Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Seninki daha zor olmus benim sol kasigim cok agridi kanama başlayınca heralde soldan yerlescekti adetin ikinci gunu normale döndüm ama cok korkmustum. Allah kimseye yaşatmasin.

Ge
Seninki daha zor olmus benim sol kasigim cok agridi kanama başlayınca heralde soldan yerlescekti adetin ikinci gunu normale döndüm ama cok korkmustum. Allah kimseye yaşatmasin.

Valla düsmanima bile yaşatmasin acilden bhcgnin yukseldigini gorunce ekranda ne kadar sevinmistik.. havalara ucmustik resmen ama yere cakilmamizda anlik oldu tabii.. artik olsada kalp atisini duymadan sevinemicem sevinmicem hatta.. olurina biraktim..

Mrb BN bisey sorucaktim ben adetten uç gün sonra ilişkiye girdim yaklaşık on gün oldu yada geçti kasik bel ağrısı var göğüs damarlarim belirginleşti ve goguslerim agriyo adet yaklaştığı için desem 12 günden fazla var acaba hamilelik belirtisi mi bunlar yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar bisey sorucaktim ben adetten uç gün sonra ilişkiye girdim on gün falan geçti o zMandan beri olmadı eşim su an yanımda yok adetime 12 günden fazla var ama göğüs damarları belirginleşti göğüslerim agriyo kasik bel ağrıları var gögüslerde batma da var arada adet belirtisi için erken değil mi bnm normalde beş gün kala falan olur 12 günden fazla var dediğim gibi sizce hamile miyim

yumurtlama oluyo olabilir degerlendir bnce

Merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza beni de ekler misiniz listeye inşallah kasım ayında Hepimiz hayirli haberler alırız...

Silin béni artik olmuyor dun arkadaslara gittik birinin 1 kizi birinin oglu var esim onlari sevdikce mahvoldum kendisine sev bol bol bizimki olmuyor dedim konusmuyor suan benimle cok kidding

Silin béni artik olmuyor dun arkadaslara gittik birinin 1 kizi birinin oglu var esim onlari sevdikce mahvoldum kendisine sev bol bol bizimki olmuyor dedim konusmuyor suan benimle cok kidding
Her şer de bi hayır vardir canm. Busekilde düşünerek Allaha karşı gelmis bile olabilirsin haşa öyle dusunmesen bile. Oyuzden bu fikirleri kafandan at. Nekadardir bekliyorsun yasin.kac bilmiyorum ama Berat gecesi o yil tüm olecekler ve dogacaklar yazilirmis. Senin bebegin de olacaksa dikkat etmesende olacak. Olmayacaksa naparsan.boş. On yildir bebegi olmayip da tup bebege baslayacagi ay kendiliginden hamile kalan tanidiklar var. Kafaya takmak stres en büyük engel. Allahtan herzaman hayirlisni dilemek lazim. Bende 1.5 yillik evliyim bakalm Rabbim.nezaman nasip ederse. Illaki kafaya takiyosun moralin bozuluyo ama guvendigin bir Rabbin oldugu surece herseyi ona birak.ve rahat ol. Hersey senin için. Allah en.kisa zamanda nasip eder insaallah sana bana ve tüm isteyenlere..

Allah razi olsun cnm 5 ay oldu evleneli ilk gunden beri korunmadik AMA olmuyor olmuyor olmuyor dun cok agladim Ve artik istemiyorum sogudum sanki bilmiyorum hayirlisi herseyîn butun guzellikler sizi bulsun allah tez zamanda guzel haber gosterir allaah isteyén herkese nasip et sin.

5 ay daha cok erken umutsuzluga kapilmak için. Gerekli testleri yaptir bide belki ufak.bir problemden dolayi olmuyordur düzelir hemen ve bosuna zaman kaybetmemis olursun. Amin hepimizin hakkinda hayirlisi insaallah .

5 ay daha cok erken umutsuzluga kapilmak için. Gerekli testleri yaptir bide belki ufak.bir problemden dolayi olmuyordur düzelir hemen ve bosuna zaman kaybetmemis olursun. Amin hepimizin hakkinda hayirlisi insaallah .
Ben yurt disindayim cnm hangi doctora gidecegimi bilmiyorum tesekur ederim cnm Amin.

Adet oldum cok umutluydum bu AY 5 ay oldu olmuyor artik vazgectim
Çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca. Lütfen böyle düşünme M meyremasin nin de dediği gibi herşeyin bir zamanı var biz bilmesek de o zaman gelmeden ne yapsak boş ne kadar üzülürsek çabalarsak boş. Allah bizim için en doğru zamanda nasip edecektir. Bak ne kadar kalabalığız ama aramızdan sürekli güzel haberler alıyoruz. Bir gün biz de buraya güzel haberlerimizi yazacağız ben inanıyorum. Sen de böyle düşün ve umutsuzluğa kapılma. Dua et ve stres yapma. Sadece stres bile olmaması için bir neden. İyi düşünelim iyi olsun

Tatlim yaa biz de hic korunmadik bi bucuk yildir evliyiz her seyimiz normal ama olmadi. Cok takiyodum kafaya niye olmuyo diye. geçen ay oldu kimyasal gebelik geçirdim. o zaman anladim ki Allah saglikli gebelik versin de ne zaman verirse versin. onemli olan bi an evvel olmasi degil sağlıklı olmasi kuzum. kafani baska seylerle mesgul et ki stres olmayasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…