Kasımda hamilelik haberi almak başkadır...

Sağol canım:) inşallah isteyen herkes kavuşur bebeğime :) bizle paylaşın güzel şeyleri çok mutlu oluyorum okudukça :) kalp atışı falan allahım çok güzel:) maşallah size eelliifFB

Evet çok farklı bir duygu anlatılması zor Allah herkese nasip etsinson günlerde msjları takip edemedim sen ne zaman öğrendin elifffAllah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bundan sonrası önemli artık takipteyiz dr la

Amin canim.insallah ya allaha herlese nasip etsin ve bizlerede saglikla kucagimiza almamizi nasip eylesin.. Bnm bat 4 kasimdi..2 kasimda surekli atesim oldugunu fark ettim uykum vardi hic uyumayacagim.zamanlarda uyuyordum ve cok cirkinlestim yuzumde kirmizi kirmizi temreler cikti sansa idrarda bi bakim.dedim ve baktim 2.cizgi silik 3 kasimda kan verdim dun kan sonucunu aldim..boyle ogrwndim cnm

Sağol canım:) inşallah isteyen herkes kavuşur bebeğime :) bizle paylaşın güzel şeyleri çok mutlu oluyorum okudukça :) kalp atışı falan allahım çok güzel:) maşallah size eelliifFB

Kizlarrr kanda degerim persembe gunu 76.81 si simdi olmus 253.30 hayirlisiyla birde keseyi gorcegimiz gunler gelse allahin izniyle allahim.bu duyguyu herkese yasatsin insallah

Kizlarrr kanda degerim persembe gunu 76.81 si simdi olmus 253.30 hayirlisiyla birde keseyi gorcegimiz gunler gelse allahin izniyle allahim.bu duyguyu herkese yasatsin insallah
Çok sevindim canım maşallah görürsün merak etme en zor kısmı geçti artık allahın izniyle su gibi akar gider günler bir bakmışsın anne sütünü ne arttırır topiklerinde geziyorsun biz de o günleri görürüz inşallah

Kızlar aşılama sonrası 12.gün dayanamadım ? Sizce geçmişmidir iğnelerin etkisi hala inanamıyorum

Eklentiler

• IMG_5975.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 53

Ayyy insallah caniimmm allahim isteyen herkese nasibini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…