- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi caninfistigi
-
41. ayımızda hüsranla sonuçlandı nasip ne diyeyim
Canm testlerime bakn nolur ya kafm allak bullakallah allah ya bu değildi ama çok ilginç canım genelde pozitifte güvenilir sonuç çıkıyor ama
adet oldun mu? başka test yap dicem ama kan testi de kesin sonuç verir benim de kafam karıştı haklısın
Ben de hiç yüklemedim bilmiyorum ama bilgisayardan yapıyorsan mesaj yazdığın yere sürüklemeyi denesen bi?Resimleri yukleyemedm yuklenemedi diyo
Bende bebis yok canım olmadıyenigelinim ..................2 Kasım
Gamzeli0603 ..................3 Kasım
Hijyenik .....................4 Kasım
F fatmaelifnur .................4 Kasım
H hasgulfidan ..................4 Kasım
@MY HUSBAND...................4 Kasım
S sseevvggii ...................4 Kasım
Ay-n ilk Hali ...............4 Kasım
eelliifFB ....................4 Kasım
Kızlar ne alemdesiniz?
Evet canım silik bir çizgi görünüyor anlamadım vallaKizlar testin birine tam ikinci cizginin oldugu yere tirnagm gecti digerondede cok hafif bi cizgi var ama kanda negatif cikti
Bende anlamdm hic biseyEvet canım silik bir çizgi görünüyor anlamadım valla
yenigelinim ..................2 Kasım
Gamzeli0603 ..................3 Kasım
Hijyenik .....................4 Kasım
F fatmaelifnur .................4 Kasım
H hasgulfidan ..................4 Kasım
@MY HUSBAND...................4 Kasım
S sseevvggii ...................4 Kasım
Ay-n ilk Hali ...............4 Kasım
eelliifFB ....................4 Kasım
Kızlar ne alemdesiniz?
Canm testlerime bakn nolur ya kafm allak bullak
İnşallah vardır canım ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini tebrikler şimdidenKizlar galiba sanirim oldu ... idrarda pozitifi gördüm . . yarin kan sonucunu alcam saglik ocagindan.. onceki ramazan bayraminda kimyasal gebelik oldu .nolur dua edin bana tutunsun melegim..
çizgi kaç dakika sonra çıktı? ilk 10 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almamak gerekiyor diye biliyorum.Bende anlamdm hic bisey
İnşallah vardır canım ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini tebrikler şimdidensen de bize dua et güzel haberlerini bekliyoruz
Benim her duamda herkesin mrlekleri olsun .. kimyasalida, dusugude moludr cok kotu seyler.. ins hepimiz saglikli bi gebelik grciririz.. şu 13.30 bi gelse hayirlisiyla gorsem kan değerini . .
Ögleden sonra alcam canim.. insallh iyi cikar ya allahim melekletimize kavusturur bizi..Kan değeri nasıl çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?