- 17 Temmuz 2016
- 244
- 281
- 53
- 36
- Konu Sahibi caninfistigi
-
bende iyiyim aynen ,iş güç koşuşdurma . moralıni bozma zamanı gelince geliyor ama gecmişten deneyimim kafana takmadığın zaman geliyor bebiş ama buna rağmen bende takıyorum 4. ay bakalım ne olacak gerçiİyi canım koşturuyorum iş güç. dün kan vermiştim gebelikten önce yaptırsan iyi olur demişti doktorum sonuçları normal çıkmış. çok şükür inşallah bu ay bebişimiz gelir. karamsarlığa kapılıyorum bazen
sen nasılsın?
kızlar ikinize de tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallah. darısı tüm isteyenlerin başına :)Teşekkürler :) Ya şu hamilelik takvimini ekleyemiyorum bi türlü. Profilimde doğum tarihini ekledim ama takvimi eklemedi imzama bi türlü yardımcı olabilir misin
Hakkımızda hayırlısı olsun canım :) çok bekletmesin bizi bebişlerbende iyiyim aynen ,iş güç koşuşdurma . moralıni bozma zamanı gelince geliyor ama gecmişten deneyimim kafana takmadığın zaman geliyor bebiş ama buna rağmen bende takıyorum 4. ay bakalım ne olacak gerçi
inşaalah hepimz hayrlısyla hamile oluruz :)))))Günaydın herkese :) bu topikten daha hamis çıkar gibi geliyor bana :) bence burdaki hamisler olarak takip icin hamis topigi kurun ben de hamis olursam gelirimm :) bat son 5
Canım canını sıkmak gibi olmasın da benimde bi kaç ay önce adetim 12 gün gecmisti hamile sanmıştım kendimi ama kist çıkmıştı bende bence bana sorarsan bi kadın doğum uzmanına gidip muayene olmanda fayda var ins iyi sonuçlar alırsınBenim bat 9 ekimdi hala adet olmadim
test yaptim negatif.Ama midem cok bulaniyor 13 gun adetim gecikti ilk defa
ahha dün ku soruya bugun cevap verdim ama ancak yazabildim :)Hakkımızda hayırlısı olsun canım :) çok bekletmesin bizi bebişler
tebrikler sağlıkla kucağına al inşallahDün hamile olduģumu öğrendim bugün hastaneye gidicem Rabbim yaşamak isteyen herkese nasip etsin kızlar ben de güzel sonuçlarla dönerim ins
teşekkür ederim canım darısı başınızabende iyiyim aynen ,iş güç koşuşdurma . moralıni bozma zamanı gelince geliyor ama gecmişten deneyimim kafana takmadığın zaman geliyor bebiş ama buna rağmen bende takıyorum 4. ay bakalım ne olacak gerçi
kızlar ikinize de tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallah. darısı tüm isteyenlerin başına :)
testin markası neydi canım? bir marka sıkıntılıymış biraz ama adının tam hatırlayamıyorum şuanBenm dun adet gunumdu bugun test yaptm pozitif cikti kan verdm 1.20 yani negatif hâlâ adet olmadm kafam bi hayli karisık
allah allah ya bu değildi ama çok ilginç canım genelde pozitifte güvenilir sonuç çıkıyor amaBebe time markasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?