- 21 Haziran 2012
- 447
- 395
- 303
- 34
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Bnmde bat 15 kasım ama icimde hic umut yok ndense bu ay da gececek oyle
inşallah kan sonucunda güzel çıkacak canım. :) haber ver bizlere deValla bu ay benimde hic aklımda yoktu koyvermostim ama elimde olan cift cizgi..
inşallah kan sonucunda güzel çıkacak canım. :) haber ver bizlere de
Kesinlikle katiliyorum ben de erkenden uyaniyodum 4-5 arasi. gece 22 23 gibi uyumama ragmen ki normalde de o saatlerde uyurum ama sabahları yataktan spatulayla kaziyarak kaldiririm kendimi :) bu arada guzel haberlerini ben de bekliyorum canim :) benim bat son 4 :) ama adet olacagimi hissediyorum akintim filan yok gogusde acima yok sadece bel kasik ve karin agrim var. gecen ay kimyasal yasadimda akintim da vardiVermem mi canimm ama sunu diyom.hamilelik belirtilerine sabah cok erken uyanma ekleyin..
hey merhaba nasılsın ??? beni hatırladın mı bilmiyorum ama ilk hamilelik haberini de yakın zamanlarda almıstık ayni topikteydik :)merhaba arkadaşlar beni de listeye ekleyebilir misiniz. 21 kasım bat. 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var, ikinciyi de çok istiyoruz 2 aylık denemede olmadı bu ay nasipse olur inşallah. allah hepimizin gönlüne göre versin
tebrikler tatlım kötü düşünme inşallah sağlıklı bir gebeliktir bizede dua etKizlar galiba sanirim oldu ... idrarda pozitifi gördüm . . yarin kan sonucunu alcam saglik ocagindan.. onceki ramazan bayraminda kimyasal gebelik oldu .nolur dua edin bana tutunsun melegim..
hatırlayamadım canım ama o zamandan birileriyle karşılaşmak güzel, 5 yıl geçti hamilelk nasıl bir şeydi unuttum bilehey merhaba nasılsın ??? beni hatırladın mı bilmiyorum ama ilk hamilelik haberini de yakın zamanlarda almıstık ayni topikteydik :)
tebriklertebrikler tatlım kötü düşünme inşallah sağlıklı bir gebeliktir bizede dua et
:))) valla benim aklıma kazındı hamılelık dönemim 9 ay boyunca kustugumdan olsa gerek :)hatırlayamadım canım ama o zamandan birileriyle karşılaşmak güzel, 5 yıl geçti hamilelk nasıl bir şeydi unuttum bile
Vermem mi canimm ama sunu diyom.hamilelik belirtilerine sabah cok erken uyanma ekleyin..
Allah tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah :)Bugün aşılamamın 5inci günü.. mübarek günde şans ve dua istiyorum..
tatlım ben hamile değilim malesef adetim yeni bitti allah mı söyletti acaba gelecek ay tebrik edersin inşallahtebrikler
Insallahh hepimiz ederiz,kutlamalar olaylar olaylar.. bana da günler geçmiyor..tatlım ben hamile değilim malesef adetim yeni bitti allah mı söyletti acaba gelecek ay tebrik edersin inşallah
inşallah tatlım sende hamile kal bizde seni tebrik edelimInsallahh hepimiz ederiz,kutlamalar olaylar olaylar.. bana da günler geçmiyor..
Erik ağacı gibi aşıladılar beni :) umarım tutar.inşallah tatlım sende hamile kal bizde seni tebrik edelim
Kesinlikle katiliyorum ben de erkenden uyaniyodum 4-5 arasi. gece 22 23 gibi uyumama ragmen ki normalde de o saatlerde uyurum ama sabahları yataktan spatulayla kaziyarak kaldiririm kendimi :) bu arada guzel haberlerini ben de bekliyorum canim :) benim bat son 4 :) ama adet olacagimi hissediyorum akintim filan yok gogusde acima yok sadece bel kasik ve karin agrim var. gecen ay kimyasal yasadimda akintim da vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?