- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Sağol canım:) inşallah isteyen herkes kavuşur bebeğime :) bizle paylaşın güzel şeyleri çok mutlu oluyorum okudukça :) kalp atışı falan allahım çok güzel:) maşallah sizeAh ah sorma canım hiçççç beklentim yoktu hatta nasılsa yok deyip tüm evi baştan aşağı ordan oraya taşımıştım hala rüyada gibiyim kalbini duymadan inanamayacağım sanırım Allah sana da nasip etsin bu sevinçli haberi yaşamayı
Sağol canım:) inşallah isteyen herkes kavuşur bebeğime :) bizle paylaşın güzel şeyleri çok mutlu oluyorum okudukça :) kalp atışı falan allahım çok güzel:) maşallah sizeeelliifFB
Allah senin de güzel haberlerini okutsun bizlere canım çok teşekkür ederimÇok tebrik ederim çoookkkyaaa ne güzel bir haber dualarını esirgeme darısı bizim başımıza canım :)
Evet çok farklı bir duygu anlatılması zor Allah herkese nasip etsinAma oyle biliyormusun.. bizde 8 9 aydir deneyenlerdendik..hatta doktora gittim artik yeter diye jormon testi smear filn yaptirsik.. doktorum bu ay yestlerle gecer birdahaki ay aliriz haberi dedi bizde koyverdik gitti.. hic ummadigim ayda geldi hayirlisiyla.. o yuzden paikoloji hercekden onemliymis..
Evet çok farklı bir duygu anlatılması zor Allah herkese nasip etsinson günlerde msjları takip edemedim sen ne zaman öğrendin elifff Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bundan sonrası önemli artık takipteyiz dr la
Bende hamileyim şuan benimkide 3 gün gecikti ve hemen hamile olduğumu öğrendim tebrik ederim canım Rabbim ikimizede sağlıklı bir sekilde kucagımıza da almayı nasip eder insHcg baktırmadım daha 3 gün geciktim
Aminn :) Allah sana da saglikli hamilelik ve saglikla evladini kucağına almayi nasip etsin canim :)Hamile olanlar ve olmak isteyenler Rabbim en kısa zaman da hayırlısıyla kalplerinizde ki güzel dileklerinizi kabul eder ins
Topikte bütün hamisler bizler icin de dua edinn hamislerin duasi kabul olur
Amin canım benim çok sağolAminn :) Allah sana da saglikli hamilelik ve saglikla evladini kucağına almayi nasip etsin canim :)
Sağol canım:) inşallah isteyen herkes kavuşur bebeğime :) bizle paylaşın güzel şeyleri çok mutlu oluyorum okudukça :) kalp atışı falan allahım çok güzel:) maşallah sizeeelliifFB
Çok sevindim canım maşallahKizlarrr kanda degerim persembe gunu 76.81 si simdi olmus 253.30 hayirlisiyla birde keseyi gorcegimiz gunler gelse allahin izniyle allahim.bu duyguyu herkese yasatsin insallah
Çok sevindim canım maşallahgörürsün merak etme en zor kısmı geçti artık allahın izniyle su gibi akar gider günler bir bakmışsın anne sütünü ne arttırır topiklerinde geziyorsun biz de o günleri görürüz inşallah
Kızlar aşılama sonrası 12.gün dayanamadım ? Sizce geçmişmidir iğnelerin etkisi hala inanamıyorum
Allah hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin canım. Darısı hayırlısıyla bizlereKızlar sonuç 36.33 pozitfffff allahım sağlıklı bir şekilde devamını getirsin inşallah :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?