- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 38
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Amin canım benim inşallah :)Allah hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin canım. Darısı hayırlısıyla bizlere
Hayırlı uğurlu olsun canımKızlar sonuç 36.33 pozitfffff allahım sağlıklı bir şekilde devamını getirsin inşallah :))))
Amin canım dualarım sizinleAllah hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin canım. Darısı hayırlısıyla bizlere
Kızlar sonuç 36.33 pozitfffff allahım sağlıklı bir şekilde devamını getirsin inşallah :))))
Masallah canım gayet iyi :) o günler de gelecek az daha sabır :)Kizlarrr kanda degerim persembe gunu 76.81 si simdi olmus 253.30 hayirlisiyla birde keseyi gorcegimiz gunler gelse allahin izniyle allahim.bu duyguyu herkese yasatsin insallah
Hayirlisi olsun tatlim :)Kızlar sonuç 36.33 pozitfffff allahım sağlıklı bir şekilde devamını getirsin inşallah :))))
Hayrli olsun canm ya ummadigin anda olur derler hep kan sonucun nasil ciktiValla bu ay benimde hic aklımda yoktu koyvermostim ama elimde olan cift cizgi..
Amin canım benim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahAllah hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin canım. Darısı hayırlısıyla bizlere
Canım ben aşılama yaptırmıştım bu ay aşılama sonrası 12.günümdüTebrik.ederim canim benim.. allahim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip eylesin :) geciktin mi geciktiysen kacinci gun
Teşekkür ederim çok mutlu oldum hala inanamıyorum :)Hayirlisi olsun tatlim :)
Hayrli olsun canm ya ummadigin anda olur derler hep kan sonucun nasil cikti
Canım ben aşılama yaptırmıştım bu ay aşılama sonrası 12.günümdü
Çok sağol canım Benim ben de seni çok çok tebrik ederim umarım sağlıklı devam etsin Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :)Ayyy cok sevindimm olsun asilamali olsun ama olsunn yaa ayy twkrar tebrik ederim..
Çok sağol canım Benim ben de seni çok çok tebrik ederim umarım sağlıklı devam etsin Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu :)
Kizlar bat gunum ama su anda bende tik yok hasta olacagim zaman karnim agrirdì anlardim sadece belim kopuyor su anda
Idrar testi yap iayersen ama en temizi git hastaneye kan ver canim.. inşallah hayırlısıyla bebistir
Seninle aynıyiz canım benimde 9 kasimHerkes toplasmis :) insallah hepinize iyi gelir bu ay :) benim bat 9 kasim
Bundan bi hafta once ara sira kasik batmalarim oluyordu o kadar. Baskada belirtim yokRunkli bat imiz aynıydı seninle nasilsin ne var ne yok var mi belirtin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?