- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Yaa daha beş gün var adetime de en son ilişki olalı 8 gün felan oldu ama ay ölücem heyecandan
ayyy onu bende iki gündür düşünüyorum.benim haziran da olabilir temmuz da ne yapcam ben bilmiyorum C caninfistigiCanım ben bir şeyi merak ettim şimdi sen 2017 hangi ay anneleri topiğine üye olacaksın? O hesap nasıl yapılıyor.
mutlu haberini bekliyruz. hayırlısı olsunEşim dışarıda şimdi bi test daha mı alsa acep ne yapıyım ben heveslendirmekte istemiyorum şimdi adamı. 4 aydır uğraşıyoruz bi kimyasal yaşamıştım haziranda. Eşimde de hafif düzey varikosel vardı. Ay ben ne yapayım nerelere gideyim şimdi ölücem heyecandan kızlaaar
tebrik ederimmmmBen de bugun kan testi ile aldim haberi Allah herkese nasip etsin ❤
Cok Teşekkür ederim ☺tebrik ederimmmm
Hcg 45 çıktı canım sanırım hamileyimmutlu haberini bekliyruz. hayırlısı olsun
Benide ekler misin canım bu ay soğan kürüne başladım coooookkk merak ediyorum neler olacak bat 26 kasım :)Ben de adet tarihimden 3 gün önce falan testle öğrenmiştim. Sonra kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Bence kan testi yaptırmalısın.
tebriklerrrrHcg 45 çıktı canım sanırım hamileyim
Teşekkürler :) Ya şu hamilelik takvimini ekleyemiyorum bi türlü. Profilimde doğum tarihini ekledim ama takvimi eklemedi imzama bi türlü yardımcı olabilir misintebriklerrrr
tebrik ederim. hakkımızda hayırlısı hepimizin. sevgilerrrMerhaba kızlar yeni uyeyim bende bugün kan testi yaptırdım adetin 4 gün geçmişti değerim 261 çıktı çok mutluyum bir kimyasal gebelik geçirmiştim eğer tutarsa bu ilk gebeligim olacak dua edin ınşallah nasip olur 2 hafta sonra tekrar gidecem hayırlısı olsun hakkimizda
Cokk teşekkür ederimtebrik ederim. hakkımızda hayırlısı hepimizin. sevgilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?