Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

batım 7-13 arası dedim ama benim 2 -3 gündür kasık bel ara ara sancı gibi ağrılarım oluyor artık bi 9 ay olmak istemiyorum

ayyy canım çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. düşünemiyorum nasıl bir mutluluktur acaba
Ah ah sorma canım hiçççç beklentim yoktu hatta nasılsa yok deyip tüm evi baştan aşağı ordan oraya taşımıştım hala rüyada gibiyim kalbini duymadan inanamayacağım sanırım Allah sana da nasip etsin bu sevinçli haberi yaşamayı

Ama oyle biliyormusun.. bizde 8 9 aydir deneyenlerdendik..hatta doktora gittim artik yeter diye jormon testi smear filn yaptirsik.. doktorum bu ay yestlerle gecer birdahaki ay aliriz haberi dedi bizde koyverdik gitti.. hic ummadigim ayda geldi hayirlisiyla.. o yuzden paikoloji hercekden onemliymis..

Çok tebrik ederim çoookkk yaaa ne güzel bir haber dualarını esirgeme darısı bizim başımıza canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…