Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

merhaba arkadaşlar beni de listeye ekleyebilir misiniz. 21 kasım bat. 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var, ikinciyi de çok istiyoruz 2 aylık denemede olmadı bu ay nasipse olur inşallah. allah hepimizin gönlüne göre versin

Vermem mi canimm ama sunu diyom.hamilelik belirtilerine sabah cok erken uyanma ekleyin..
Kesinlikle katiliyorum ben de erkenden uyaniyodum 4-5 arasi. gece 22 23 gibi uyumama ragmen ki normalde de o saatlerde uyurum ama sabahları yataktan spatulayla kaziyarak kaldiririm kendimi :) bu arada guzel haberlerini ben de bekliyorum canim :) benim bat son 4 :) ama adet olacagimi hissediyorum akintim filan yok gogusde acima yok sadece bel kasik ve karin agrim var. gecen ay kimyasal yasadimda akintim da vardi

hey merhaba nasılsın ??? beni hatırladın mı bilmiyorum ama ilk hamilelik haberini de yakın zamanlarda almıstık ayni topikteydik :)

hey merhaba nasılsın ??? beni hatırladın mı bilmiyorum ama ilk hamilelik haberini de yakın zamanlarda almıstık ayni topikteydik :)
hatırlayamadım canım ama o zamandan birileriyle karşılaşmak güzel, 5 yıl geçti hamilelk nasıl bir şeydi unuttum bile

kızlar hamile kalanlar biz 7 aydır korunmuyoruz ancak hamıle kalmadım bu ay 6 kasım bat olacak gibi değilim ama ıkı gun var 6kasım a gecen ayda 3 gun gecıkmem olmustu mevsım geçisi olabılır dıye dusundum öneriniz nedir lütfen yardıcı olun bana. 2yıldır evliyim

Yok canim.ben bayağ erken uyaniyorum 2 gündür 5 dedim mi ayaktayim.. kimyasal gebelik yasadin demek eger bu ay ve birdahaki ay hamis olamazsan direk bekleme hormon testi yaptir ben salak gibi yaptirmadim prolaktin yukselmis bosu bosu gitti 5 ayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…