- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi caninfistigi
-
herşey mükemmel gidecek inşallah hadi bakalımçok garip duygular içerisindeyim. hiç bir belirtim yok. sadece derslerde biraz zorlanıyorum çocuklar yoruyor spor yaptığımız için. pazartesiyi bekliyoruz şimdi kalp atışlarını duymak için. mutlu muyum değil miyim onu ble bilmiyorum ama böyle duygular normalmiş arkadaşlarım öyle diyor hamile olanlar. durumu kanıksayana kadar böyle oluyormuş galiba. sende durumlar nasıl?
günaydın :)herkese günaydııınnyesilbalon hayırlı olsunn sağlıkla kucağına al inşallah :)
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al bebişini inşallah :)Kızlar 5 haftalık hamileymişim. bugün hem testte hem de ultrasonda gördük. dileyen herkese allahım en doğru zamanda nasip etsin inşallah...
GÜNAYDIN NASILSIN ?günaydın :)
iyiyim canım sağol :) sen nasılsın?GÜNAYDIN NASILSIN ?
benbde iyiyim iş yerinde uğraşmaiyiyim canım sağol :) sen nasılsın?
teşekkür ederimm.. 3 gün gecikmişti. allahım dileyen herkese versin. dualarımda ve aklımdasınız kızlargunaydın müjdeli haberi okuyunca çok mutlu oldum sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bizlerede dua et :) kaç gün geçmişti reglden
2. denememizde. ama bu ay hergün denedik. geçen ay yumurtlama gününde yapmıştık sadece spermler güçlü olsun diye. saçmalamışız galiba. bide bu ay folik asit içmeye başlamıştım. belki etkisi olabilirherşey mükemmel gidecek inşallah hadi bakalımbende daha bişey yok bat 18 kasım verimli döneme giriyorum çalışmalara başlıyoruz hayırlısı bakalım bu ay yüzümüz gülecek mi :) senin kaçıncı ayda oldu?
:))) evet ekleyin beniC caninfistigi bir hamilemiz var yesilbalon hamile tabloya eklersen seviniriz :)
aminn. teşekkür ederim. darısı başınaherkese günaydııınnyesilbalon hayırlı olsunn sağlıkla kucağına al inşallah :)
teşekkür ederim. darısı başına inşallahTebrik ederim canım sağlıkla kucağına al bebişini inşallah :)
:))) evet ekleyin beni
teşekkür ederim. :) aminn.. dileyen herkesin olur inşallah. kimsenin kucağını boş bırakmasın allahımÇok çok tebrik ederim. Allah kucağınıza da almayı nasip etsin, analı babalı büyütsün inşallah.
ben altı aydır kullanıyorum folik asit2. denememizde. ama bu ay hergün denedik. geçen ay yumurtlama gününde yapmıştık sadece spermler güçlü olsun diye. saçmalamışız galiba. bide bu ay folik asit içmeye başlamıştım. belki etkisi olabilir
:) hadi bakalımben altı aydır kullanıyorum folik asitbu ay etkiler inşallah :) geçen ay biz de gün aşırı denemiştik. bu ay tekrar deniycez bakalım
C caninfistigi kuzummm malesef benim bu ayda olmadı 5 ayı geride bıraktım 1 kasımı bile beklemedi bu sefer 29 ekimde adet oldum... Yeni bat 28 kasım umudumu kaybediyorum artık
C caninfistigi kuzummm malesef benim bu ayda olmadı 5 ayı geride bıraktım 1 kasımı bile beklemedi bu sefer 29 ekimde adet oldum... Yeni bat 28 kasım umudumu kaybediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?