Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Canimm yazmıştım sana beni de ekler misin diye ama görmedin sanırım bat 27 kasım

Silin béni artik olmuyor dun arkadaslara gittik birinin 1 kizi birinin oglu var esim onlari sevdikce mahvoldum kendisine sev bol bol bizimki olmuyor dedim konusmuyor suan benimle cok kidding
kuzum zor bi süreç biliyorum 5 ay diyosun inan ki yolun başı daha .... 41. aydayım ben nasip diyorum kurban olduğum rabbim nezamn ol diytecek olacak ama bizde sabır dua ve şükür ile bekklicez .... eşini kırma bu yolda ondan başka destekçin olmuyor çnkü herşeyi beraber yaşıyorsunuz.. 2 kaybım var nasip olmaynca olmuyor işte... duanı et sabır et gelecek bebişlerde inşaallah

Inssallah cnm ne bilim cok umutlanip umutsuz kalmak insani mahvediyor en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz inssallah

Gecmis olsun canim evet hakliisin dilerim yakîn zamanda hepimizin yuzu Guler

Bat lari yaklasan arkadaşlar var mi dikkatinizi ceken belirtiler? ne durumdasiniz?

Kızlar 5 haftalık hamileymişim. bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. dileyen herkese allahım en doğru zamanda nasip etsin inşallah...
Hayirlisi olsun tatlim :) ne güzelll bi hamisimiz oldu :) beta degerin nasil merak ediyorum nasil bi duygu anlat iste kizzz heyecanlandimm :)

Hayirlisi olsun tatlim :) ne güzelll bi hamisimiz oldu :) beta degerin nasil merak ediyorum nasil bi duygu anlat iste kizzz heyecanlandimm :)
valla çok garip bir duygu anlayamadım desem yeridir. 1386 beta hcg
ben çok sakin gbiyim. eşim peşimde dolanıyor. beden eğit öğretmeniyim ben sakın derste bişey yapma diye tembihleyip duruyor. bugün düdüğü evde unutmuşum çok yoruldum çokkk..

Teşekkür ederimm sen çok demiştin hamilesindir diye ama testleri görmeden inanmak istemedim ben. darısı başına inşallah
Sağol canım aminn allah nasip etsin bana ve benim gibi bekleyen herkese Çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler aldıkça :) evet hadi biraz detay anlat bize merak ediyoruz çok heyecanlı

Sağol canım aminn allah nasip etsin bana ve benim gibi bekleyen herkese Çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler aldıkça :) evet hadi biraz detay anlat bize merak ediyoruz çok heyecanlı
çok garip duygular içerisindeyim. hiç bir belirtim yok. sadece derslerde biraz zorlanıyorum çocuklar yoruyor spor yaptığımız için. pazartesiyi bekliyoruz şimdi kalp atışlarını duymak için. mutlu muyum değil miyim onu ble bilmiyorum ama böyle duygular normalmiş arkadaşlarım öyle diyor hamile olanlar. durumu kanıksayana kadar böyle oluyormuş galiba. sende durumlar nasıl?

gunaydın müjdeli haberi okuyunca çok mutlu oldum sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bizlerede dua et :) kaç gün geçmişti reglden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…