- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
- Konu Sahibi caninfistigi
-
hayırlı olsun canımbat tarihlerindesin anladığım kadarıyla güzel bence değerin. ne zaman kan vereceksin tekrar? artışına bakmak için?
Bat tarihin kac? hesaplamalarima gore bebisin p.tesi sali yerlesmis gibi ve buna gore degerim bence güzel :)
hadi bakalım bize de haber ver :) çok güzel çıkacak inşallah değerin stres yapmaNormalde doktorum.carsamba gel bakalim.dedi de ben xayanamam yarin ozelde yaptiririm tekrardan..
Gozun aydin canimSelam kızlar bende gebelik haberimi Yeni aldım çok şükür
Teşekkür ederimGozun aydin canim
Selam kızlar bende gebelik haberimi Yeni aldım çok şükür
tebrik ederimmmSelam kızlar bende gebelik haberimi Yeni aldım çok şükür
Hcg baktırmadım daha 3 gün geciktimÇok sevindim.hayirli olsun.. bende yeni aldim haberimi kac gun geciktin? hcg degerin ne
Aminnn inşallah böyle güzel bir sürprizle öğrenirsin canımmmAY NE GÜZEL YA RABBİM BİZLERE DE NASİP ETSİN İNŞALLAHHH, SİZE DE SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN
Ah ah sorma canım hiçççç beklentim yoktu hatta nasılsa yok deyip tüm evi baştan aşağı ordan oraya taşımıştım hala rüyada gibiyim kalbini duymadan inanamayacağım sanırım Allah sana da nasip etsin bu sevinçli haberi yaşamayıayyy canım çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.düşünemiyorum nasıl bir mutluluktur acaba
Teşekkür ediyorum darısı başına kuzum:))Tebrikler canim :)
Ah ah sorma canım hiçççç beklentim yoktu hatta nasılsa yok deyip tüm evi baştan aşağı ordan oraya taşımıştım hala rüyada gibiyim kalbini duymadan inanamayacağım sanırım Allah sana da nasip etsin bu sevinçli haberi yaşamayı
Beni de ekleyin kasım sonundakızlaar beni de ekleyin 7 kasım da benim
Beni de ekleyin kasım sonunda dua edin kızlar asilamam tutsunAminnn inşallah :)
Çok tebrik ederim çoookkkBu mesajı yazan bennnnn bugün HAMİLE olduğumu öğrendimmmmmBir tek ovulasyonda pozitifi görünce değerlendirebildik diye ümitsizliğe kapıldım Rabbim mucizesiyle bu mutluluğu nasip etti Allah isteyen tüm kardeşlerime de nasip etsin takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?