Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

4 kasım ovülasyon yumurtlama takibimi herseyi yaptım ama baya gerildim artık
benim de aynı tarihim. kaç aydır deniyorsunuz? bizim daha üçüncü ay ama moralim bozuluyor bazen. ama sonra kızıyorum kendime daha çok yeni sabret diye. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

benim de aynı tarihim. kaç aydır deniyorsunuz? bizim daha üçüncü ay ama moralim bozuluyor bazen. ama sonra kızıyorum kendime daha çok yeni sabret diye. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
Aminn, biz 1.5 yıldır deniyoruz sabret bence elbet bi gun gelecek o bebisler :)

Aminn, biz 1.5 yıldır deniyoruz sabret bence elbet bi gun gelecek o bebisler :)
evet biz isteyince değil onlar isteyince gelecekler :) kaçan kovalanır yapıyo heralde sıpalar o yüzden bu ay hiç oralı olmadan bekliycem :) strese de gelmiyorlar zaten inşallah bu ay nasip olur hepimize

3 gün gecikti benim test falan da yapmadım 1 gün daha beklicem. geçen ay da 2 gün gecikmişti. önceden saati saatine olurdu psikolojik heralde durumum. bebek olabilir mi acaba? eşime hiç bişey demedim daha offf test mi yapsam acaba.. 10dk bir tuvalete gidiyorum.. orda otursam daha iyi yani

test yap canım :)

benide ekleyin bat 21 kasım

Benim de son gün. Ovu testine bian once baslamak istiyorum aslinda ama eşim 1 hafta yok insaallah gününü kacirmayiz. O gelene kadar catlatmamam lazım

hayırlısı olsun bizimde 2. ay hani böle stres yqapmasak biraz rahat olsak belki daha düzgün olucak ama elimde değilmiş gibi kendime hakim olamıyorum gün saya saya beynim döndü artık =)

hayırlısı olsun bizimde 2. ay hani böle stres yqapmasak biraz rahat olsak belki daha düzgün olucak ama elimde değilmiş gibi kendime hakim olamıyorum gün saya saya beynim döndü artık =)
ben de aynı ama burda okuyorum genelde herkes bu ay umudum yok ya da bu ay oluruna bıraktım diyenler genelde hamile kalıyor. hem stres durumunda salgıladığımız hormonlar döllenmeyi zorlaştırıyormuş. o yüzden ne kadar rahat olursak o kadar iyi. ben inanıyorum Allah en doğru en hayırlı zamanda hepimize nasip edecek tek yapmamız gereken sabırla beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…