Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

41. ayımızda hüsranla sonuçlandı nasip ne diyeyim

üzüldüm canım. sıkma canını diyemiycem ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama var demekki rabbimin bir bildiği ben inanıyorum en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip edecek hepimize. o zamana kadar bekleyip sabredip dua etmekten başka birşey gelmez elimizden

merhaba hanımlar adetim 3 gün geçti bugün kan testi yaptırdım negatif belirtilerim de çok vardı en önemlisi de gecikmem benim gibi olan var mı aranızda

Selam bayanlar benim de bat 16 kasım beni de ekleyin listeye :) Allah hepimizin dualarını kabul etsin biz de 6 aydir deniyoruz. 1 yıl 2 aylık evliyim.

Kizlar testin birine tam ikinci cizginin oldugu yere tirnagm gecti digerondede cok hafif bi cizgi var ama kanda negatif cikti

Eklentiler

• 20161103_170105-1-1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 55

Kizlar galiba sanirim oldu ... idrarda pozitifi gördüm . . yarin kan sonucunu alcam saglik ocagindan.. onceki ramazan bayraminda kimyasal gebelik oldu .nolur dua edin bana tutunsun melegim..

Kizlar galiba sanirim oldu ... idrarda pozitifi gördüm . . yarin kan sonucunu alcam saglik ocagindan.. onceki ramazan bayraminda kimyasal gebelik oldu .nolur dua edin bana tutunsun melegim..
İnşallah vardır canım ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini tebrikler şimdiden sen de bize dua et güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah vardır canım ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini tebrikler şimdiden sen de bize dua et güzel haberlerini bekliyoruz

Benim her duamda herkesin mrlekleri olsun .. kimyasalida, dusugude moludr cok kotu seyler.. ins hepimiz saglikli bi gebelik grciririz.. şu 13.30 bi gelse hayirlisiyla gorsem kan değerini . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…