19 Kasım
@Aliye40.....................21 Kasım
hopetohope3 ...............22 Kasım
Günaydınhava kötü mü ankara da? ben de bugün ankaraya gidecektim şuan moralim bozuldu hiç sevmiyorum ankaranın o havasını
hayırlısı olsun bizimde 2. ay hani böle stres yqapmasak biraz rahat olsak belki daha düzgün olucak ama elimde değilmiş gibi kendime hakim olamıyorum gün saya saya beynim döndü artık =)benim de aynı tarihim. kaç aydır deniyorsunuz? bizim daha üçüncü ay ama moralim bozuluyor bazen. ama sonra kızıyorum kendime daha çok yeni sabret diye. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
bursadan. neyse ki bugün burda da hava aynı çok zorluk çekmem alışmaktabence enerjini düşürme böylede tadını cıkarabilir sin nereden geleceksin ki cnm
ben de aynı ama burda okuyorum genelde herkes bu ay umudum yok ya da bu ay oluruna bıraktım diyenler genelde hamile kalıyor. hem stres durumunda salgıladığımız hormonlar döllenmeyi zorlaştırıyormuş. o yüzden ne kadar rahat olursak o kadar iyi. ben inanıyorum Allah en doğru en hayırlı zamanda hepimize nasip edecekhayırlısı olsun bizimde 2. ay hani böle stres yqapmasak biraz rahat olsak belki daha düzgün olucak ama elimde değilmiş gibi kendime hakim olamıyorum gün saya saya beynim döndü artık =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?