- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Canimm yazmıştım sana beni de ekler misin diye ama görmedin sanırım bat 27 kasımKızlar beni alıntılarsanız ya da C caninfistigi derseniz araya kaynamadan hepinizi eklerim. Şimdi kolay oluyor daha 2 sayfa ama 5-6 sayfa olunca arada kaybolmasın batlar:)
Kızlar benim kasımdan umudum kalmadı bazı sebeplerden dolayı. Ama elimden geldiğince konuyu güncel tutup herkesi eklemeye çalışıyorum. Arada kaçırdıklarım olursa beni tekrar dürterse çok sevinirim. Çok özür dilerim eğer ilk seferde ekleyemediysem. Kaçırmamaya çalışıyorum ama arada kaçabiliyor.
Kaldı mı umutlar Kasıma. Kasımın sonunda yapacağımız bir seyehatten ötürü bu ay denesek mi denemesek mi derken gene de başlık açmaya karar verdim. Haydi batlarınızı söyleyin de ekleyeyim :)
@kuzum87.....................25 Ekim
@nazarnur.....................1 Kasım
@BaharKenan35.................1 Kasım
hapsuu .......................1 Kasım
Olives Rire .........1 Kasım
@yenigelinim..................2 Kasım
@Gamzeli0603..................3 Kasım
Hijyenik .....................4 Kasım
@fatmaelifnur.................4 Kasım
@hasgulfidan..................4 Kasım
@MY HUSBAND...................4 Kasım
@sseevvggii...................4 Kasım
@Diamond_Sparkle..............4 Kasım
@eelliifFB....................4 Kasım
@aysegulll_hakan37............6 Kasım
@darkgirl1906.................6 Kasım
@psikokalp ...................7 Kasım
@melekistiyorum...............7 Kasım
@isaretkiz....................7 Kasım
@Krizantem cicegi.............7 Kasım
@zyekici......................7 Kasım
@Lknrokan35...................8 Kasım
M Mavisareg ....................8 Kasım
@deepandfury..................8 Kasım
@Hakanbetul...................9 Kasım
@TamBirAzize..................9 Kasım
@blondgunes..................11 Kasım
@Sassy001....................11 Kasım
C caninfistigi ................12 Kasım
@Dry75tgl....................12 Kasım
@Semaa166....................12 Kasım
@hopealways..................12 Kasım
@uydurukpirenses.............12 Kasım
@eslemsin....................12 Kasım
@zifan ......................14 Kasım
@Kozlenmis patates...........14 Kasım
@GorTuu......................15 Kasım
@Gamzemdwf...................15 Kasım
@Yusra91.....................16 Kasım
@berraksudakibalik...........16 Kasım
baldan_madam .................18 Kasım
@aysesahra...................19 Kasım
@_Biyolog_D..................19 Kasım
@purki90.....................19 Kasım
@Aliye40.....................21 Kasım
@tugsem_10...................21 Kasım
@nevergiveup33...............22 Kasım
@ canfıstığı yazıp yazrasanız arkadas görüp sizi ekler :)Canimm yazmıştım sana beni de ekler misin diye ama görmedin sanırım bat 27 kasım
kuzum zor bi süreç biliyorum 5 ay diyosun inan ki yolun başı daha .... 41. aydayım ben nasip diyorum kurban olduğum rabbim nezamn ol diytecek olacak ama bizde sabır dua ve şükür ile bekklicez .... eşini kırma bu yolda ondan başka destekçin olmuyor çnkü herşeyi beraber yaşıyorsunuz.. 2 kaybım var nasip olmaynca olmuyor işte... duanı et sabır et gelecek bebişlerde inşaallahSilin béni artik olmuyor dun arkadaslara gittik birinin 1 kizi birinin oglu var esim onlari sevdikce mahvoldum kendisine sev bol bol bizimki olmuyor dedim konusmuyor suan benimle cok kidding
İNŞALLAH BURADA HERKES MURADA ERER CUMA GÜNBÜ EN GÜZELİ HABERİ BANADA VERMEK NASİP OLUR İNŞAALLAHgünaydın herkese :) güzel bir hafta olsun inşallah. batı bu hafta olanlar güzel haberler versin bize
Günaydın :) hadi inşallah :)günaydın herkese :) güzel bir hafta olsun inşallah. batı bu hafta olanlar güzel haberler versin bize
Inssallah cnm ne bilim cok umutlanip umutsuz kalmak insani mahvediyor en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz inssallahÇok üzüldüm yazdıklarını okuyunca. Lütfen böyle düşünme @gizlibilgi nin de dediği gibi herşeyin bir zamanı var biz bilmesek de o zaman gelmeden ne yapsak boş ne kadar üzülürsek çabalarsak boş. Allah bizim için en doğru zamanda nasip edecektir. Bak ne kadar kalabalığız ama aramızdan sürekli güzel haberler alıyoruz. Bir gün biz de buraya güzel haberlerimizi yazacağız ben inanıyorum. Sen de böyle düşün ve umutsuzluğa kapılma. Dua et ve stres yapma. Sadece stres bile olmaması için bir neden. İyi düşünelim iyi olsun
Gecmis olsun canim evet hakliisin dilerim yakîn zamanda hepimizin yuzu GulerTatlim yaa biz de hic korunmadik bi bucuk yildir evliyiz her seyimiz normal ama olmadi. Cok takiyodum kafaya niye olmuyo diye. geçen ay oldu kimyasal gebelik geçirdim. o zaman anladim ki Allah saglikli gebelik versin de ne zaman verirse versin. onemli olan bi an evvel olmasi degil sağlıklı olmasi kuzum. kafani baska seylerle mesgul et ki stres olmayasin.
Aminnn canim Teşekkürler :)Gecmis olsun canim evet hakliisin dilerim yakîn zamanda hepimizin yuzu Guler
Çok mutlu oldum canımm :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar 5 haftalık hamileymişim. bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. dileyen herkese allahım en doğru zamanda nasip etsin inşallah...
Teşekkür ederimm sen çok demiştin hamilesindir diye ama testleri görmeden inanmak istemedim ben. darısı başına inşallahÇok mutlu oldum canımm :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayirlisi olsun tatlim :) ne güzelll bi hamisimiz oldu :) beta degerin nasil merak ediyorum nasil bi duygu anlat iste kizzz heyecanlandimm :)Kızlar 5 haftalık hamileymişim. bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. dileyen herkese allahım en doğru zamanda nasip etsin inşallah...
valla çok garip bir duygu anlayamadım desem yeridir. 1386 beta hcgHayirlisi olsun tatlim :) ne güzelll bi hamisimiz oldu :) beta degerin nasil merak ediyorum nasil bi duygu anlat iste kizzz heyecanlandimm :)
Sağol canım aminn allah nasip etsin bana ve benim gibi bekleyen herkeseTeşekkür ederimm sen çok demiştin hamilesindir diye ama testleri görmeden inanmak istemedim ben. darısı başına inşallah
çok garip duygular içerisindeyim. hiç bir belirtim yok. sadece derslerde biraz zorlanıyorum çocuklar yoruyor spor yaptığımız için. pazartesiyi bekliyoruz şimdi kalp atışlarını duymak için. mutlu muyum değil miyim onu ble bilmiyorum ama böyle duygular normalmiş arkadaşlarım öyle diyor hamile olanlar. durumu kanıksayana kadar böyle oluyormuş galiba. sende durumlar nasıl?Sağol canım aminn allah nasip etsin bana ve benim gibi bekleyen herkeseÇok mutlu oluyorum böyle güzel haberler aldıkça :) evet hadi biraz detay anlat bize merak ediyoruz çok heyecanlı
gunaydın müjdeli haberi okuyunca çok mutlu oldum sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bizlerede dua et :) kaç gün geçmişti regldençok garip duygular içerisindeyim. hiç bir belirtim yok. sadece derslerde biraz zorlanıyorum çocuklar yoruyor spor yaptığımız için. pazartesiyi bekliyoruz şimdi kalp atışlarını duymak için. mutlu muyum değil miyim onu ble bilmiyorum ama böyle duygular normalmiş arkadaşlarım öyle diyor hamile olanlar. durumu kanıksayana kadar böyle oluyormuş galiba. sende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?